49

Анонимен

преди 7 години

Ами да ЕС няма кво да обсъжда сигурна ли е Турция. Тя е една от най опасните държави в света. Трябвало е да си останат в халифат и сега вместо да имат танкове и самолети, да са на каруци и въздушни балони. Да подхващаме от сега хайдушкото движение и да си спомним историята. Нема как иначе да се отървеме.Тоя Ердоган си е чист башибозук. А у нас има новини на турчулявски. Върви народе възродени.

48

SpaceX

преди 7 години

80 А ако това не хване дикиш и продължиш да подсмърчаш ходиш да биеш чело в джамията в София но за по сигурно обиколи и останалите храмове Света Неделя , Синагогата и Католическата така все някой ще те избави от хремата

47

Анонимен

преди 7 години

Всички разбраха окончателно болните амбиции на анадолския кьопек.Интригата вече е всички срещу него, не ердо срещу Вовата. Митът за светска турция се продъни с гръм и трясък.

46

SpaceX

преди 7 години

80 С разтвор на натриев хлорид казано по просто разтваряш готвасрка сол във вода ХИМИЯ е не е химиотерапия все пак

45

Анонимен

преди 7 години

Спрята твоя идол.А истината е най-силнито оръжие.

44

SpaceX

преди 7 години

76 За всичко си има логични обяснения и за болестите и за войните . Елементарно Уотсън , мисли дедутктивно и не чакай да ти дойде от небето.

43

Анонимен

преди 7 години

До SpaceXГрешиш, точно такива като теб които си въобразяват, че човека управлява света, а междувременно се случва "това-онова" в молекулите като рак, инфаркт, войни, убийства - точно такива най-лесно се манипулират.

42

Анонимен

преди 7 години

До Християнин,,Блажени са вярващите",живей си в малкия си свят,слушкай,папкай и си лягай рано !

41

SpaceX

преди 7 години

73 Напротив двамата с Вовата ти търсят трети да си спретнат нов Тристранен пакт а защо не и каре

40

Анонимен

преди 7 години

След цирка равносметката е, че мустакан готви мащабна война срещу всичко прогресивно, което му пречи да се има за султан и халиф, не вярвам някой да се заблуждава в обратното. Но е забравил, че си прави сметки без Вовата.

39

SpaceX

преди 7 години

69 Напротив точно такива като теб и като онзи повервал на Аллах на Ердоган са най манипулируеми нали така баби казала Ванга .

38

До 69

преди 7 години

Според теб сега ред ли цари? ***.....

37

SpaceX

преди 7 години

Не може вятърът да вдигне материалите от едно бунище и да построи къща, нали?-----------------------------------------------69 Базиликата Свети Петър във Рим е построена с материали от Колизеума и другите руини от древния РимДворецът Топ Капъ в Истанбул е построен с материали от Императорският дворец в Констанатинопол . Шлиман открива Троя и решава че златното съкровище е на Елена , но то е на знатна дама или царица по стара с 1000 години от Елена Та къде беше Бог християнино в цялата раб

36

SpaceX

преди 7 години

64 Естествено , че той самият . Човешкото тяло е химия , съставено е от елементи и съединения и в някаква комбинация се случва това или онова. Но ако си мислиш че има някой там горе и си прави експерименти с теб , мисли си . Твоя работа , може и така да е , но това не е бог а друго разумно същество чииито разум е на друго ниво . Не е невъзможно, но няма нищо общо със свръхестетвеното. Само повърхностен човек може да повярва , че Бог е помогнал на Ердоган да спре Преврата , не е Бог повярвай

35

Анонимен

преди 7 години

До SpaceXДали ги чакат девици,дали те,ще са девиците,никой не знае !

34

SpaceX

преди 7 години

от 59 Преди няколко месеца имаше едно изклчително смешно събитие в София . Пренесоха с ВОЕННИ почести кокалите или онова което го водят за кокали на монаха Серафим от Руската Църква в раката катедрала Ал. Невски . Придръжаваха го дори някакви бутафорни белогвардейци ли казаци ли все тая . Същото като онова ритуално обикаляне на КААБАТА в Мека дето всяка година се изпотрепват хаджиите

33

Су 34

преди 7 години

Да не те хванат от МИТ и да стане интересно?Това, че се намораш извън Турция не е от особено значение. Разбираш?-----------Не разбирам, ела да ме хванеш!

32

Су 34

преди 7 години

НЕ МИ ПУКА ЗА МНЕНИЕТО НА САЩ, НА ЕС, НА ООН, НА НАТО,АЗ НЕ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ИМ ДАВАМ ОТЧЕТ,-----------Спомням си, че същото разравяше за Путин и Русия.

31

SpaceX

преди 7 години

Крайно време е тази Конспирация с РЕЛИГИЯТА да бъде разконспирирана , все пак сме в 21 век не в 11 или първи век. Хора летят в Космоса , до края на века сигурно и ще живеят постоянно там , разни тъпунгели с бради били те с *** или с калимявки или с кипа ще се опитват да управляват ежедневието ни спекулирайки със страха на човека от смъртта . Кажи бе колко девици те чакат горе , знаеш ли че Елин Пелниския дядо се връща от рая защото там няма ичкия и няма кръчма . Прав е

30

Су 34

преди 7 години

" ЕС ОБЕЩАХА ПАРИ ЗА БЕЖАНЦИТЕ , А НЕ ДАДОХА НИЩО,ЕС СА ИЗМАМНИЦИ И БЕЗНАДЕЖДЕН СЛУЧАЙ "-------Да, щот вие не изпълнихте вашата част от сделката.