70

Анонимен

преди 7 години

Демокрацията е управление от народа, не се нужда изобщо от лидери, камо ли от такива, които узурпират властта с десетилетия и променят законите на една светска държава в такива на ислямистка диктатура. Тоя преврат амгъл си го организира сам, за да се покаже в контрол и за да очисти малкото останали хора в армията, на която Артатюк завеща мисията да пазят светската власт от ислямизъм. Сега чакаме истинския преврат.

69

Бай минчо

преди 7 години

Кой точно стои зад събитията от снощи - никой не знае.Едно е сигурно - Ердоган е бил предупреден но е оставил нещата да се случат, защото са 100% в негова полза!

68

Анонимен

преди 7 години

При нас американците трудно ще направят преврат Боко унищожи армията. Ако слушат Прецедента да я въоръжат отново може и да успеят да свалят Боко.

67

ХА ХА ХА

преди 7 години

сбирщината от племена била народ-ХАХАХААААААААААА

66

Анонимен

преди 7 години

Ердоган направи едно театро за повдигане на рейтинга.

65

Анонимен

преди 7 години

То е ясно кой контролира "независимия" турски печат.Както е и ясно кой контролира "независимият" български такъв.

64

Анонимен

преди 7 години

Американския преврат не успя! Да живее Турция!

63

Анонимен

преди 7 години

R.I.P Ataturk's Turkey!

62

Анонимен

преди 7 години

Тоя разкова капаците на народа. Кюрдите ще направят дъските на трески скоро. Цирк Глобус в национален мащаб.

61

Анонимен

преди 7 години

Народът не позволи в Турция да бъде извършен преврат!" - народа ли!? Или ЕС, УСА и НАТО?ТЕ веднага 'обявиха подкрепа " за диктатора в който са вложили толкова много!

60

Анонимен

преди 7 години

Театър "Ердоган" :)

59

Гатанка

преди 7 години

Независимо, че това намирисва на добре режисиран сценарии, аз искам да задам следния въпрос. Какво ли би се случило ако Борисов или Плевнелиев помолят своя народ да излезе по улиците да ги защити?

58

чукча

преди 7 години

Турските войници, "герои" от неспиращата война с кюрдите, се предадоха на футболните агитки на Галатасарай и Фенербахче...Интересен преврат...

57

Анонимен

преди 7 години

Фашистчето Пу се кръсти като поп и се прави на по-православен от патриарха, а е едно фашистко дерьмо.Другия Аллах го бил спасил.Ей, диктаторски циркове, хахахахаха

56

Анонимен

преди 7 години

Егати и народът- крещяха алах нещо си, тотално *** тълпа, тръгнала срещу танковете. Чу ли воят на джамиите и юруш на маслините.И жените бяха най-жалки- той им трепе синовете- загиналите полицаи и войници са нечии синове- а те го подкрепят. неграмотните и фанатизирани турци спечелиха. жалко за нас, че са ни съседи. Трябва завинаги да се затвори границата с тази прокълната територия.

55

Анонимен

преди 7 години

65, По-лошо, той е избран и закрилян от самия Алах.

54

gost

преди 7 години

И тия играха пародии циркове тука футбола и цска е цирк при тях тов праву цирк и в двата случая регрес

53

Анонимен

преди 7 години

Путинската пропаганда се опитва да внуши, че който не харесва фашистчето от кремъли фашизираните бладове,не е българин.Е, аз СЪМ българин и не харесвам нито фашистчето, нито руснаците - фашизирана сгган.Защото са фашисти.

52

Анонимен

преди 7 години

Според мен това е сценарий на Ердоган!Просто усети че в последно време загуби доверието на турците.Но какво ли е намислил още?Явно ще започне да си разчиства яко сметките с неудобните му!А дали не е началото на неговия план за Родопите?И разбира се това е явна заявка за членство в ЕС.Та нали народа го "обича"!

51

чукча

преди 7 години

В Турската армия през последните години бяха провеждани периодично чистки на офицери-противници на режима на Ердоган и е много учудващо че въобще са се събрали 1000 войници за да спретнат този фейк метеж.По скоро е добре замислен план за укрепване на Ердоган.А за войниците уж противници на Ердоган които се предадоха на единия мост в Истанбул се разбра че са от части верни на режима.Жалко за невинните жертви.