9

Тунисец

преди 7 години

Абе Валерия, какви са тези "трима тунисци"?!?!? Все си мислех, че са ТУНИЗИЙЦИ.

8

Радка

преди 7 години

Ако така бяхте писали за невинните души, загинали при френските бомбардировки в Либия, може би атентатът в Ница нямаше да го има.

7

ще разберете

преди 7 години

Пишете,пишете...Вълна от възмущение във Фейсбук,оцветени сгради с цветовете на френското знаме,съболезнования от провалилите се лидери на ЕС -без изключение...Е,и?!Колко от мъртвите ще се върнат?А колко още атентати ни чакат?Това ще се повтаря докато всички не разберат колко прав е бил чичко Адолф!

6

Анонимен

преди 7 години

Какво оцветявате бе. Като оцветите със знамето на Франция ще спрете ли този ужас. Вместо да искате сметка от хората виновни и довели до тези ужаси, вие си играете на трикольори. Съпричастни били, щяли да победят-думи на големите началници. Много ви пука за обикновения човек. Нали не сте лично засегнати. Болката била голяма. Дрън-дрън. Когато не си засегнат пряко, каква болка. Нали близките ти са живи. Лицемери.

5

Анонимен

преди 7 години

Сега е момента, ЕК да напомни че за неприемане на терорист потърсил убежище 200 000 евра глоба!

4

Ген полк Гадорян

преди 7 години

И 300 хиляди да загинат, толерастията няма да бъде пречупена. Така че бая има да свети фхренското знаме по разни обекти. И не само френското. Блазе им на японците и прочее от Далечния изток. Те нямат и няма да имат такива проблеми. Защото не допускат заразата сред тях си.

3

Анонимен

преди 7 години

Моля преведете: " трима тунисци", Валерия моля Ви, отидете да правите компания на Борянчето с нейното туниско гражданство....

2

Анонимен

преди 7 години

Сега като ни вкарат от същите неграа и арабескии, ще се чудим какво става и у нас!

1

Анонимен

преди 7 години

Това е нищожна цена за огромната глупост на съвременните политици!