59

Анонимен

преди 7 години

до 80. Тези държави които си ги изброил и загиналите в тях хора за западняците не са интересни. Тях не ги броят за хора а само за някакви същества които са безполезни! Виж друго си е да си французин англичанин германец италиянец испанец портогалец австриец швейцарец норвежец холандец тях ги броят за хора а останалите са някакви долни племена които по незнайни причини съществуват на земята! И докато е така ще има точно такива атентати и невинни жертви благодарение на хамериканската демоникрация!

58

Анонимен

преди 7 години

На някои държавни "глави" често взе да им се налага да държат траурни речи, но това не помага. Явно е необходима коренна смяна на главите и корогиране на ценностите.

57

Анонимен

преди 7 години

Моето съболезнование към жертвите и близките им, ненавиждам тероризма и насилието, но колко невинни хора и деца умират през ден в Сирия, Турция, Либия, Ирак, Нигерия, Мали....Заклани, застреляни, взривени! Защо така не се шуми за тях? Защо няма широк обществен отзвук и протест срещу това? Колко млади хора *** от ИД заклаха в Нигерия! Така не може да продължава.

56

Анонимен

преди 7 години

Като изкривяваш умишлено действителноста и търсиш враговете си там където не са, то враговете те изненадват отзад. Тотален провал на Европа и Америка е идеята, че като свалят арабските диктатори, които потискаха ислямизма в страните си, на тяхно място ще дойдат демокрации. Дойдоха джихадисти, защото натуралния ислям и демокрация са несъвместими субстанции. А за да се потисне ислямизма някога далеч в бъдещето, то веднага трябва да се започне с ликвидирането на ислямските монархии в близкия изток.

55

Анонимен

преди 7 години

Какво ли още трябва да се случи в тая западнала европа за да разберат веднъж завинаги че с толерастия и европейски ценности тези трагедии ще продължават до безкрай? Имам чувството че всичко това се прави целенасочено! Как е възможно такова огромно множество от хора да не бъдат охранявани? Къде са били полицаите които е трябвало да отцепят района и да не дават и пиле да прехвръкне камоли цял камион да влезне по тази улица и да мачка хората? Просто акъла не ми го побира! Ще имали наказни управници

54

Анонимен

преди 7 години

до 84 Ами не знам каква е истината, защото в една тема тук казаха че френските полицаи са изстреляли над 30 куршума в стъклото на камиона...

53

Анонимен

преди 7 години

от френската полиция в Ница съобщиха току що, че камионът е изминал само 2 километра, защото нафтата му свършила.

52

До 61

преди 7 години

Може да са били двама - шофьор и стрелец и стрелецът да е стрелял по тях.

51

Су 34

преди 7 години

Еврокитки, вие не можете да управлявате собствените си държави!Защо в " изостанала" Русия няма такива атентати?

50

Анонимен

преди 7 години

Това ми напомни на палестинската война. Наслагали на един танк портрети на техния президент и онези с танка ги газят по улиците. Само че тука е някакси по европейско и културно - човещина един вид. Как е мултикултурното общество? Няма ли да има безплатни прегръдки пред джамия?

49

Ф.С.В

преди 7 години

НЕКА ясно Правителството на Франция да каже - ТОва френски гражданин ли е ? или не е ? Защото френски гражданин не може да направи такова масово убийство газейки хора наред- И ако това е тунизиец роден в Франция- (явно така се казва) то явно не е чист французин- То тогава всички тези нечисти африкано арабо французи - да бъдат върнати по коренните им семейни места-- Странно е да не искат българите в Европа- а да приемат всякакви *** от Африка - убиващи хора !

48

saki

преди 7 години

Така ще е докато милиони хора гладуват и умират от бедност и болести ,а други си наемат бръснари за по 10000 евро на месец .

47

казаха ви го

преди 7 години

Путин ви го каза преди няколко месеца Вы хоть понимаете теперь, чего вы натворили.Създавахте и въоръжавахте ислямисти които използвахте срещу Кадафи , Асад сега те или братовчедите им се върнаха при вас

46

Анонимен

преди 7 години

Жалкото франсе с мотора как гърми по кабината и бяга зад камиона...как е допустимо при такива мерки за сигурност да ти влезе камион по алеята и да се движи 2 КИЛОМЕТРА. Това не са 200 метра. Трябва да има осъдени от френските служби за сигурност.

45

ГФДСУГХИВ

преди 7 години

До vargТи правиш ли разлика между религия, етнос и гражданство?

44

Су 34

преди 7 години

До Халка Фи 20:Как е ся настроението, еврокитка?

43

.

преди 7 години

айде не се напъвай толкова, *** видяхме американските бомби с обеднен уран над Сърбия

42

питанка

преди 7 години

Някой знае ли кога излиза новият брой на Шарли-то ?

41

.

преди 7 години

точно при Кадафи и Хюсеин имаше яко трепане, но не на хора, а на тая проамериканска ***, която днес се нарича Ислямска държава, ислямски терористи и т.нлека им пръст и на двамата знаеха как да лекуват тия *** и за това атентати нямаше

40

Ф.С.В

преди 7 години

Плодовете на солидарността и демокрацията ( тунизийче родено в Франция) сега дават своята реколта-- За тези етноси няма интеграция- ако ще и 7-мо поколение да са родени в Европа!