178

Русофил

преди 7 години

До Див популизъм.Tи защо хвалиш англичаните? Забрави ли инструкция 326 от 2015 г., според която за тях трябва да се говорят само лоши неща?

177

Анонимен

преди 7 години

До 284:Ти не си добре!!! Повечето хора там едва свързват двата края и не могат да си дойдат за Коледа!!! Тва че ти си пратил жената да бачка там и да праща ерва, си е твоя си далавера!!!

176

Анонимен

преди 7 години

Платени публикации!!!

175

Анонимен

преди 7 години

Ако не са парите, които пращат работещите в Германия, Англия, Испания и Америка тука ще има канибализъм и веганство в едно.

174

бг

преди 7 години

До Див популизъм.Естествено, че англичаните са много прости, ти откри топлата вода.Говоря от опит на човек, живял там с години и емигрирал обратно в България.Щом предпочитам да съм тук отколкото да съм там, сметни сам там колко е зле. ;)

173

Мунчо

преди 7 години

За българите ЕС е като за "удавник сламка". Смислено сравнение с Острова неможе да се прави

172

Анонимен

преди 7 години

До ИВАНАко не е ЕС, ще е още по-зле, много по-зле!

171

Анонимен

преди 7 години

До ИВАНАко не е ЕС ще е още по-зле много по-зле?

170

ИВАН

преди 7 години

До До 240: ОТ" ПЕНСИИТЕ" ,ДЕТО ПОЛУЧАВАТ 61 ПЪТИ ПО НИСКИ ПЕНСИИ ОТ ЕВРОГЕЙЦИТЕ. ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ЗАПЛАТИ ,ОСИГУРОВКИ И ДР. ИЗМИСЛЕНИ В БГ РАБОТИ.ТИЯ ИЗМИСЛЕНИ СЕДЕСАРО-ГЕРБЕРСКИ ПРОЦЕНТИ ГИ РАЗПРАВЯЙТЕ НА БАБА МИ ТОДОРКА ОТ С. КМЕТОВЦИ ИЛИ ЗЕТЬОВЦИ/С ИЗВИНЕНИЕ НА ХОРАТА ОТ ТАМ /.ПРОЧЕТЕТЕ ЕДНО ДРУГО ЗАГЛАВИЕ МАЛКО ПО НАДОЛУ ТУК И ЩЕ ВИДИТЕ КОЛКО ХОРА ИСКАТ ЕС.

169

Анонимен

преди 7 години

Какво искаме от жена, на висш държавен пост, която крещи с изкривено лице от радост при екзекуцията на човешко същество: ТОЙ Е МЪРТЪВ, ТОЙ УМРЯ. Чудовищно!

168

Анонимен

преди 7 години

До Ръжен СандоканЖак Атали: Европа се разпада, банките в Италия фалират, американците се избиват взаимно!

167

Възмутен

преди 7 години

До antiESТи с Англия ли ще се сравняваш бе манипулатор? Как не ви е срам да говрите абсолютни глупости и да вредите на България за жълти стотинки.

166

Анонимен

преди 7 години

Снощи с комшията проведохме референдум със въпрос , да ударим ли по една, две, триии,,, бири и установихме с пълно единодушие отговор "ДА". Сега чакаме да се върнат жените и няма да ги включим в референдума щот ще ни съсипят проучването и ша са изложим пред маалата.Да ви го та... на фалшивото допитване..

165

Българка

преди 7 години

Един Референдум в България би показал обратното и то в по висок процент. Не вярваме нито на измислени ***, нито на измислени политици.

164

референдум

преди 7 години

ако е така нека да се направи такъв референдум , тогава евро*ейците нямат основание да се притесняват от изхода на такъв референдум , а останалите ще замълчат ....!!! палец нагоре ако сте за излизане и палец надолу за оставане в еврокочината

163

Анонимен

преди 7 години

Карам нов сув за 75 хил евро. Имам къща с басейн и два апартамента в София. Почивам на Малдивите или Карибите. Постоянно обикалям Европа, Париж ми е на 3 часа полет.Не ми се ходи в Белене, затова с две ръце се държа за ЕSS.

162

Анонимен

преди 7 години

Има ли такъв референдум у нас, така наречените евроскептици ще бъдат разбити с такъв резултат, че повече няма да има подобен референдум на континента :) И разликата ще е голяма, и активността ще е висока.

161

Див популизъм.

преди 7 години

Какво излиза? Изследването доказва, че англичаните са много прости, а *** много умни. Че и хубави, красиви, богати, хинтелигентни. Бетер като албанците и останалите прошляци кандидати за ЕС- все първи европейци. Смех, браточка!

160

Анонимен

преди 7 години

Млади, богати, умни и красиви - това са 61% от българите. Това сочи проучване на ...няма значение, шмекери и мошенници -колкото щеш.

159

Анонимен

преди 7 години

61% от българите срещу BGexit. Още повече имат доверие на Сталинка за най-популярен политик. 90% пишат на дядо Коледа"искам да стана президент" и пр. щом е така, направете референдум тогава