58

Sando

преди 7 години

Кой каквото ще да мисли, англичаните винаги имат план б и план ц, сигурен съм че много добре са си направили сметката.

57

Ген полк Гадорян

преди 7 години

Що ли не съм изненадан?! Айде хаирлия да е. Днес Лондон, скоро Брюксел, Берлин и Париж. Муахахаха

56

люлин 3

преди 7 години

бритиш=символ на продажността и двуличността, германците са далеч по-честни хора

55

Напред, България!

преди 7 години

Писна ми от Европейския Съветски съюз, от бюрократите и въобще ми писна (но гласувам, както трябва, защото иначе келепир йок). Затова след Брекзит, веднага и ние да се махаме, най-добре в Азия! При Путин (велик!) и при чеченците, защото там са цивилизацията, православието, славянското единство и въобще високите заплати и добруването! Европа, Америка (кравари, с памперси, гейове, бият ***, страх ти е от Су-24) - ДГД! Знаем къде ни е добре, Митьо Очите - президент!

54

Анонимен

преди 7 години

Защо Борето Перуката и Фуража избягаха като бит п*******. Нали победиха.Нормално е първият да стане премиер, а защо не втория коалиционен партньор.Или да даваш акъл от страни е по-лесно,ама за работа не ме търси.Нищо чудно и да се българи,особено Борката. И живият Бог от Кремъл се покри напоследък.Да не е и той българин : "Ааааа,нищо не съм обещавал.Майтапих се"

53

Анонимен

преди 7 години

На плебса трябва да му се забрани да гласува.От къде на къде една неграмотна сг*ан ще взема решение за бъдещето на по-умните които са малцинство.Какви рИфИрендуми-какви пИет лИевЪ.......Я говедата на село да гърбят на нивата.

52

когато

преди 7 години

До 62говориш за затворена икономика способна да се самозадоволява имаш право за защитните мита . но нали не смяташ , че ако България наложи защитни мита няма да НИ наложат такива и за износа ни !! така какво бих могли да изнасяме ??

51

do 64

преди 7 години

Глупчо, чак те съжалих в невменяемостта ти, пийвай повече чай от бъз, може и да оцелееш

50

Анонимен

преди 7 години

Чао Great Brexitania, hallo Little shmug Engeland, хахаха

49

Илф

преди 7 години

Не мисля, че цялата тая работа е нещо повече от театър на британската империя (знам, знам...не съществува). Още не е ясно защо го направиха, но ми се свива под лъжичката като си помисля защо може да е. Имам чувството, че както сега им се смеят някои, така след няколко години всички ще плачем, а те ще се смеят или поне няма да плачат с нас.

48

До 51 и кога

преди 7 години

Митата са защита на родното производство. И няма нищо по - добро от митата. Само ние с нашата неолиберална политика никога няма да се възстановим, не само това а ще станем и турска губерния. Защо да не вземем направо да приемем и Китай и Индия в ЕС ? Нали ще е още по - добре за икономиката! За коя икономика обаче ? Отговор имаш ли ? За коя ?

47

ВЕЦ

преди 7 години

Партиите и най-вече партиините върхушки ненавиждат Референдумите - пряката демокрация, защото при нея народа реално им отнема властта. За това може да чуета всякакви небивалици по отношение на нея. Но ако сте объркани, вгледайте се в Швейцария! А тя не е това което е заради парите както много обичат да натякват вкупам пратииците, а точно обратното парите са отишли там защото парите обичат сигурността! A по-предвидима с-*** от Пряката демокрация няма! При нея винаги се взимат оптималните решения. Швейцрската конфедерация го е доказала в над 200 годишната си история. За това време те не са допусн

46

явно НЕ

преди 7 години

До Анонимен54следиш новините . франсетата казаха , че няма да подпишат тпит в сегашният му вид !! немците и те се дърпат относно арбитражните съдилища ...трябва да бъде подписано от всички 27 страни за да влезе в сила споразумението а както го искат краварите няма да мине . а точно англетата бяха троянският кон на щатите

45

Милен

преди 7 години

Помислете си само всички сериозни партии във Великобритания бяха против Брекзита. Сериозните медии също. Световните лидери дойдоха да агитират. Дойде лично Обама, за да каже не правете тази грешка. Обади се и шефката на МВФ Лагард. И така нататък, и така нататък.И въпреки това Брекзитът победи с 52 на сто от вота. Ами ако политическите и медийните сили бяха разделени поравно? Тогава Брекзитът спокойно можеше да бие със 70-80 на сто. Британците знаят какво искат. Европейците също и точно това изнервя евробюрократите.А, и кралицата няма да си подава оставката.

44

Анонимен

преди 7 години

Ид^оти ли сте,или да?!Британия се измъкна,за да се спаси от торнадото ТПИТ и следващото го СТУ(споразумение за търговия с услугите).Тогава от така наречения ЕС,няма да остане и следа - не само националните държави ще изчезнат,но и ЕС,като цяло.Ще има безконтролна от никого власт на транснационалните корпорации(английски и американски).Тогава ще видите,от къде е произлязла маймауната и ще и завиждате.Всичко това,ако до тогава светът не изгори в поредната Гореща Световна Война!!!

43

до 48

преди 7 години

Общо гласувалите на референдума беше около 30 млн. човека.14 -"ЗА", 16-"ПРОТИВ". При всеки един развой на гласуването ще има едни 10 млн. които ще са недоволни и ще си правят подписка за нов референдум.

42

и кога

преди 7 години

До Анонимен 48англия е била велика 2000 години ??? защото се сещам за римската империя но миналото на италианците не може да подобри настоящето им !! света се е променил !! а проблема не са само митата а и различните закони и стандарти които биха били валидни за 28-те страни при разпад на ес...усложнява много износа и развитието на фирмите... а за старъп 28 стандарта на един континент са убийствени

41

ами нали

преди 7 години

До Анонимен45волята на мнозинството закопава България вече над 20 години !!! по изборите се отчитат гласовете на 1 млн пенсионери, 1 млн чиновници,500 000 римляни, 600 000 ердогановци и резултатите са плачевни !!! ако на избори се допускаха хора с определено ниво на образование например, до 60 години , без трайно безработни то България щеше да е по-добре . и вота в англия щеше да е друг при подобни условия

40

Анонимен

преди 7 години

Референдума беше заради кавали като *** , никъде никому ненужни , но особено компетентни , особено за моща на Ердоси някой си.

39

Анонимен

преди 7 години

Щом се отказа втори референдум значе това беше целта. Богатите и властимащите искаха Британия вън. Богатите а не старите, както се опитаха да ни внушат, явно искат държавата си обратно.Икономиката на всяка държава е собствено дело на самата държава.Англия измисли капитализма, така че не я мислете.Когато британците кръстосваха света и писаха историята, германците си бъркаха по гащите да си проверяват миризмата.На вас политиката на Меркел и Юнкерк харесва ли ви? А на Обама? Кое е лошото на митата?