66

До 83

преди 7 години

Евразийския съюз далеч не е "попска трапеза"Достатъчно е да видиш стандарта на участниците за да ти стане ясно.

65

Анонимен

преди 7 години

Не 57, 97 процента ще са против. Само една шайка русофили мечтатели дето не стават нощ и ден от компютъра искат да се присъединяваме към някакъв въображаем евразийски съюз, нещо което не съществува, нито ще съществува.

64

Румбо

преди 7 години

Високото доверие в ЕС се дължи най-вече на липсата на представа какво точно вършат евробюрократите!Също като високия рейтинг на КриСталинка.Ако хората имат по-точна представа-процентите ще са доста по-ниски.Има и друго-народът тотално мрази местните политици,за доверие да не говорим.Европейските,като по-далечни(и по-рафинирани) изглеждат приемливи.Иначе напускането на ЕС не е на дневен ред!Това е една полезна като цяло организация.Проблемът е,че напоследък взе да залита в посока която не е добра

63

какво е заплащането

преди 7 години

По колко рубли се заплаща тук да пиша за излизане от ЕС и НАТО и да ходим в Евразия, че там било по-хубаво? И да щракам минуси също?

62

Какво е заплащането?

преди 7 години

По колко рубли се плаща тук да пиша за напускане на ЕС и НАТО и да ходим в Евразия, че там било по-хубаво? И да щракам минуси също?

61

Анонимен

преди 7 години

Кво става бе русофилчета? Всеки ден квичите за референдум. Ся ко?

60

руските трoлчета

преди 7 години

искали да излизат от НАТО? А сега де, седнал в Петербург в офиса на Пyтьовите зомбита и вика "искам да изляза от НАТО". Тресе ги тия шизофренията отвсякъде...

59

Бг

преди 7 години

Дай да проверим, всички роми и турци ще гласуват за оставане, а българите за излизане но всичко ще е на кантар.

58

Анонимен

преди 7 години

До АнонименЧамодан вокзал Сибир и си излязъл от НАТО и ЕС! Какво търсиш още тук?

57

ined

преди 7 години

Лъжите на Сорос и "Отровено общество" не ни ги пробутвайте!!!

56

ЛЪЖЕТЕ!

преди 7 години

До АнонименЕТО ВИ ИСТИНСКИТЕ РЕЗУЛТАТИ!Ако днес в България се провеждаше референдум за членството в ЕС, той би бил спечеленот поддръжниците на ЕС с мнозинство от 71% от всички изразили мнение по въпроса, а излизанеот ЕС биха подкрепили близо 29%.

55

Хората са го направи

преди 7 години

Ако днес в България се провеждаше референдум за членството в ЕС, той би бил спечеленот поддръжниците на ЕС с мнозинство от 71% от всички изразили мнение по въпроса, а излизанеот ЕС биха подкрепили близо 29%.

54

ЛЪЖА!

преди 7 години

ЗАЩО ЛЪЖЕТЕ КАТО МОНИКА?ЕТО КАКВО ПИШЕ В ОФИЦИАЛНИЯТ САЙТ НА ОТВОРЕНО ОБЩЕСТВО!Ако днес в България се провеждаше референдум за членството в ЕС, той би бил спечеленот поддръжниците на ЕС с мнозинство от 71% от всички изразили мнение по въпроса, а излизанеот ЕС биха подкрепили близо 29%.

53

Анонимен

преди 7 години

Когато си богат можеш да напуснеш шайката мизерници с които съдбата те е събрала. Когато си беден, опърпан и ошмулен обаче е добре да си траеш и да се задоволяваш с трохите които ти подхвърлят защото иначе ще умреш от глад. Дори и да се махнем никъде няма да ни поканят на попска трапеза.

52

Афанаси

преди 7 години

Абе не ми давайте нагласените статистики на "Отровено общество "ами пуснете допитване тука да видим какво ще стане. Аз казвам 80 % за напускане на ЕС и също толкова за членство в ЕАС

51

ако не

преди 7 години

До Анонимен65се лъжа щатите са федерелна държава а ес не !! хем ако може да получаваме европейски заплати но ако може да работим и крадем по балкански ...и никой да не ни се бърка ..освен това между отделните щати няма такава разлика между БВП каквато има например между България и германия...разлика от 7-8 пъти ....та така за заплатите.

50

България

преди 7 години

за или против сте България във ЕС

49

Анонимен

преди 7 години

Интересно в Русия какъв ще е резултата. Колко ще са за напускане и колко за оставане.

48

и как

преди 7 години

едно излизане ще повиши заплатите,привлече инвеститори и съответно ще намалее безработицата ??

47

eho

преди 7 години

Какво направи Европа в България? Помогна за съсипване на заводите. Съсипа селското стопанство, като дава субсидии на мутри, които не работят в селското стопанство. Голяма част от българите отишли на запад, вършат слугинската работа и живеят в скъпо платени коптори, тавани, мазета и неподходящи жилища. Унижават се от ниско образованите западняци и позволяват да се смачква самочувствието им. И тн и тн . Нароиха се големи магазини Метро,Лидл, кауфланд, напълнени с некачествени масла, бисквитки ....