19

Анонимен

преди 7 години

Дузпата е 100%, гледайте повторенията, много ясно се вижда как с ръка избива топката от главата му. Това че не разбирате от футбол и залагате на грешния отбор е ваш проблем

18

Анонимен

преди 7 години

do 21Ако имаше доблест, щеше да каже , че няма дузпа- директно, па.ляк! Нали според теб няма дузпа?

17

Един Българин

преди 7 години

До 20Не, винаги отборът, който инвестира в съдии печели! Увъртал за дузпата - еми ще увърта, защото е войн с чест и доблест, а не африкански дришль0. Ако беше за германците нямаше да има дузпа. Може би забравихте как негр..ите нагласиха цялото първенство през 1998-***, което по случайност спечелиха (бразилците ходеха по терена) и пак беше във Франция.Това, че не са падали 58 години от Франция какво ви говори? Това не е просто едно поколение - това са много поколения, включително треньори.

16

Анонимен

преди 7 години

Винаги отбора с повече черни побеждава. Швабите ако искат да печелят в бъдеще трябва да наблегнат на натурализацията. С руси и бледи русалки футбол не се играе, а балет.

15

Анонимен

преди 7 години

до 18Оли, точно затова говоря!

14

Анонимен

преди 7 години

Ольо, не само ЧЕТОХМЕ интервютата на фрицивете, ами и ги СЛУШАХМЕ и ГЛЕДАХМЕ директно по ZDF. Льов мънка като п...а на въпроса имало ли дузпа, увърта цяла минута ъъъъъъъ, все едно се напъва в *** и накрая пак не каза "Да", ами каза "ами можело някой да я даде, ама...хъъъъ". И все дрънкаше как били СИЛНИ, как ДОМИНИРАЛИ, как били по-добрите...Надменният копел.дак Нойер беше даже по-краен - *** те заслужавали да победят, едва ли не им вкарали два случайни гола и пр. Е затова се кефя, че ядоха бой

13

Анонимен

преди 7 години

Льов носи голяма вина. Реално в момента Германия има потенциал да участва с два отбора и поне единият да играе на финал, а другият на полуфинал. Първата огромна грешка беше, че отива с един единствен Гомес като чист нападател, Мюлер е най-продуктивен, когато играе около нападателя. Клозе и Кислинг биха свършили чудесна работа като алтернативи на Гомес. Втора грешка непускането на Сане за сметка на Гьотце, видя се, че Марио в много слаба форма още в началото на турнира.

12

Анонимен

преди 7 години

Хайде бе, бяхте по-добри на търкалета. Ние кой мач гледахме?Паднахте напълно заслужено 2 на 0, а можеше и повече.Кога ли ще доживеем това фрицовете да си признаете, че сте били по-слаби?

11

Анонимен

преди 7 години

Ако сте чели интервютата на немските национали след мача щяхте да разберете, колко сте жалки всички вие които имате претенции за дузпата и за втория гол на Гризман. Никой от немските национали не каза, че и дузпата и вторият гол са несправедливи. Правете си изводите колко сте пр.ости и фенски заслепени. Най-големите спецове се извъдихте...дее.ба и жалката ви сбирщина предубедена.

10

Анонимен

преди 7 години

35 годишния Патрис Евра какъв мач направи срещу младите нахъсани пишлемета на Германия не е истина. Скри им топката!

9

Обективен

преди 7 години

Да, бяхте по-добри от французите, но не и от мафията УЕФА, която ги добута до финала!

8

Анонимен

преди 7 години

Да казвате , че няма дузпа все едно да кажете, че няма дузпа на Костакурта срещу Костадинов 94-та, т.пи предубедени до откат ов.це!

7

Жалко,

преди 7 години

на финал отиват двата най-противни отбора,лично аз не искам да ги гледам,не ме интересуват!

6

Анонимен

преди 7 години

Тънко подпиране на Африка, пардон на Франция, през целия мач. Нямаше спорно положение да не е в тяхна полза, накъсваше се играта на германците, подпираха отвсякъде противниците им, а дузпата е извън всякакъв коментар. Това е комедия. Жалко, футболът губи от такива решения на УЕФА. Тея не са по различни от нашето БСФС.

5

Анонимен

преди 7 години

истината е, че след десетата минута на мача, натикаха франция в нейното поле и бе въпрос на време да отбележат, истината, е че срещу 12 играча трдно се играе, истината, е че дузпата бе напълно измислена в 46 минута и обърна мача, истината, е че когато играеш ва банк, грешиш, истината обаче в последна сметка, е че е решено предварително да има африкански финал на емвропейското, за да свикваме визуално с бъдещето ни, момчета и момичета наивни

4

Анонимен

преди 7 години

Бяхте по-добри срещу Италия, но франсетата ви скриха топката второто полувреме ве драги Льов. Накараха твоите хитлеристи да изглеждат безидейни и притеснени.

3

Анонимен

преди 7 години

Моето лично мнение е, че Германия не бяха по-добрият отбор. скоро- ги видях като отбор, на които му липсва идея, правеше доста грешни подавания и нямаше почти никаквъв шанс пред Франция. И двата голя бяха заради Грешки от Германия, не беше никакъв шанс за Франция.

2

Йоги

преди 7 години

Истината е, че ако бяха по-добрите, щяха да победят...

1

другият път

преди 7 години

Well, shit happens...