12

АМАН ОТ УМНИЦИ ..

преди 7 години

.....НАЛИ ВСИЧКИ ШЕ ИЗБЕГАТ В ЧУЖБИНА , ОЩЕ ПРЕДИ ДА ЗАВЪРШАТ УЧИЛИЩЕ ......ЗА ДА НЕ СЛУЖАТ в АРМИЯТА!!????2!!!...И ЩЕ СА ПРАВИ ДЕЦАТА !!!ТОВА Е ---АБСОЛЮТНО ЗАГУБЕНО ВРЕМЕ !!!!

11

Анонимен

преди 7 години

Този не ми е сметнал правилно заплатата. Изпуснал е една 0. Как си мисли този да ми плаща градината на детето. Махам се от тая пропаднала държава.А някой замисли ли се за ефекта върху хазната от това че толкова хора няма да работят.

10

Лу Ферино

преди 7 години

И като въведете наборната служба, кого да пазя? За кого да си дам живота? Да защитавам територията, в която вършеят Маргините, Митьо Очите, бат Сали и 500 робовладелеца (бизнесмени) ли? Тях ли да защитавам, тяхната сигурност ли да пазя?

9

Анонимен

преди 7 години

Евроатлантическият *** с присадената коса не е ли назначавал наскоро някой стриптизьорка за главен секретар в министерството?

8

НЕ ИМ ВЕРВАЙТЕ

преди 7 години

КАКВА КАЗАРМА .........КОЙ ЩЕ ИМ ДАДЕ ПАРИ , ЗА ТАЯ РАБОТА..??!!С ПАРИТЕ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ ЛИ ЩЕ ИМ ПЛАЩАТЕ НА АРМИЯТА ....??!!!НА ТОВА НАРОДА МУ ВИКА:"НА ГОЛ ТУМБАК...ЧИФТЕ ПИЩОВИ"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

7

Анонимен

преди 7 години

Стига глупости! Никаква казарма, освен ако не искате да изгонитге хората!

6

Анонимен

преди 7 години

Не може да излиза по скъпа задължителна военна служба .Едно време само строителни войски имаха над половин милион личен състав и изградиха цяла България ведно с трудовашките бригади без 1 стотинка господа заблуждаващи нацията .Ние нямаме армия а назначени поплювковции по роднинска линия защо искате да им се увеличават заплатите като и без това 1200 лв взима всяка проста калинка редничка и редник които цял ден седят

5

Анонимен

преди 7 години

"Средствата за един наборен военнослужещ за месеца е 2 235,98 лева."Аз като съм бил военнослужещ съм получавал 30 лева заплата. Не знам откъде този министър си ги измисли тези 2000 лева.

4

Анонимен

преди 7 години

Хайде стига глупости ! Имате 1000 лева за затворник, имате пари за ромски майчинства, имате пари за огромна държавна администрация от ***, която не произвежда, имате пар за скъпи кметски, министерски държавни коли, имате пари за служебни екскурзии в чужбина а нямате пари за войска. Държава без войска е като зад.ник без ***.

3

Парички

преди 7 години

В момента, каквото и да си говорим, 40 000 души (тренирани и добре осигурени мъже) армия би била доста по-полезна от 20 хилядна професионална (с ниски заплати) и 15 хиляди наборника. 40хил. души армия със сравнително висока заплата за родните стандарти (1000лв+) и добри материални условия - сигурен съм, че професията би била доста привлекателна за младите, а и не само! Това е истината - професионална армия, инфраструктура и модернизиране на техниката. Другото е популизъм.

2

Анонимен

преди 7 години

каква заплата за наборника бе ***, вземахме по 20 лв на месец и ядяхме *** 2001ва, какви пари за издръжка, вкарвай ги в казармата и ги пращай да строят пътища или каквото и да е, няма как да си на загуба, ама и за туй нямате пари даже, щото сичко окрадохте, да ви приседне дано!

1

Дъро

преди 7 години

Абсолютни лъжи! И щом берачите на желязо не се натискат,значи си е дим и мъгла....