57

Анонимен

преди 7 години

Ангрийъският го няма, защото в Лондон е съсредоточено онова огромно стадо навлец.и от цял свят, които не са способне да научат добре езика. Иначе англичаните точно по това познават прислугата.

56

Анонимен

преди 7 години

МНОГО СТЕ СЕ ЗАГРИЖИЛИ ЗА АНГЛИЧАНИТЕ. ТЕ ЩЕ МУ НАМЕРЯТ КОЛАЯ - РОБИ ИМА ПРЕДОСТАТЪЧНО. ПЕТ ВЕКА СА ЯЗДИЛИ ПОЛОВИНАТА СВЯТ, ЩЕ СЕ ОПРАВЯТ.

55

Хайде де

преди 7 години

Сега пък ги "мързяло" британците да работят.... А винаги нашите пишманработодатели ни дават пример с тяхната прословута "производителност" и "мързеливостта" на българина!?

54

ме

преди 7 години

Василев, направи си труда да обиколиш малко насам-натам и виж колко е всъщност обработваемата земя в България, защото говориш глупости.

53

Анонимен

преди 7 години

Кй ще работи на плето? Тези които гласуваха за брекзита! - пакистанците, които живеят 3 поколения на помощите на извънбрачните им деца, родени от втората, третата и четвъртата съпруга на търтея.

52

Анонимен

преди 7 години

Големите дяволи.Ние не казваме благодаря и извинявай защото не сме висша класа лицемери и подлеци като тях.Те са свикнали да получават на готово от всекиго за едно благодаря и до там, а ние дори и да не го кажем се отплащаме с дела за да не оставаме длъжни. Казано е: "По делата ще ги познаеш".

51

бени хил

преди 7 години

Търсят се берачи,ако трябват философи начините са други за търсене и набиране

50

Анонимен

преди 7 години

Те си личът коментарите , кой бил в чужбина кой не е бил само глупости на таркалета

49

Анонимен

преди 7 години

Ако няма непрекъснати кризи,причинени от естествената простотия на управляващия елит във всяко общество,те се организират от малкото умни ,попадащи в управлението!В противен случай системите загиват- а заедно с тях и управляващите!Какво друго могат да правят номенклатурни некадърници от всички общества!Това е смисълът на съществуването им- да управляват кризи!Още преди векове султанът е дал заръка лекарят да е министър на земеделието,а музикантът-министър на строителството!

48

А дали...

преди 7 години

Допускам, че на хората им е трудно да казват благодаря и извинете, докато работят по 12 часа на крак за 400 лв. на месец. Само допускам...

47

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 65Точно това е замисълът. Да махнат източноевропейците, а им внесат мюсюлмани от бившите им колонии под предлог, че те ще им работят.

46

до: 60

преди 7 години

Какво значе ''който говори английски'' , те нивата са А1 , А2 , Б1 , Б2 , Ц1 , Ц2 тоест последните 2 нива са за Университетите , ти да не си мислиш че с един курс по английски си вече готов

45

Наглеци

преди 7 години

Какво излиза? Приюданците, които са отишли на готово да ползват благата и стопанството на друга страна, дават акъл как да се развива същатаат тази страна и забележете ИЗЦЯЛО В ИНТЕРЕС НА ПРИЮДАНЦИТЕ! Англичаните не просто ги мързи да берат ягоди, а няма как да берат ягоди, защото там отива някой като вас, който бере ягоди за 3-4 пъти по-малко пари. През това време младите англичани деградират, защото държавата ги прилъгва със социални, вместо да защити полагащите им се заплати за определен труд

44

Анонимен

преди 7 години

Горките англичани как ще се оправят бе източноевропейски общаци?А може би ще си намерят два милярда и половина индопакистанци които са от бившите им колоний.Не е важно това което ние знаем а,това което явно не знаем.Кой е тоя луд дето сам ще си изостави къщата която е направил преди 40 години.Може би нещата са НЕСПАСЯЕМИ.

43

5-6 хил.паунда

преди 7 години

5-6 хил.паунда не са малко за сезон , тука къде ше ги събереш така че някой все пак има изгода от тея ягоди или ещо друго

42

Анонимен

преди 7 години

Ако е за въпрос и българите не щат да работят на полето... Но при нас е по други причини - няма къде да се пласира продукцията и местната мутра я изкупува за жълти стотинки.

41

Анонимен

преди 7 години

До Лондон.Не знам да има слънце в малкия пакистан досега,но скоро ще видите къде изгрява.....

40

мием посуда сек'

преди 7 години

Щото най-голямата мечта на младите българи трябва да е да вършат черната работа по чужбина. Тъй като били много трудолюбиви. А в куп материали в казионните медии пък се твърди, че нашите ги мързяло да се мръднат, иначе работа бол им предлагали уж. Ако съберем основните опорни точки на мейнстрийм пропагандата в един материал ще се получи какафория от абсурдни твърдения. Защо даскала бяга от "стабилна" България и се връща в страната, която напуска ЕС? Нямало перспектива тук, ти да видиш.

39

Лондон

преди 7 години

За кви ягоди говорите ...елате и вижте всеки който говори английски и има акъл къде е ..вие сте облъчени от слънцето предводител..

38

Анонимен

преди 7 години

do 55от 2016 като махнеш около 70 години какво се получава. Каква Сирия какви 5 лева. Говоря ти за 3-я райх.