28

Анонимен

преди 7 години

Значи от утре спираме санкциите и автоматично тръгват реките от мед и масло.Заплатите растат,пенсиите се вдигат,бензина става 1 лев,водката 2лв,а девочките по морето ще са безплатни до рожденния ден на Путин.После до рожденния ден на Медведев.После до рожденния ден на Путин.После до ..Абе кой е наред да става президент.То и със санкции и без тях няма значение.Поне сега лаят рубладжиите.После ще лаят за друго.Абе рубладжийска работа.Важното е Русия да е добре.Българите да го духат.

27

Анонимен

преди 7 години

"Китай измества щатите и им изкупува бизнесите, руснаците си правят сделки с китайците и не им дреме за другите."Нищо подобно ! Само за една година търговията на Китай с Русия е намаляла с една трета. "Който СЛУГУВА на САЩ ще продължи да ГУБИ."Интересно кой слугува на САЩ? А освен това тук неизнесените са Русия стоки са смятани като загуба, но в същото време износът на ЕС на храни към трети страни нарасна с 4 %. Така че къде е тук загубата?

26

Петко

преди 7 години

До АнонименТи *** ли си?защо на всички ненормалници Путин им е виновен! Краварите разбиха доста държави Ирак, Афганистан, Югославия, Либия, създадоха инкубатор за джихадисти, за Украйна си признаха че са вложили 5 милярда! И пак Путин ти е виновен

25

Така Е

преди 7 години

Който СЛУГУВА на САЩ ще продължи да ГУБИ.Ще продължим и ние под "мъдрото" слугинство на ГРОБ

24

Патриот

преди 7 години

Значи ЕС и ФАЩ подпалиха Украйна и хвърлят вината върху Русия,че и санкции даже налагат ,логика по евро-атлантически,да си сърбат попарата сега!

23

Анонимен

преди 7 години

До гораМене ли ще коментираш или смешните руснаци.Данъчна декларация искаш ли да ти изпратя.

22

Анонимен

преди 7 години

До АнонименЯ напиши кои са пред Русия ,че да се посмеем.

21

ххх

преди 7 години

Да ,за САЩ най-важното нещо е да е зависима от тях България.България е високо технологична държава,модерно въоръжена с космически технологии,многобройно и младо образовано население,което е реална заплаха за САЩ.Сега е моментът САЩ да завладее България ,защото след 10-20 год България ще завладее САЩ.Абе *** ,99,999999 процента от американците не са и чували за първобитната ни държава.Ние зависим от наводнения и вятър ,от *** и от ГЕРБ.Какви американци сънуваш.

20

Анонимен

преди 7 години

вместо да го местиш в съсания, що не го преместиш на ***. си в Пу.?

19

Анонимен

преди 7 години

След като GBR се измесоха, познай какво следва със санкциите.

18

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 24С твоите математически познания си достоен за еврокомисар или поне бг министър.

17

ХХХ

преди 7 години

Има план за *** ! Санкциите към Русия са слабо важно ! По важното е България да е зависима от САЩ !

16

местя го в скъсания

преди 7 години

На богатите им е през дядовеца за загубите ,а валутния резерв на Русия е на път да изчезне.Русия е смешен пазар на фона на световната икономика с бедното си неплатежноспособно население , нисък стандарт на живот и липса на конкурентна икономика.

15

Анонимен

преди 7 години

Така нареченият "Запад", т.е ЕС, САЩ и Япония, има 45 трилиона БВП. Загубил е 60 милиона.Русия има 1.5 трилиона БВП. Загубила е 450 милиарда.Още колко години ще продължи тая игра?

14

до 11

преди 7 години

До Анонимен 11Забрави да напишеш и че Путин ти оцапа гащите.... много важен го направи. Как например е организирал Brexit? Когато един стане виновен за всичко почвай да се съмняваш...

13

Катуна

преди 7 години

- Всички обичамеее, бате, како! Всички обичаме! Ние не крадеем, работим ама нема работа!- Кой Ви пита?

12

Сто години

преди 7 години

- Аааа и сега ще ни се размине!- Кааак?- Ъ- Кааааааквооо?- Ъгъл! Дупенеееее! Какво друго?

11

Повръщане

преди 7 години

- Кои са най-новите лекарства против повръщане?- Прегъване и приклякване както винаги.

10

Hmf

преди 7 години

А унищожената държава и убитите хора колко струват?

9

:D

преди 7 години

Хванал лилиПутин златната рибка. Тя, както си му е редът, обещала да му изпълни три желания. Желанията на лилиПутин били: "Искам да паднат всички санкции срещу Русия, петролът да стане 120 долара за барел, и Русия отново да я уважават по цял свят"."Слушай, ***, за да ти изпълня желанията, ще трябва да те убия" - отговорила златната рибка!