88

Питкин ДО 108

преди 7 години

Оказва се, че си далеч от фактологията, този проект беше приоритет за времето за което пишеш.

87

Анонимен

преди 7 години

Авторката е много зле с граматиката!Явно и редакторът, щом се "мъдрят" 2 ненужни запетаи в заглавието.

86

Анонимен

преди 7 години

До Аноним--95;Чакаме и Русия да ни върне откраднатите 140 милиарда лв. по време на ОКУПАЦИЯТА след ДЕВЕТИ. относно мълчанието на народа; Ами по време на комунизЪма ни учехте да мълчим. Който не мълчеше имаше БЕЛЕНЕ. Имаше и песен; НЕДЕЙ ТАНЦУВА РОК ЩЕ ИМА ДЖИПКА.*** да мълчат. Много им липсва комунизЪма защото сега не могат да пишат ДОНОСИ.Колко хора унищожихте с тях. Само това умеехте ;Дапишете доноси и АНОНИМКИ.

85

Анонимен

преди 7 години

До ПиткинИ кой ще плаща неустойки за АЕЦ Белене?Ти ще ги плащаш. Този проект беше спрян още от Тодор Живков и така трябваше да си остане. Ядрената енергетика е остаряла и с нея се занимават само прости хора като индийците и иранците, смятам че турците също ще се откажат.

84

ДЦ§

преди 7 години

Неустойката която ще трябва да плати Бг, след като руската "Росатом" спечели делото заведено срещу нас е 640 Милионаааа ? !!!!!!!!! И какво получи Бг в замяна от Големия брат????Е, досещате се....

83

Анонимен

преди 7 години

След скъпа в заглавието не трябва да има запетая. Има чак след Клинтън.

82

Питкин

преди 7 години

2009 ,2010г. министър на Отбраната , от 2010 до март 2013 министър на Външните работи 1ви кабинет на ББ. И кой ще плаща неустойки за АЕЦ Белене?

81

Анонимен

преди 7 години

Не разбрахме кое е сензационното, заместника на Клинтън изпратил e-mail че спираме Белене. И ?

80

Анонимен

преди 7 години

БАЩА МУ Е БИЛ ДОНОСНИК НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ А СИНЪТ Е ДОНОСНИК НА САЩвсе доносници, т.е гнус

79

Анонимен

преди 7 години

До СтанишевТи пък Станишев 100 си хомофоб, което означава, че не си американофил. Ще ти секвестират хонорарчето възложителите.

78

ВЛ

преди 7 години

До АнонименПо-добре с нас, за нас и в наша полза българска."Предателство истинно пророкувам."

77

Питания

преди 7 години

Тови Хилъри с политическо управление ли се занимава или с икономически шпионаж в полза на САЩ икономически интереси? Та това е много висша форма на корупция, ако е така.Същото питам и за т.н. "български" външен министър Младенофф. А същото мога да попитам и за т.н. "български" външен министър Дани - бой Митофф. Та това ако е така е флагрантна форма на държавно предателство и използване на висши държавни постове не по предназначение, което е също висш пилотаж в корупцията.

76

Анонимен

преди 7 години

Ха сега,"скъпата" ти госпожа да изтърси 620 милиона евро,че да си платим неустойката по договора!Или сметката ТИ лично ще я поемеш,Младенов!Много скъпо ни излиза ***,дупенето и подгъзуването по американска ***!Колко и какви неустойки трябва да платят България и гражданите й до момента за провалени договори и проекти с Русия?Защото,не само Белене е провалена,ами другите проекти..??Значи,козирувате като пионерчета на "дамите и господата",а после цял народ яде мамула и тегли заем след заем!

75

Б.Б.

преди 7 години

Скъпа Г-жо Началник ,пардон Клинтън .България ви се надупва!

74

анонимен

преди 7 години

Пичове,още колко време трябва да ви пиша . че няма мъже в България.Слуги,кокото щеш.

73

Анонимен

преди 7 години

еми то и без тая публикация , беше ясно , кой кой е вече сме енергийно независими щото нищо не зависи от нас да са ви честити сервилните под.логи наричащи себе си политическа класа , но за мене са ...

72

Анонимен

преди 7 години

България трябваше да унищожи цялата си индустрия останала от времето на СССР и когато се превърна в една немощна държава и започна да върти опашка пред Америка и ЕС и позволиха да живурка по мъничко

71

до 87

преди 7 години

Но там пише: Това беше важна тема при разговорите Ви в София.А някой да ни уведомил,че Г-жа Клинтън е разговаряла с Борисов по въпроса за Белене -аз не си спомням.Казаха ни че са разговаряли по въпроси относно сътрудничеството между двете страни -толкоз.Но българина не помни такива работи,помни това което му изнася политически,да не кажа лъже,което уви вече е всекидневие в България.Значи с Клинтън са си "говорили" и Белене закрит-това е положението,а вие си го тълкувайте както ви е изгодно!!!!!

70

555

преди 7 години

Ще дойде време, когато предателите ще отговарят пред Господ!

69

Анонимен

преди 7 години

Те са колеги и много пъти са разговаряли за корупционния модел"Белене",плащан с парите на българите,какво чудно има в това да се напише такова писмо?