84

Анонимен

преди 7 години

Такива тарикати като Айри Мурад винаги е имало и ще има по нашите ширини. Глупави, мързеливи, нахални и "упорити". В крак с модата - където е схемата там са и те. Днес на хранилка от Султан Ердоган, утре от Цар Путин, вдругиден от Чичо Сам. А този е толкова неграмотен псевдо-турчин че дори не знае кой е Мустафа Кемал Ататюрк. Що за пародия?Айри винаги ще лази в краката на господаря понеже само това може. Не бъдете като Айри, бъдете силни българи - господари на волята, сърцето и земята си!

83

Анонимен

преди 7 години

Мила Родино , и тази ли простотия си стоварила върху гърба на Българския народ . Се га можем да се гордеем , че сме Българи . На нашите плещи се крепят САЩ , ЕС , Чешките пексионери , индоромите , неграмотните българи от турски произход . Дайте пари на Африканците , а защо не е на индусите . Новите пенсии вършат ЧУДЕСА .

82

ФЕС

преди 7 години

Не, че съм голям фен и подръжник на Ердоган, но май е прав със съвета турците да имат минимум 3 деца, за да не могат кюрдите да се докопат до управлението на държавата.Та примерът е аналогичен и с нашата Родина!Трябва всички българи, арменци, турци, помаци и останалите етноси в България (без тъмно-зелените) да се обединим в общата кауза за спасяване на страната от неграмотните управленци.

81

Мюсюлманин

преди 7 години

Айри, моите уважения към твоите "размисли и страсти", но религията НЕ Е МОДА! Не може да вярваш в нещо просто защото е "на мода"! Бил си толкова ХОДЖА, колкото аз съм космонавт! Целувай му ръцете и краката на Дал, че ти е "ударил едно рамо", иначе щеше да си в "Чистота" ООД! Не заслужаваш мястото на което си, не защото си ром или "мюсюлманин", а защото си неграмотен!

80

Анонимен

преди 7 години

Каквото и да се напише по случая ще бледнее. Аз лично оставам безмълвен и просто се чудя, до къде ще се стигне в България.

79

Анонимен

преди 7 години

Колко е изкарал Бойко на матурата?

78

Анонимен

преди 7 години

Да го уволняват този неграмотен общинар. Като ще работи в общината да е ограмоти.

77

Ъъъъ

преди 7 години

Разбрах ли правилно какво този общински съветник казва: "И аз така усещам, че сега е времето на исляма"!!! Че той си е направо за проверка от ДАНС!!

76

Анонимен

преди 7 години

Аха! Браво, Айри! Мерси за информацията, жив и здрав да си! Изводът е пределно ясен:НЕ ГЛАСУВАМЕ за РБ докато партията на Касим Дал и интригантите от ДСБ са вътре. Да си пазаруват гласове от Столипиново, нали са много упорити и предприемчиви - разбират от мода, религия и алъш-вериш! Потрес и смях голям!

75

Анонимен

преди 7 години

тоя е РБ- умните , красивите, интелигентните, усмихнатите, успелите...Нали за да дойдат те на власт, цяла година един платени протестъри се търкаляха на жълтите павета.

74

Раби

преди 7 години

Откога тъмнолилавите станаха турци? Турците неискат и да чуят за тях защото такива като този само ги карат да се срамуват.

73

Честито

преди 7 години

Този не е единственият, по общините в момента са масово такива :) Ще има да си чакате нещо хубаво да се случи в България :) Особено сега без пари отвън, с които ви промиваха очите, че се прави нещо :) Само Бойко и четата му мислят, че нещата отиват на по-добре, дали не си живеят в тяхна собствена реалност?

72

Анонимен

преди 7 години

Този за пари ще стане и будист, от първородните.

71

ЦК на БКП

преди 7 години

Каква матура на 35 години,бе алитерат ! Отговаря за образованието !

70

Край

преди 7 години

Те тия ще ни реформират. хубаво ще ни реформират. Прощавай татко преди 25г. скачах и виках СДС а ти ми обясняваше живота а аз не вервах. Прощавай тате прав си бил , ама те няма да ти го призная.

69

Честито

преди 7 години

Това е бъдещето на страната, прогонихте интелигентните, младите, кадърните и насадихте такива същности на отговорните позиции да дават идеи и да се разпореждат с парите на данъкоплатеца, после защо става по-зле :)

68

Анонимен

преди 7 години

Каква е разликата между този и Асад? И двамата са легитимно избрани. Асад е лекар, а и Айри ще стане.

67

Dedo Ivan

преди 7 години

Егати индобългарина!!! Какъв турчин си, бе ц.......но? Или "Къде всички турци-там и гол ченгене Хасан"

66

SS

преди 7 години

До Анонимен 70Ние от доста време не сме такъв народ, ние си губим ценностите ежедневно, а без тях няма как да се запазим.Я си помисли какво ще стане с КИРИЛИЦАТА след 150 години, аз си мисля , че ще я премахнат в полза на рационализацията а малко след нея ще ни изчезне и езика.

65

Шоп

преди 7 години

Щом хората са го избрали, какъв ви е проблема?