105

Анонимен

преди 7 години

Нато ще превземе Русия без да стреля!Само ще предложи водка на руснаците и ... всичко свършва.Алкоххолиците ще се предадат с радост ;)

104

Анализ

преди 7 години

Седем хиляди таралежа могат да убият слон, но не могат да го изядат.

103

Анонимен

преди 7 години

Ердоган ошамароса Путин.И кво стана- нищо.А щял да тръгне срещу Нато :))))

102

Анонимен

преди 7 години

Джуно обикаля около Юпитер а тези се стягат за война

101

Анонимен

преди 7 години

Видяхме силата на русия бе ;)Ердоган им свали самолета и руснаците само плакаха...Нали бяха велики?!

100

Анонимен

преди 7 години

А защо Русия не влезе в НАТО?Ще влезе скоро.

99

cv

преди 7 години

Колкото една ЛАДА има шанс да се съревновава с Мерцедес примерно-толкова и руските СУКИ имат шанс срещу ЕС и света!!! Сравнявате несравними стойности! Руската армия може да сравните с Иранската, Турската, Австралийската или Японската-ама да сравнявате с НАТО ......?!?! Няма как да ги сравним-НАТО превъзхожда във всяко отношение руските каруци (танкове, БТР-и, самолети) и войници!!

98

Анонимен

преди 7 години

Войната в Сирия - от една страна ИДИЛ с главорези от цял свят, финансиран от Саудитите, коалиция 60 страни начело с ФАЩ срещу 60 стари *** самальота. Е, кой победи? Путин лошият, разбира се. Няма правда по света!

97

Анонимен

преди 7 години

Ха, война ви се приискало... Ако не дай Боже се стигне до това, натовците ще ядат такъв пердах, че ще обожествят Ленин направо. Русия може да изпепели всичкото европейско нато за броени часове, това го знаете. Американците ще гледат пред компютрите си как цялата им военна мощ се превръща в пропуснато ниво от компютърна игра. Ердоган защо клекна миналата седмица на Путин - щото осъзна, че руснаците за 30 минути могат да му превърнат Турцията в море от разтопено стъкло. Войнолюбци безумни!

96

Да

преди 7 години

До БезконтактенНие знаем че може! НАТО също го може! Въпроса е да не се появи някой като тебе на копчето, че тогава Земята я пишем бегала!

95

Учителя

преди 7 години

Генерал Патън беше казал, че му трябват две седмици за да унищожи СССР след края на Втората световна война - иначе сле 50 години ще трябват 2 години за да се справим с това зло. За съжаление американците бяха опиянени след победата и не го оставиха да го направи...

94

ХА ХА

преди 7 години

"По публикацията работи: Анисия Иванова" ?Силно казано "работи"! По-скоро е нашляпала къде ква информация е намерила из нета! Пълна боза!

93

анализ

преди 7 години

евтини, платени, български ***... пу пу пу - смешници

92

Анонимен

преди 7 години

Някой слънчев ден няма да са на мода тези болни мозъци, дето денонощно мислят за войни, убийства, въоръжения... просто етап от еволюцията, който трябва да преминем.За съжаление е далеч все още времето... И сега ще четем и слушаме за "добрите убийци" от НАТО и "лошите убийци" от Русия (изтъркан сериал)

91

SS

преди 7 години

Не си мислете глупости, ако нато е боли сигурно в надмощието си нямаше да се кани толкова.Руснаците може и да изглеждат слаби обаче хапат яко и НАТО го знае.

90

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 146 да прегази ссср му е стигало както навремето е прегазена руската империя НО ползва 60 % на западния фронт уши

89

Анонимен

преди 7 години

До моля точност Острова от тогава е китайски Китай спечели войната

88

моля точност

преди 7 години

До АнонименНе заемам страна,нито съм фил,нито фоб,нито фен на тия,дето зорлем ни натикаха без да питат народа,само държа на точността на фактите-случаят,който цитирате е за някакъв остров Дамански,за годината не съм сигурен дали беше 1969,но китайската армия беше поразена с модерното за тогава-днес всеки го има-оръжие РСЗС-ГРАД-а лазера е продукт на соц пропагандата,в интерес на фактите...

87

Анонимен

преди 7 години

по важен е икономическият капацитет. руската икономика е колкото италианската или 20 пъти по малка от натовската и 8 пъти по малка от китайската

86

реалист

преди 7 години

До Анонимен 141 не е до парите ако ресурсите на НАТО ги имаше армия подобна на немската от времето на войните русия ще бъде прегазена като Папуаско село Днешните армии са друга бира с либерастии няма как да стане а обикновените хора които ще лежат в окопите не им пука нито за руската *** нито за краварника