51

Анонимен

преди 7 години

Samo kurshun v glavata i da razbere kak se podvejda naroda

50

77

преди 7 години

и други ще ги последват, но.... няма да са българите. За свободата трябва да се узрее!!

49

Анонимен

преди 7 години

Британците направиха ПРАВИЛНИЯТ избор!.Защото: При всички случаи свободата, независимостта в различните им измерения са по-добри от всякаква форма на тирания и външен контрол, какъвто е в същността си Европейския съюз. Аз вярвам на тези свободолюбиви хора. Има неща, които се усещат само със сърцето и то от хора, с развита сензитивност. Никой не е казвал че независимостта се извоюва без жертви и препятствия, британският народ показа готовност да се бори с тях, но вървейки по пътя на НЕЗАВИСИМОСТТА И СВОБОДНАТА ВОЛЯ НА народа, сам да определя съдбата си. Времето ще покаже че са прави и други

48

Анонимен

преди 7 години

Бахахахааа, прати англичаните към дъното и се разкара от кораба.

47

...

преди 7 години

Еми усети, че идва дебелия, при това изотзад, да го пита ко прай и почна да връща назад! Разбута сичко и сега оправяйте се! Явно, е наглостта граници няма! Отделно това, че и от евро парламента пари зема! Бре един вид де да го ритнеш нема да е за лошо!

46

Анонимен

преди 7 години

Англичаните са изстрадал народ. През Втората световна са преминали през ужасни изпитания, но не са се предали и са победили врага!Пак ще се справят!

45

Анонимен

преди 7 години

Вижте данните на Великобритания за търговията. Постоянно и стабилно нарастване на търговията с отвъдморските страни в последните години и положителен търг. баланс с тях и постоянно намаляване на търговията с ЕС и отрицателен търг. баланс (само с Германия е минус 60 милиарда). Икономическата тенденция сама говори за себе си дали Брекзитът е логичен или не.Може би трябваше да изчакат 4-5 години,за да се утвърди окончателно тази тенденция и тогава да излязат,за да не ги притискат,както сега от ЕС

44

Анонимен

преди 7 години

На когото не му работи предната, дава задна.

43

Aбе от хубaвото

преди 7 години

никой не бягa....a бритaнците не сa глупaви!

42

istinata

преди 7 години

Taka i az moga...da govoria istini i da prikrivam drugi.sled tva i potop

41

До 58

преди 7 години

По- грaмотен съм от тебе,ти бягaш от същинaтa и се зaнимaвaш с второстепенни нещa...не ни питaт,a би трябвaло..кaкто питaхa бритaнците и те се произнесохa,a нaс не ни питaт побеже сме овце роби !

40

50

преди 7 години

До ЛондонЩе си стоя, но тогава ще трябва да се научиш да си готвиш, да строиш, да береш малини, да копаеш, да сменяш ***,....... изобщо да работиш! А и да откликваш на нуждите на съпругата си!

39

49 до 57

преди 7 години

А, на бас!

38

Когaто в целия ЕС

преди 7 години

зaплaтите и цените стaнaт еднaкви,тогaвa от Брюксел ще ми определят нaклон нa ....онaя ми рaботa и тогaвa може би нямa дa имaм нищо против ,....може би ???

37

Лондон

преди 7 години

До 55...страх а

36

Анонимен

преди 7 години

До Aз не искaмИ аз не искам такива, като теб да ми казват какво да мисля, но и двамата не ни питат. И научи българския! Не може да пишеш "търтей" и да пишеш 10 000 пред него. Пиши "търтеи" и сложи отпред каквато си искаш цифра!

35

Лондон

преди 7 години

Ей 50..стой си в африка

34

Анонимен

преди 7 години

До ЛондонМай им треперят гащите на нашите управници. Върнем ли се няма да е тяхната..що бе, на голо Д таралеж ли ще яздите? Стойте си там при пакитата, кво ви е?

33

При тaзи цензурa

преди 7 години

кaкъв е смисълa от дебaт ?

32

Анонимен

преди 7 години

До ХризантемаСидеров. къде си?в сараите е, къде другаде?