17

11

преди 7 години

Явно краставиците в тоя ресторант не са били прави и доматите са били криви. И кво му е мизерното, префърцунените софиянци, ако отидат на село или както обичат на пикник - да не би да си готвят по-чисто? Сигурен съм че във всеки реномиран ресторант по *** и в София нещата в кухнята ще са мнооого по-зле.

16

Анонимен

преди 7 години

Човека дето говори за шкембето е напълно прав, не всеки може да прави шкембе чорба.Това не е да опечеш шиш или да направиш мусака.

15

Анонимен

преди 7 години

дюнери мунери да си го ядат. В България си имаме всичко което ни трябва. Не съм вкусвал и няма да ям кoч, плъхoвe и арабски гнycoтии. Хубава си е нашенската шопска салатка и домашни наденички. Онези да си ядат белите магарешки бъбреци.

14

Анонимен

преди 7 години

стефко, Дадох пример с Гюрлата, не случайно- по-вкусна телешко шкембе от на Гюрлата във Варна никой в тази държава не прави. ФАКТ! А повярвай ми ял съм телешко шкембе и в Бургас и в Пловдив и на няколко места в София. Изводът е: на светлинни години са всички от вкусотията на Гюрлата във Варна конкретно при приготвянето на тази чорба(супа).

13

Анонимен

преди 7 години

И моя е вкусен с мед, нали няма значение какво ядеш. Да ти е сладък, тогава...

12

Анонимен

преди 7 години

до 11Аз досега не съм виждал дюнерджийница у нас където да не ти приготвят пред погледа продукта.

11

стефко

преди 7 години

До АнонименТи освен в Гюрлата ,май никъде не си ходил.

10

Анонимен

преди 7 години

А арабските дюнери у нас, неизвестно защо, се правят зад висока, плътна преграда! Защо? Какво се крие от клиента?Като осмислих това, не влизам в дюнерджийница, не купувам дюнери, защото не знам, какво има вътре! Санепидстанция защо няма отношение към този, меко казано, странен факт?!Китайските ресторанти определено вече разочароват. И качеството на храната стана лошо, и видимата хигиена е също лоша. Съжалявам за китайците и арабите, но не сме си намерили здравето на пътя. Който иска - да яде..

9

Анонимен

преди 7 години

до 7пич, неюо друго- суджук и от 30 лева килото ми бие на химия и се отвращавам. Толкова ми е изтънчен вкуса. Супата беше превъзходна! За мен! А представям си за човек, който обожава кренвирши, където аз повръщам от тях.

8

Анонимен

преди 7 години

до 7Пич, не ме интересува какво ям- важното да е вкусно. Ние постоянно ядем бо.клуци ако става въпрос, ти за китайската им сол се хвана. Казвам ти че беше уникална вкусотия тази супа.

7

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 5 ,, върховно като вкусотия,, чувал ли сте за Е621 Мононатриев глутамат или китайска сол ,всяка гозба в китайски ресторант е щедро поръсен с мононатриев глутамат.

6

Анонимен

преди 7 години

виждал съм и никога вече китайски ресторант ужас

5

Анонимен

преди 7 години

Един път съм влизал в китайски ресторант и не по мое желание, а бях с компания. Препоръчаха ми аверите една супа сладко кисела. Не знам какво имаше в нея..някакви растения стоеше червеникава, но такава вкусна супа не бях ял през живота си. Повече ми хареса от шкембе чорбата на Гюрлата във Варна. Нещо върховно като вкусотия. Повече и не съм влизал в китайски ресторант, но спомена ще остане завинаги в мен.

4

Анонимен

преди 7 години

Не видях къде са скрили кучешките опашки, глави и лапи.

3

Анонимен

преди 7 години

Точно тези неуредици създават вкуса на ястията. Ако е прекалено чисто вкуса веднага ще се промени и никой няма да им хареса ястията!!!Щеше да е фрапиращо ако имаше *** и мишки каквито има във всяка една кухня в мутроландия. Така че тази кухня в сравнение с мутроландските е на световно равнище!

2

Анонимен

преди 7 години

До game1Ти определено вечеряш в толетната обикновенно.А иначе аз в азиатски ресторант НЕ СТЪПВАМ по никакъв повод та дори и да се изпикая там.

1

game1

преди 7 години

??? И какво му е ?? Вижте тук - къде да видим?? Снимките ги видяхме ама там какво ..?Една пукнатина чешма .. месо.. долу препарати.... добре една дупка имаше... но друго какво ? И малко мазно на ключа???