27

ODESSA

преди 7 години

Я си представи какъв резил ще е ако " лъвовете " се срещнат със който и да е от тия двата. Остави Русия те никога не са били силни на футбол. Силни са на хокей. И на премазване на нашественици.

26

Анонимен

преди 7 години

Който и да е от тези два отбора ако бе срещнал руснаците ще ги бие с 10-0 то Уелс ги смля с 3-0

25

Db

преди 7 години

Германия и България ,винаги са били и ще бъдат заедно ,колкото и да не им се иска на русофилите у нас.Когато сме с германците ни наричат "Велика България" а с руснаците ни казваха 16та република .В България е имало три производителя на самолети до 44г. , а след руската окупация правят колела,ура другари,да живей,плебей......

24

Анонимен

преди 7 години

Контрафалаца Бре...малеле:-) :-) :-)

23

Анонимен

преди 7 години

До контрафалццца:-) :-) .Каде си брее...меее..ме.ее..:-) :-) :-) .Тоя с тоз диалект кърти:-) :-) :-) Хайде брррреееее....Мее..еее...еее.,напиши още нещо че да се посмеем.Бре.:-) :-) :-) :-)

22

Анонимен

преди 7 години

Много скука, цял мач и половина и нищо. Бетоджиите все пак справедливо изядоха хурката.

21

адолф хитлер

преди 7 години

Всички нации харесвам, когато работят за Райха.

20

фюрера не се чуди

преди 7 години

До АнонименОтборът на Европа под немско ръководство.

19

Анонимен

преди 7 години

Ааах, как забравихме и тъмнокожия "германец", резервата Jonathan Glao Tah....

18

ПП

преди 7 години

*** и умрелия мач. Добре, че беха дузпите да има некаква футболна драма.Предвиждам финал Уелс - Исландия, поне да гледаме истински футбол.

17

Анонимен

преди 7 години

Кедира към Хектор, той подава на Йозил, той на Гомес,който намира Боатенг. От резервната скамейка пък наблюдаваха мача Мустафи,Лукас Подолски, Лерой Сане, Емре Кан - от коя държава е този отбор се зачуди Фюрера?...

16

факт

преди 7 години

На С.П. през 1994 Италия загуби финала от Бразилия с дузпи съдията беше Шандор Пул от Унгария. # Днес, още преди началото на мача, когато обявиха, че съдията е Виктор Касай от Унгария предположих, че нещата ще се повторят така и стана . . .

15

men

преди 7 години

Немците играха изключително слабо спрямо очакванията.... след като се наложи да има дузпи най слабо се представиха най-големите звезди включително и Швайнщаигер .... но все пак взеха победата .... не че подценявам Италия но немците бяха слаби и ако загубеха щеше да е заслужено

14

юбералес

преди 7 години

Германия е страна в която хората от цял свят искат и отиват там да живеят. Нормално е в отборът им да има двама или трима души с негермански произход. Дай боже и в българския отбор един ден да се редят на опашка чужди таланти.

13

дц§

преди 7 години

Жалко!Италия и Германия трябваше да играят на финала!Щеше да бъде истинско футболно Шоу!

12

мазепа

преди 7 години

До Форца Италия!Кои са половината. Един турчин и един германо- ганаец.

11

Анонимен

преди 7 години

Половината от германския отбор са със странни имена, цвят и произход.... Явно само така могат да побеждават...

10

Форца Италия!

преди 7 години

До Анонимен17---Браво. Точно и обективно. Затова ме е яд, че тото се усмихна на псевдо-германският отбор, половината от който са турчета и от "скъпата боя"!

9

факт

преди 7 години

На С.П. през 1994 Италия загуби финала от Бразилия с дузпи съдията беше унгарец. # Днес, още преди началото на мача, когато обявиха, че съдията е унгарец предположих, че нещата ще се повторят така и стана . . .

8

Анонимен

преди 7 години

Беше си равностоен мач, немците имаха лек превес, но не беше достатъчен за категорична победа.