19

Веско

преди 7 години

До Анонимен 23Ислямска държава няма нищо общо с исляма, както ...Чудесно, само защо самите мюсулмани не се опитват да се борят с тях. Иначе все плачат що не ги обичали.

18

Анонимен

преди 7 години

еее АЙДЕ ДА СЕ ЗАБРАНЯВА ТАЯ ИЗМИСЛЕНА РЕЛИГИЯ ВЕЧЕ.АМАН ОТ ТИЯ ДЕТО С ДОЛНАТА ГЛАВА МИСЛЯТ И СЕ ВЗРИВЯВАТ ЗА ТИЯ..НЕЗНАМ СИ КОЛКО ДЕВИЦИ..ДЕВИЦИ НА КУКОВО ЛЕТО.

17

info.

преди 7 години

Корана е поклонничество към сатаната

16

помак

преди 7 години

пък и големи познавачи на Корана станаха някой хора,четат нещо и хоп имат извод,Да ама Не...

15

помак

преди 7 години

Ех,колко е удобен този Ислям за да се оправдаят зверствата по-света.Никой не се интересува от това че тези Терористи убиват и Муслумани и то около 50%.ТЕРОРИЗМА НЯМА РЕЛИГИЯ И НЯМА ЕТНОС,ТЕРОРИЗМА Е ЗЛО!

14

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 17 и18 всъщност пише НЕ УБИВАЙ 10 заповеди са едни и същи колкото до корана и най вече ширията става за четене и си има един куп изисквания и ограничения при насилие Докато марсистите и *** директно призовават КЪМ ТЕРОР на пролетарята КАТО ВИЖ постулат НЕ МОЖЕШ ДА НАПРАВИШ ОМЛЕТ БЕЗ ДА СЧУПИШ НЯКОЛКО ЯЙЦА ЛЕНИН

13

Анонимен

преди 7 години

В корана пише ли да се убива ? Пише . Няма какво да говорим повече.

12

Анонимен

преди 7 години

Няма по - глупава религия от исляма. Просто прочетете корана , въпреки че той за четене нестава, най - много да си обършете с него подметките , и ще разберете колко много той е пропит с насилие и кръв. Затова и феновете му са опасни хора , колкото повече го четат , толкова е по - голяма вероятността да решат , че сте богохулник и да ви резнат гръцмуля. Ислям = терор и дискриминация.

11

1234

преди 7 години

До До 1234Не всички ислямисти са терористи,но всички терористични атаки до сега са извършени от ислямисти!Логиката показва ,че от толкова много религии в света само "мирната религия"кара свойте фенове да убиват мирни хора защото не са от тяхната религия и ако убият неверник ще ги чакат девици в рая(явно в този свят няма как да видят гола жена,че чакат на рая !Това показва как феновете на исляма са останали някъде във времето и интелекта им е на външна тоалетна в Сибир т.е отрицателен!

10

Анонимен

преди 7 години

И в Бангладеш няма да ходя вече.

9

Анонимен

преди 7 години

Аз също съм против някакви вълци от русия но ги предпочитам пред *** от турция

8

До 1234

преди 7 години

Това е така, само че има огромна разлика между 'всички терористи са ислямисти' и 'всички ислямисти са терористи'. Тази логическа грешка се допуска лесно и съоъветно се ползва за манипулации.

7

маиор томчев

преди 7 години

Хората хпдят на почивка в луксозни местенца в Бангладеш,където местното население гладува.

6

Баба Труфка

преди 7 години

До МатричаряНе те ли е гнус на дикосваш най -милото си нещо с тази изцапана с зло хартия??Предназначението на корана е съвсем друго-за палене на печката зимата като преди това се залива лека с нафтичка за по як ефект!

5

сталин

преди 7 години

Есть ислям, есть тероризъм...Нет ислям, нет тероризъм...

4

1234

преди 7 години

Малко факти....Като забелязвате досега 99,9999999% от всички терористични атаки срещу мирни хора са извършени от "мирната религия" с крясъци "Алллллахху Акбарууу"!Недейте три ! Това са факти!Това ,че фактите са неудобни за някои е друг въпрос!

3

ДК

преди 7 години

Тази лъжевяра трябва да бъде забранена със СВЕТОВЕН ЗАКОН. Ако вярват в Единствения Бог, то Йудаизмът е това което им е необходимо.

2

Анонимен

преди 7 години

Същото става и в момента в "мирна" Турция.

1

Якошиба Накушетка

преди 7 години

Е как Японец да цитира корана като в Япония исляма е забранен!Японците не са проссти хора да знаете щом са стигнали до извода ,че исляма няма място в една от най -развитите държави в Света и в Космоса :)) и като гледаме с основание са го забранили!!