8

Анонимен

преди 7 години

"Всеки път обаче е бил освобождаван под натиска на различни правозащитни организации, вместо да бъде екстрадиран в Русия." Видяхте ли сега кой има полза от тези организации защитаващи терористи и убийци.

7

позор

преди 7 години

Да кажат кой притисна съда да пусне този убиец?докога ще страдаме от двойния стандарт на запада при терористите,на чужди и свой?

6

ядосан

преди 7 години

Сега разбрахте ли какви "бежанци" защитават "правозащитните организации"? А снощи от посолството на Саудитска Арабия бяха опънали едни софри на шадравана зад джамията - по случай Рамазана... в медиите, разбира се, нищо.

5

Ами сега

преди 7 години

Нека да изтипосат имената на тези "институции за правата на човека", които са се застъпили за въпросния терорист да не бъде екстрадиран и съден при "диктатора" Путин?!

4

Веско

преди 7 години

До КришнаВсе ми се струва, че религиозния хирург няма да заколи брат си, задето е пропуснал молитва? Или може би греша?

3

Кришна

преди 7 години

Веско няма нищо за вързване. Интелекта и религията нямат нищо противоположно. Въпросът е в каква насока ще вложиш енергията си. Религиозните хора са най-различни... някой са изтъкнати хирурзи и спасяват хора, докато други правят пояси с експлозиви и убиват хора.

2

vlady

преди 7 години

Редно е да го екстрадират в Русия - чудесно би му се отразила почивка All Inclusive в Черния Делфин, Белия Лебед, Полярната Сова, Черния Сокол, Вологодската Петица и т.н.

1

Веско

преди 7 години

Интелигентен и религиозен някак трудно ги вързвам.