102

Анонимен

преди 8 години

Така путлеристите налагат любов към путин - с ритници в главата.

101

Пешо

преди 8 години

Другарю 36, да не твърдите, че господа вълците са до такава степен върли любители на еднополовата любов? За това ли бият толко път? У тях им не дават да се обичат по мъжки.Завалиите.

100

Анонимен

преди 8 години

163 Дзифт що не хванеш влака за Москва

99

ХЕМ ГИ БИЛИ

преди 8 години

хем ги арестували украинците. Че то им се пада щом викат срещу братята руснаци на българска земя

98

ОТ САЩ БЕЗ ВАЗЕЛИН

преди 8 години

съобщиха на заинтересованите, че визи ще има за ВСИЧКИ КОЛОНИИ, надупени, ограбени. Изключения за верни *** няма да има

97

ГРУХ, ГРУХ

преди 8 години

Квичете бе англосаксонски с.вине. От най-продажната порода, която даже господарите ви не ядат, защото са гнусливи. ОПА 0 НЕЩО ЗА ВИЗИТЕ . Май само за ПЛЕВЕЛА щяло да има доживотна. Персонална. Бил заслужил. Доста е облизал...

96

ДОБЪР ИЛИ ЛОШ

преди 8 години

ПУТИН ги докарва до бяс сороските СОЛТАШАЦИ. А това е МНОООГО ме кефи

95

БОЙ ПО КАСКИТЕ

преди 8 години

на О.ЛИГОФРЕНА ГЕНОВ, който гледах тази сутрин в НАДУПЕНАТА НЕ национална телевизия. Заедно с водещите се опитаха да правят скандали срещу лошия ПУТИН и добрите момчета от САЩ. Май трябва нов ОКТОМВРИ

94

С ТАНКОВЕ ЕЛАТЕ

преди 8 години

следващия път. Тук в БЪЛГАРИЯ сте винаги ДОБРЕ ДОШЛИ! Колкото по-рано, толкова по-добре. Българският народ вече няма съпротивителни сили срещу НАГЛОСАКСОНСКОТО ЗЛО

93

Бармалей

преди 8 години

До И.П. Павлов 135Като спомена "грамотност", защо не си провериш грешките в поста?

92

Бармалей

преди 8 години

Апропо, малко ги биха... Генов не го видях на тепиха, май се е покрил. Да не е в болнични? Той какво работи? Дали му дават болнични?Хи-хи-хи!

91

Бармалей

преди 8 години

Май ще храним прасетата в Белене с фашисти пак...Ама няма да е на Белене. На Белене ще има АЕЦ. Първо copocоидите ще си донесат камъни от Шипка, ще си напрявят остров на Дунав и там ще ги изядат прасенцата! И какво като са им издали визи? Проблем? сащ имат три бази в Територията Чaлгapocтан, и к'во? Днес Слъбцеликият посрещна окраинския тартор, бeзмозъчен kpeтенoид, покровител на нацисти, и к'во? Ще ви питам аз, 2019-там когато руснаците врътнат кранчето на xoхлите, откъде ще цуцате газ?

90

бойкУ борисоФ

преди 8 години

ДРУГАРИ ***-РУСОФИЛОРАСТИ , МОЛЯ ЗА ЕДНО ПОЯСНЕНИЕ СЕГА , ТИЯ ПИДЕРИ , ПУТЛЕРАСТКИТЕ ВЪЛЧЕТА COPOCOИДИ ЛИ СА ИЛИ ПУТЛЕРАСТИ , ЩОТО ОТ ГОРЕ ДО ДОЛУ СА ОБЛЕЧЕНИ СЪС COPOCOИДHИ ДРЕХИ И КАРАТ COPOCOИДHИ МАТОРИ ПЪК СЕ ПИШАТ ПУТЛЕРАСТИ , ТА ИЗПАДНАХ В НЕВЕДЕНИЕ И ЗАТУЙ ЧАКАМ , РАЗЯСНЕНИЕ ?

89

ДО 122

преди 8 години

С КАФЯВИ ЕЗИЦИ , СТЕ ВСИЧКИ ВИЕ БЕЗРОДНИ КОМУНОИДИ , РУСОФИЛОРАСТКИ ИБРИЦИ , ПОКАФЕНЕЛИ ЕЗИЦИ ОТ ЛИ3AHE НА HACPAHИ PYCKИ 3AДHИЦИ !

88

Пуй за Хутин

преди 8 години

Вълците на *** в Европейска Полша ги отстреляха още на границата, и затова се довлякоха тук, за да дадат възможност на нашите путлерасти, да ги посрещнат с хляб, сол и свалени *** .... !!!

87

КАНАС У БИГИ КРУМ

преди 8 години

НЕ САМО ОРДЕН МУ Е ПРИСЪДИЛ ЦАР ЛИЛИПУТЛЕР НА бойкУ борисоФ АМИ Е ИЗДАЛ УКАЗ ПРЕД БЕЛИЯ ДОМ , ФАШИСТКИЯ ПАРЛАМЕНТ В МАСКВА , ДА МУ ИЗДИГНАТ ПАМЕТНИК НА СПАСИТЕЛЯ НА РОССИЯ - бойкУ борисоФ - ТИКВАТА - СПАСИТЕЛ !

86

Анонимен

преди 8 години

цат лилипут, в този сайт, хора с кафяв език не са добре дошли. Това че не можеш да си намериш афроамериканец за тая нощ да те разкове, вероятно ти е проблем. Пробвай с афганистанци. Може да ти нажежат простатата. Разкарай се.

85

КАНАС У БИГИ КРУМ

преди 8 години

А ВСЪЩНОСТ , ТИЯ ПИДЕРИ , ПУТЛЕРАСТКИТЕ ВЪЛЧЕТА СА В БЪЛГАРИЯ ЗА ДА ДОНЕСАТ НА бойкУ борисоФ ОРДЕНА " ИБРИК НА РУСКО-ФАШИСТКАТА ИМПЕРИЯ " С КОЙТО РОССКИЯ ЦАР-ЛИЛИПУТ , ВЛУДИМИР ЛИЛИПУТЛЕР ГО Е НАГРАДИЛ , КАТО СПАСИТЕЛ НА ФАШИСТКА РОССИЯ ЗАРАДИ ОТКАЗА МУ , БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ВЪОРЪЖАВА ПОД ЗАПЛАХАТА ОТ РУСКА АГРЕСИЯ !

84

Анонимен

преди 8 години

Царе лили-*** 112, боко е е на хранилка в обора с кравите.Тотално си се объркал.Утре като изтрезнееш, прочети какви безмислици си написал.

83

ЦАР ЛИЛИПУТ

преди 8 години

Русофилистията е особена клинична форма на неграмотност, невежество и псевдоправославие е и крайна форма на омраза. Смятащите се за *** по устав първо мразят собствената си страна и народ и изпитват неудържимо презрение към рода си ,след това мразят от дъното на душата си измислените врагове на Русия. А обичат и венцеславят единствено и само вожда и учителя на световния фашизъм , товариш пyтлeP !