88

а бе

преди 7 години

До 153ти разлика между търговия в ес и извън ес правиш ли ? естествено , че за търговията в ес има правила и квоти за които се плащат субсидии от данъкоплатците и така се гарантира стабилни цени на селскостопанската продукция и се гарантират доходи на земеделците-това лошо ли е ? никой не ти казва каква краставица или домати да изнесеш за русия или беларус например !!

87

gost

преди 7 години

Атакист ти да не си с кусур фирми неземно богат та ги плещиш ни в клин ни в ръкав

86

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

До АнонименЕхахахаха,кой взима в Русия 1500 долара бее АТАКАИСТЕЕ? Взимат само военните другите гладуват а за полиция се ползва мафията,не ми говори за таз развалина с атомни бомбиИ ВОЕННИТЕ НЕ ВЗИМАТ ТАКИВА ЗАПЛАТИ ! ГЛЕДАЙ В ЮТУБ ТОЗИ КЛИП -КЪДЕ И КАК ЖИВЕЯТ ОФИЦЕРИТЕ ВЪВ ВЕЛИКА РУСИЯ ?!СПОДЕЛИ ТОЗИ КЛИП ВЪВ ФЕЙСБУК С ПРИЯТЕЛИТЕ СИ ,НЕКА И ТЕ ДА ВИДЯТ ВЕЛИЧИЕТО НА РУСИЯ !

85

АТАКИСТ

преди 7 години

до 158 Гурбет имаш нет, ограмоти се, чобанино турски!

84

Григорийй

преди 7 години

Мая русия, ах какая жизнена в рублая!

83

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

До АТАКИСТМхм, значи при средна заплата 1500 долара в Москва, няма как руснак ако не е мутра да отдели 1000 долара в годината- за седмица почивка у нас със семейството си?Гурбет, ти не само си потурчен ***, ти си оли.гофрен до откат!........................СРЕДНА ЗАПЛАТА 1500 ДОЛАРА ?! Я ПО-ДОБРЕ В ЮТУБ ГЛЕДАЙ ТЕЗИ КЛИПОВЕ -КЪДЕ И КАК ЖИВЕЯТ ОФИЦЕРИТЕ ВЪВ ВЕЛИКА РУСИЯ ?!ЖИВОТЪТ ВЪВ ВЕЛИКА РУСИЯ !ВЕЛИКА РУСИЯ ,ВЕЛИКА МИЗЕРИЯ !СПОДЕЛИ ТЕЗИ КЛИПОВЕ ВЪВ ФЕЙСБУК

82

АТАКИСТ

преди 7 години

до 154В МОСКВА бе, оли.гофрен! В МОСКВА ГОВОРИМ!

81

Анонимен

преди 7 години

Палачинката ще се обьрни! След няколко дни британците ще запея друга песен, че искатат да останат в европа!

80

пак си неразбрал

преди 7 години

До Анонимен133 аз доказвам , че ЕС НЕ Е наложил квоти и не определя кой колко да търгува извън ес (както много тук твърдят). квотите са валидни само за ес понеже се получават дотации. аз не рева за руският пазар но другарите твърдят , че сме го загубили заради ЕС !! а други реват , че ес не направил нищо за икономиката ни забравяйки , че средствата за производство са частни и държавната помощ е забранена.

79

БГ

преди 7 години

До АТАКИСТИбрикчиев, в предишното НС вие от Юруш бяхте на издръжка на ДСП и ДПС, че да има кворум, а сидер ага не водеше Деничка в Сочи, а в Париж, Брюксел.... Партиите, за които аз гласувам, не правят дослуци с депесари, че да ги крепят в Правителството!Ибриче, защо не хващате куфарите и не се махнете от моята Родина? аз моите доходи в Турция НИКОГА няма да харча, но за златния пръст турските лири не миришеха, сега е на рубли, а уж сте БГ патриоти!Да живее България!

78

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен"Русия е развалина ..."Добре бе, браво на теб, юнак - разбрахме те.Щото ние сме цъфнали.

77

Анонимен

преди 7 години

Средната заплата в Русия е 86 евро.

76

АТАКИСТ

преди 7 години

до 131 То и аз познавам 10 английски семейства в моя ртоден край закупили си имоти. Защото не е хубаво в Англия, нали?

75

Анонимен

преди 7 години

Русия е развалина, руснаците да се замислят как да си оправят разпадащата се фалирала държава вместо да пиянстват.

74

Анонимен

преди 7 години

До пак лъжемТи защо мислиш, че руснаците са длъжни да те пускат на пазара си. Защо не продаваш качествената българска високотехнологична продукция на братятат ти америианци, или не продаватете коли и техника на Германия, на Франция, ами ревеш.

73

АТАКИСТ

преди 7 години

до 130 БГТакива като теб ходят в Анадола на почивка, от това лято вече и братушките не стъпват там!

72

БГ

преди 7 години

До АТАКИСТИбрико и доброволен еничарю на хидроинженера, хвашай под ръка педофилите и националните предатели от ЮРУШ и заминавайте към Турция или Русия! И двете страни са извън ЕС и са ващи спонсори!Гмеш те вие!Да живее България!

71

и как

преди 7 години

До Анонимен123затягането на коланите от дянко спря растежа ?? доколкото помня дянков се разпореждаше с държавни средства а растежа се генерира от часни фирми !!! нали не твърдиш , че с държавни пари(т.е на всички данъкоплатци) трябва да се гарантира растежа а от там и печалбата на часни фирми ? или викаш дянков е виновен , понеже отряза строежа на спортни площадки и чешми от нашите фирми и така не се отчете УЖ растеж ??

70

Анонимен

преди 7 години

Русия в фалирала държава.

69

Анонимен

преди 7 години

За Брекзит не ви е виновна английската демокрация ами тези няколко десетки хиляди, ако не и 100 хил хрантутници в Брюксел на които плащаме високите заплати. Никаква полза от тях, но поне да нямаше вреда. Наглостта им мина всякакви граници, ако тази сбирщина от еврочиновници и институции не се разчисти краят на ЕС е неизбежен. Всичко това трябва да се уволни и да се търси друга форма на управление на ЕС.