21

Мишо

преди 7 години

Боже, как се ояла тази... За няколко месеца министър е качила 5кг поне.

20

Киро ментето

преди 7 години

Брак по сметка и фръцлата става Комунистическа кифла с имоти и много пари! Ама,се обижда като и каже д-р Пръмова!? То в Сливенският така ще е обидят щото само на очила ще стане!

19

Анонимен

преди 7 години

не знам как но трябва да я накараме тази лъжкиня да си подаде оставката но много трудно ще стане защото е гьон сурат старите хора казват за такива твари ти го гониш с шутове през вратата тои през комина иска да ти влезне

18

БАБА КУНА

преди 7 години

КУНЕВА СЕ СПРАВЯШЕ ДОБРЕ КАТО КОМИСАР В БРЮКСЕЛ, НО ЖАЖДАТА И ЗА ВЛАСТ НА ВСЯКА ЦЕНА И ОБВЪРЗВАНЕТО И С МАФИЯТА ГЕРБ И ВОЖДА И БОРИСОВ ЩЕ Я ИЗПРАТТ В 9-ТА ГЛУХА.

17

Анонимен

преди 7 години

До амиШефът й е по- от нея.

16

Вагинщайн

преди 7 години

Ех, ако имахме държава..... и не бяхте корумпирали съдиите, щеше да разбереш къде зимуват раците-само за атомните реактори.

15

Анонимен

преди 7 години

Ами незнам,знам само че мина почти четвърт век и вместо нещата да се подобряват,те се влошават.Ако се продължаеа в същият дух още четвърт век почти няма да има българи.

14

Анонимен

преди 7 години

Да си подава оставката! Гафа й с евростипендиите също беше грандиозен - уникална малоумнщина да разделиш студентите на "приоритетни" и "неприоритетни", като в неприоритетните да са включени всички студенти от медицина. Кунева просто разбива порутеното българско образование!

13

край

преди 7 години

15 години слушате като хипнотизирани "европейския" език на надежда Михайлова, Кунева сега и на Кристалина Георгиева. То не беше "дневен ред на обществото" не бяха "пътни карти" /щото план им звучи комунистически за това все заминава нещо за някъде". не бяха "европейски ценности" "политики" "експертизи" ВСЕ НИЩО НЕЗНАЧЕЩИ ГЛУПОСТИ

12

БСП

преди 7 години

Тая ,комунистическа мижитурка,да се скрие в Северна Корея и да престане да ни дава акъл!!

11

ИИИИИИИИИИИИИИИ

преди 7 години

ЗА КАКВО ЩЕ ИМ ВДИГАТ ЗАПЛАТИТЕ НИЩО НЕ ПРАВЯТ САМО ИМ ПЛАЩАМЕ ЗАПЛАТИТЕ

10

Анонимен

преди 7 години

"Тя не вижда недоразумение за 10-те процента отгоре"===Еми значи наистина няма мозък. Отново забърква каша и се прави на ни лук яла, ни лук мирисала.

9

ха

преди 7 години

Тази жена може три часа да говори без да каже нищо съществено.Само някакви "изкелеферчени" изрази, а полезна информация и точен ангажимент ...0.Оправи енергетиката сега ще оправи и образованието.

8

Гошо...Тъпото

преди 7 години

В туй горещо...време,хич не ми е до Кунева.Тази може да каже...всичко,защото е последната...дупка *** кавала,но колкото да заблуди горките...наивни учители,акъл има.Мина й времето,когато беше...първа дупка.

7

Анонимен

преди 7 години

"Недоразумение с учителските заплати няма"------------------------------------------------------Че какво недоразумение е това ресорен министър да обяви 10% увеличение на заплатите в сектора, а после финансовият и министър-председателят да кажат, че няма нито финансови разчети, нито пари?!?Та те казват практически едно и също!;)

6

край

преди 7 години

няма проблем с увеличението - Кунева е кадър на НВЦаря - изчакайте 800 дни и тя ще работи да това да стане. А дано...ама.

5

Анонимен

преди 7 години

Време е за Кунекзит.

4

ами

преди 7 години

Не знам да има по-*** човек от тая....

3

ined

преди 7 години

Куневица е увлече в лъжите и Бойко трябва да и вземе министерството на образУванието.

2

Анонимен

преди 7 години

"... Кунева обидена."---Хайде, сега, обидена. Колко ли души, и колко ли пъти са я "обиждали" Пръмовица!Май вече никой не я "обижда", та е обидена.