4

Анонимен

преди 7 години

Ами уплашиха се американците от англичаните че и с тях може да стане така. Та затова.

3

50 на 50

преди 7 години

Същата преднина даваха и за противниците на Брекзит. Играта ще е същата - медия и социолози ще опитат да обърнат нагласите, но до края нищо няма да е ясно. Това, което знаем е, че Тръмп беше по-убедителен на вътрешните избори, а 1/3 от демократите подкрепиха кандидат, чиято реторика е доста соц. и критикуваше брутално политиката на Клинтън и Буш, вкл. и външната такава. Дали привържениците му ще подкрепят Хилъри или няма да гласуват за никого?

2

въпрос

преди 7 години

Демокрация по хамерикански - углавно преследване, ако не гласуваш за който са ти посочили.... какъвто им е редът вътре в страната, такъв налагат и на държаавите по света... някой може ли да обясни какво е демократичното в този закон, че не ми стига образованието?

1

Очевидно

преди 7 години

И американските социолози явно "вземат" като нашите...Видяхме какво стана с английските им колеги дето предричаха,че брекзит няма да има-заработиха на Сорос доста парички с фалшива прогноза.Колкото до Тръмп-шансовете му зависят единствено от волята на Господарите* на Америка.Ако се разбере с тях и го одобрят-рейтингът му веднага ще скочи.Тия неща стават с пари,както се казва.*знаете кои са