43

Анонимен

преди 7 години

Планът ШАранът в действие.За да разберете действието, гледайте нат джио уайлд за риболов на огромни риби.---Света трябва да се грижи за глупости и да бъде уплашен, за да не върши още по-големи глупости.

42

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 100Много си е хубав и след Брексита ще е още по-хубав. А в "Столипинария" ще си остане мешере-кантон както винаги си е било до сега.

41

До Су 34:

преди 7 години

Да ти напомням ли, че по време на последните две големи войни - Първата световна и Втората световна Великобритания Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ СЪЮЗНИК НА РУСИЯ! Като и двете СА ВРАГОВЕ НА БЪЛГАРИЯ! Или за теб това няма особено значение! Ама естествено! Как можах да забравя?!? Вие русофилите, англофилите и американофилите НЕ СТЕ БЪЛГАРИ! Вие сте ЗАЩИТНИЦИ НА ЧУЖДИ, ВРАЖЕСКИ ИНТЕРЕСИ И НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ! За вас България и нейните ИНТЕРЕСИ НЯМАТ НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ! Важни са САМО ИНТЕРЕСИТЕ НА ГОСПОДАРИТЕ ВИ!

40

Анонимен

преди 7 години

Утопични надежди!

39

Анонимен

преди 7 години

Hello Londonstan! Какво не си харесвате в малкия колониален май'мунарник? Оргиналдъ кмет, разнообразни по цвят и форма жители, идилия и за приказките от 1001 нощ.

38

Анонимен

преди 7 години

Ето затова, за да затриеш една държава, първо трябва да унищожиш образованието в нея! После пpостите хора лесно биват управлявани.Днес вече населението ни е доста запълнено с необразовани и неуки хора, които нямат способности за поемане на по-сложни умствени задачи от това да гледат футбол, да пекат кебапчета и да пият бира (съдейки по коментарите - и водка)... ааа и да бият жена си.И затова са все повече коментарите които харесват резултата от Брекзита. Лошо! И нас ни чака същото при избори!

37

Nope

преди 7 години

Хайдее, започна се комунистическата пропаганда - то са апокалиптични прогнози, то са ужасяващи предсказания . УМИШЛЕНО НАСАЖДАТ СТРАХ , САМО И САМО ДА ОТКАЖАТ ХОРАТА ОТ ПО-НАТАТЪШНИ РЕФЕРЕНДУМИ И РЕФОРМИ (ОСОБЕНО У НАС ),.само защото хилядната армия от чиновници -*** в Брюксел остава без гарантираната си хранилка! И комфортът им здраво се разклати Бъдете сигурни че нито Шотландия нито Ирландия ще се отделят, дори да се стигне до реф.,

36

Гари

преди 7 години

Лондонските роми искали независимост....хахахахааоа голям майтап,да си купуват билет от Рианайр докато са евтини хахахаааа.

35

Честито!

преди 7 години

За Шотландия и Северна Ирландия беше ясно отдавана, ама щом и Лондон иска да се отделя от Великобритания ЯВНО ПОЛОЖЕНИЕТО Е МНОГО ЗЛЕ! С тоя референдум англичаните НАПРАВО СЕ САМОУБИХА! И то ритуално!

34

Су 34

преди 7 години

Можете и по квартали да искате референдуми, няма проблем за нас и Русия!Сега сте натикани в ъгъла и оттук нататък чакаме излизането на Шотландия и Северна Ирландия и разпадането на най-големият съюзник на башибозушка Турция - бившата Великобритания!

33

Българин

преди 7 години

По квартали искаме разделение.

32

Кюрдистан-Ексит

преди 7 години

Кюрдите имат право на своя държава със столица Диарбакър!

31

Су 34

преди 7 години

Така е туркофили - неоибрикчии, боли ли най важният ви съратегически съюзник да е натикан в ъгъла?Квиченето ви е музика за нашите български уши!

30

Анонимен

преди 7 години

Селянино :-) :-)я па сакам да фалираме!!! :-) :-)нема ви раниме цел живот!!! :-) :-) :-)

29

Атлас

преди 7 години

Хахахахахах,хитрата сврака с двата крака и човката в г.ъза

28

селяни

преди 7 години

Промити червени мозъци , кога ще разберете , че Русия е същото зло като Америка? Рубладжии с IQ под 60. На русия и е през к*ра за България . Излезем ли от ЕС ни чака тотален фалит и анексиране от Турция. Ние сме *** от комунистите държава , дотолкова осмучена и засрана от тези кърлежи , че няма никаква перспектива за оправия.

27

Анонимен

преди 7 години

*** знаете ли колко ми пука за тия педигрипали?! :-) :-)Преместих си го!!! :-) :-) :-)

26

Анонимен

преди 7 години

Правилно Уелс и другите ceляндури да отиват в Таможния съюз там товаришщ Путин ще ги нахрани и напои и ще им осигури безкраен просперитет.

25

Анонимен

преди 7 години

Правилно Уелс и другите *** да отиват в Таможния съюз там товаришщ Путин ще ги нахрани и напои и ще им осигури безкраен просперитет.

24

Анонимен

преди 7 години

Не беше нормално.Англичаните ни хвърляха бомби през ВСВ, а ние да им работим