32

Джордж Пети

преди 7 години

Някой интересува ли го какво мисли Острова за Континента? Филийка с масло и сирене за закуска или миризлив бекон със запъртък? Ето в това е въпросът!

31

Анонимен

преди 7 години

Пак го казвам' нашият проблем не е ЕС ,нашият проблем е НАТО и по конкретно южният ни съсед Турция.

30

Анонимен

преди 7 години

Каква воля на народа, какъв народ, 52% ли са народа? А останалите 48% и негласувалите? Демокрацията си е 100% диктатура на едната половина над другата. Такива референдуми трябва да се приемат, само ако наистина значителна част гласува за, например 80%-20%.

29

До 37

преди 7 години

Ти пък в България ще кажеш че пазаруваш само в еко свени ферми,кравеферми,птицеферми ...и не питаш за цената,даже не те интересува сигурно каква е?! В западните държави има стандарти и минимумат е 8 евро на час според квалификацията 38-40 часова работна седмица,13 заплата,ваканция пари които са 75% от една нетна заплата... Не говори като обиден нелегален работник който не знае да си напиши името на някой от езиците които са задължително,че си ми ясен!

28

Крум Зарков

преди 7 години

Преди около година казах че Ангела Меркел я чака съдбата на Горбачов и ето че това вече се сбъдна. Главният виновник за напускането на Великобритания е идио'тската политика относно имигрантите на Меркел.

27

работил съм

преди 7 години

До Анонимен 37в общо 2 страни от ес и винаги съм получавап заплата по колективен трудов договор колкото получават и местните !!! сега съм 3-то ниво и получавам 12,20 на час като допулнително има за транспосрт,храна и т.н. а живея в собствен апартамен който съм купил с мои пари без кредит .

26

ама те били прости

преди 7 години

Кралството трябва да пострада максимално от излизането си и да съжалява искрено,съвсем скоро. Само така нови страни няма да последват пътя му. Ако на англичаните им позволят да запазят само преференциите, които са им изгодни, без тежестите на съюза, то и други ще ги последват. Хитри са англичаните, ама ние не сме прости, да им угаждаме на егоизма. Сега да пробват сами да си направят свирчица, ако могат. Не ставааа... Я, по-добре още отсега да си насрочват референдума за влизане в ЕС за догодина.

25

Анонимен

преди 7 години

Нашите ако толкова им се чистят *** на Запад да си ги вземат тук сега и като ги изчистят да ги пратят пак там с DHL.Работили в ЕС :)

24

е къде

преди 7 години

До Анонимен37е заложено , че стандартите трябва да са еднакви в ес??? това да не ти е комунизъм !!! кой колкото работи толкова получава . значи испанеца и гърка със следобедната сиеста да получи колкото немеца или северните народи !! ес дава рамка , свободен параз , правила да се развиват държавите.кой колкото е способен толкова далече стига . ес да не е еднакъв чек за всички на края на месеца !!

23

Анонимен

преди 7 години

Какво работите в ЕС бе мизерници!!Какво??Каквито сте в държавата си,такива сте и навън!!Отишъл навън и работил!!Ама,защо не получаваш пари за една и съща позиция като да речем германец,французин.................ами им работите на намалена разценка??Защото сте мезерници и сте свикнали с мизерията!!Никога няма да ви напуснат!!И 1000 евро да ви дадат в Германия/при техен стандарт какви пари/ обикаля *** и търси промоции в магазините,пести!!И ми говори че се отръскал от мизерията!!Ххахахахахаа!!!!

22

До 22

преди 7 години

Това не е България. Ако парламентът не се съобрази с референдума ще има гражданска война. Не всички са силни само на ракия и салата като нас, големите храбреци!

21

Иван до 30

преди 7 години

Ами няма и да видите като излишсците от милиарди се разпределят за ремонти и постройки на нови парламенти,супсидии на партии,лимузини,пътувания с отряд 28 до всички екзотични точки и с екзотични блюда на борда,нови лимузини,НСО та,тоалетни хартии по половин милион и т н...

20

кой обикновен

преди 7 години

До Анонимен 30българин не е видял нищо от ес ??? над 2 млн българи работят в ес и виждат доста от него....отчитайки парите които пращат . ти явно си от мързеливите българи които си седят и чакат чорбаджията да им направи заплатата 1000 евро. никой не те спира да работиш навън...ако знаеш език и какво е това работа.

19

Анонимен

преди 7 години

Без британците ще сме по добре!Нещо обаче мирише много гнило. От десетина години на Англетата масово се втълпява ,че извън ЕС ще цъфнат и вържат.т.е.Горе-долу откакто Германия и Франция икономически се "ожениха".В Ирландия съм от 2001 и тук върлува мнение,че именно Меркел стои зад Брекзита. ЕС няма да се разпадне, но UK отива натам. А тук местните това ги кефи

18

Анонимен

преди 7 години

Абе това в Лондон няма ли умни красиви и кирливи да вземат да се затъркалят по Даунинг стрийт както търпяхме тук в София гмежта на Боко цяло лято.

17

Иван до 20

преди 7 години

Не Европейският съюз е виновен а управниците които си избираме (кой наш премиер или депутат си е подал отставка както го направи днес Камеран,кой от нашите управници пътува с колело до работа както премиера на Холандия или в Градкият транспорт като в др страни...) а и второ ,ние гледаме на хляба мекото и никой няма да стой заради любовта си към родината и да работи за да оцелява с заплащането което получава! Без ЕУ ще бъде още по зле да не кажа трагично!

16

е кой си

преди 7 години

До 20 ти за да определяш кой къде да живее ? то крепостничество го няма вече !!!просто хората имат възможност да работят и за повече от 500 лв. всички фирми който си изброил бяха държавни...ако не ме лъже паметта и какво искаш да се е получило с тези държавни фирми...някой от запад да им налива пари ли ? на запад няма такива фирми с държавна собственост защо искаш при нас да има-той комунизма си отиде !!

15

Анонимен

преди 7 години

Защо си мислите,че с един референдум и..хоооооп излязох от ЕС!!Глупости на търкалета!!Сега започва голямото къпане,както ви пише статията !!Ще има аман-заман не излизайте!!По-благоприятни условия от всички членки ако останете,може да останете със собствен статус в рамките на Европа, предоставяме ви всички най-добри и преференциални условия за всичко т.е. Англия е на път да осъществи един мини английски ТТИП с ЕС и то...само с един референдум!!А други за същото имат Тройка за назидание-Гърция!!!

14

Иван

преди 7 години

Стига сте рисували минуси Дървени кратуни Ганьовски ами си спомнете времето до влизането ни в Европейският Съюз!!! 100 пъти по голяма корупция,пирамиди,фалирали банки на квадрат без никакво обезпечение на влоговете,мутри с бухалки,тотални преватизации и разграбване,опашки пред магазините,Лади и Москвичи в гаражите и порутени пътища и панелки.... Колкото и да е зле е 1000 пъти по добре от преди защото Европа дава но контролира в не малка степен всички процеси във всички сфери!

13

Иван

преди 7 години

Аз не мога да разбера едно,защо повечето тук са за излизането на Великобритания и злорадстват,като България повече получава отколкото дава това първо,второ пътувате без визи за което мечтаехме преди 10 години,копуваме автомобили,селскостопанска техника и т н без мита и акцизи... Явно повечето са на принципа щом аз не мога да пътувам и да работя извън България никой по добре да не работи! ***