106

Анонимен

преди 7 години

ООО, английският език как ще остане като официален щом в ЕС няма страна с такъв език?!

105

Анонимен

преди 7 години

Отсега нататък нищо английско няма да купя.В икономически аспект това си е чист автогол-това дето го внасят от ЕС ще им е по скъпо,а това дето го изнасят ще е на по високи цени.Лошото е,че така завлякоха и чужди фирми-например Хитачи направиха там завод за електроинструменти.Отсега натаък само немска техника ще се купува.И по добре!

104

юбералес

преди 7 години

Един хубав ден за Европа. Англия няма място в ЕС, нечестно беше страна водила толкова войни срещу Европа за нейното разединение, да стои в ЕС. Сега съм радостен и по-спокоен за бъдещето на ЕС, който ще стане по обединен и по източен. Очакваме Шотландия, Сев. Ирландия, Украйна, Грузия, Беларус, Азербайджан.

103

стефчо

преди 7 години

на никой няма да му е мъчно за кривите кръвосмешени глави

102

Анонимен

преди 7 години

Гнусния остров се маха това в много добре.Испания най-яката държава на континента.

101

Честито избавление!

преди 7 години

Великобритания винаги си е била, е и ще бъде в Европа. Европейският съюз е друго нещо. Той не е Европа, а една разкапваща се общност на държави с бюрократична прогнила система, обслужваща администрацията в Брюксел. И това комай само бг- политиците не го разбраха. А населението- то си е стадо, каквото му пишат и говорят купените журналисти, в това вярва. Англичаните си гледат интереса. Както си го гледат и норвежците. Отново плач на чужди гробища. То ние само това умеем.

100

Дръндер

преди 7 години

До Bravo!!!Въхитена си била а? Сега помисли малко какво ще последва. Още два референдума за отделяне на Шотландия и Северна Ирландия от Обединеното кралство, фалит на най-голямата банка н Англия HSBC, последван от фалит на Англия заради спада на лирата! И така другари, комунисти противници на Евросъюза да ви е честита новата *** реалност! Всъщност тя още не е на 100 процента сигурна но ще видим!

99

Англичанин

преди 7 години

Дадохме началото на края на ЕС. Призоваваме всички да ни последват.

98

Нико

преди 7 години

За англия разбрахме кой е следващия?

97

Bravo!!!

преди 7 години

Възхитена съм от Великобритания за пореден път!! Те ще спасят света и доказаха че са нация от будни и прогресивно мислещи хора, а не стадо страхливи овце, готови да бъдат поведени където и да е! Те имаха куража да се опълчат на новия световен ред. Това е денят на Независимостта не само за Британия, но за цяла Европа .И това е началото на РАЗПАДА НА ЕС експлоататорите! А призивите на Европа към британците да останат в Евросъюза е нищо друго освен: Молим ви, нека се давим заедно на потъващия кораб! Защо вие да се спасите?!

96

Анонимен

преди 7 години

Еврочиновниците да не реват. Англия излиза, Украйна и Турция искат да влязат. Последните са много ухажвани, много сме загрижени за тях, дайте да си ги присъединим. 2 за 1.

95

Ха ха

преди 7 години

Сега казаха, че холандците, датчаните и част от французите искат референдум.

94

Анонимен

преди 7 години

до 122Слушай, слушай още оня оли.гофрен Роската дето вчера се изцепи, че Англия ако излезе от ЕС ще има война. Воойната е в соро.соидните ви мозъци. Вас все Русия ви се привижда да ви напада, неща.стници.

93

Анонимен

преди 7 години

Хайде да си го кажем. На хората им писна. Писна им от Меркел и шефът й Обама. Писна им те да заповядват колко бежанци да се приемат, колко да се диша, каква политика да водят суверените държави.

92

Анонимен

преди 7 години

Като гледам колко кухи кратуни се изщазват против ЕС, та си мисля, че няистина сме *** народ! Май искате Виденово време и Чебурашки да ни командват!?Пияни, надрусави чебурашки мислещи само за война

91

Анонимен

преди 7 години

до 115Добра новина за ЕС ли? знаеш ли че всеки германец от днес годишно ще отдфеля 700 евро повече за бюджета на ЕС след като Англия вече не е в него?

90

Анонимен

преди 7 години

а сега трябва да се потърси сметкана зелките от Брюселне са виновни англичаните ,а разни европарламентаристивлудили хората с и.ди,0тs.ките си решениявсички са за кауша тяхната ***...

89

Анонимен

преди 7 години

Шотланците искат в ЕС, британците-не. Колко му е да се свика още еднин референдум за отделяне на първите и този път резултатът да е положителен.

88

Анонимен

преди 7 години

Официално Англия вече е извън ЕС!Що си мълчите от тази медия, ве?"В Англия мнозинството се обяви в полза на Брекзита. Като единственият район в тази част на Британия, в който привържениците на оставането на Кралството в 28-те е столицата Лондон."Познайте защо в Лондон са за оставането в ЕС? Много *** там, ве брат! Как няма да искат далаверите от ЕС да останат.

87

Анонимен

преди 7 години

Розовите пиш.. И вън от ЕС за един по-добър ЕС!