26

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 20"Не знаеш ли, че американците избиха над 300 000 цивилни са атомна бомба." ЗНАМ, и мисля, че е ужасно, аз отдавна гледам със собствените си очи!А ти знаеш ли че от 1926 до 1936 г. Сталиновия режим е избил между 7 и 13 милиона от своите?

25

путлара акбар

преди 7 години

За руския фашизъм-15г

24

Анонимен

преди 7 години

Закона е много добър, наказва само радикалистите които водят война с немюсулмани. Скоро няма да има такива.

23

Анонимен

преди 7 години

Еми вкарайте тогава джихадистската групировка ДПС в пандиза кво чакате

22

ognyanz

преди 7 години

До "Ф.Е.Джерджински": Да, той е зле, но ти си по зле от него. Поне да беше прочел първо какво точно са приели.

21

Анонимен

преди 7 години

До АнонименДа се молим на Бог да няма лоши последици.

20

Баба Гуси До 15

преди 7 години

В исляма няма писано срещу гейове защото там гейове няма, все едно някой да ти забранява да дишаш под вода. В християнството се забранява, защото е доста разпространено сред християните, все пак първите християни са били римски роби, а знаем как е било на мода патрицият да си обгрижва робите. Затова и повечето свещенници са обратни и насилват паството си защото християнството по-лесно се приема от обратни.Веднъж приели го после се обявява за грях който изкупват с молитви. Така се утвърждава вяра

19

Ф.Е.Джерджински

преди 7 години

До НИНОВАТА ЧАОБайо, много си зле, бе човек ! БКП-БСП в генезиса си е една антибългарска, антиправославна, терористична организация, спонсорирана от КГБ.Тези национални предатели съботират всякакви инициативи полезни за България с едничката цел да сме мижитурки под руско влияние.Дали формално ще е председател Гей Дмитриевич, Мишо Джибрата или Нела Муфтата няма значение. Шифрограмите идват от кремъл.

18

Анонимен

преди 7 години

До 21: Това, че на американците днешна Русия не им харесва, защото им пречи на глобалните амбиции е разбираемо, но ние какво имаме да делим с Русия? Нито са ни взели западните покрайнини, кито Беломорска Тракия, нито северна Добруджа. Да, американците купуват наши политици, за русофобството се плаща.

17

Анонимен

преди 7 години

Вкарай ги в затвора и ще започнат атентати и отвличанията с условие размяна. Много сме босички в това отношение.Има една друга държава с малко повечко опит. Казва се Израел. Можем да се допитаме

16

1

преди 7 години

До Анонимен -15 ,ганчооо,затова ли всичките ви попове епископи,и още какви ли ,са хомосексуалисти,защото християнската религия ,ги учи на това.

15

да

преди 7 години

До 10Ти пък си пример за примитивен болшевик, използващ евтини методи за манипулация. Турския шовинизъм и имперските амбиции на Ердоган и сие са безспорен факт. Но това не променя факта за съществуването на руския шовинизъм и имперските амбиции на Путин и сие. В България има над милион определящи се като турци, но те са далеч по-лоялни български граждани от *** като теб. Мюсолманите не са заплаха за националната сигурност и северенитет, за разлика от червените кхмели, като теб.

14

Анонимен

преди 7 години

Волен Сидеров президент!

13

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 16Не на русофилията, а на путино-филията! Разликата е огромна!

12

Анонимен

преди 7 години

До 555И аз не съм ги срещал, но това не означава, че ги няма! Аз и бяла акула не съм срещал и атомна бомба не съм виждал..., но това не означава че ги няма. За да ги видиш, първото нещо, което трябва да направиш е да си извадиш главата от задните части на този пред теб и да погледнеш света със собствените си очи.

11

Анонимен

преди 7 години

Радикалният исляям е изключително враждебе към умерените мюсюлмани. Конкретизацията в текста "срещу немюсюлмани" лишава от защита умерените мюсюлмани. Отново нашият законодател гласува половинчат текст.

10

Анонимен

преди 7 години

"От БСП се въздържаха, от ДПС не участваха..." СВЕТВА ЛИ ВИ ЛАМПИЧКАТА ???

9

Анонимен

преди 7 години

За целта трябваха се построят поне 100 затвора още защото кандидатите са много

8

Анонимен

преди 7 години

Имах предвид 5

7

Анонимен

преди 7 години

До 7: Ти си пример за съсипан морално писач на глупости. Имперски шовинизъм е имало и продължава да го има: пример е съседна Турция - върви тях да съдиш, та да те обслужат по късата процедура.