18

Анонимен

преди 8 години

Ванга е казала също щом владимир тръгне на изток изтокът ще тръгне към масква.

17

Анонимен

преди 8 години

Щом *** му отива на крака на китаеца положението в матушката никак не е розово. Вероятно един от основните въпроси на които другарят от кремъл ще търси отговор е как с шепа ориз на ден да залъже крепостните, че всичко цъфти и връзва и да ги накара да потърпят ооооще мъничко до крайната победа над лошия империализъм.

16

Анонимен

преди 8 години

Че Китай рано или късно ще стигне до Урал е неизбежно.Русия има същите демографски проблеми като нас.Застаряващо население и обезлюдяване па някои райони .

15

Armagedon

преди 8 години

До БожилПрез миналият век това се е случвало и поуките са извлечени. Парите не миришат и имат свойството да сменят собственика си срещу услуги или стоки. Насилието отвращава а пазара приобщава. Има все пак мъдреци на този свят.

14

Armagedon

преди 8 години

И вижда ли се Китайската стена от Космоса. Ако САЩ сгънат платната в следващото десетилетие е напълно възможно да има само една Корея. Интереса ,прави прогреса, а пазара е почвата на която той вирее най-добре.

13

ISTINATA

преди 8 години

istina vi kazvam vidqh heliosa da se sgomolqsva na gaq padna kato zlatna goreshta topka heliosa prez edna ot badnite zimi

12

Божил

преди 8 години

Значи Путин отива на крака при китайците,за да ги моли да не нападат Сибир. Щото ще стане много лошо,ако 500-600 милиона въоръжени китайци изведнъж нахлуят в него...

11

Armagedon

преди 8 години

Въпрос на време е Азия да се превърне в най-големият общ пазар на планетата. Докато в САЩ и в ЕС се надуват финансови балони, в Азия се "гради " пояс на коприната. Колко е дълга Китайската стена?

10

Анонимен

преди 8 години

Има тенденция от Рускит да се получи Китрус !

9

Анонимен

преди 8 години

толкова са им тежки отношенията че са решили да направят хиперскоростен влак с парите на Китай през територията на Русия - да заринат ЕС с евтини китайски стоки...

8

Исти

преди 8 години

Китайците са много по-опасни за Русия от Европа и НАТО взети заедно: знаете как се биеха японците през Втората световна война,а сега умножете това по 15 и ще получите възможностите на китайците. За Русия пък е точно обратното- тя има мускулите на културист,който може да бъде повален от два пъти по-слаб боксьор,понеже силата й е около три пъти по-малка от онази на полуразбития Сталинов СССР.

7

Румбо

преди 8 години

Малко реплики:1.Китай не е първа икономика,а първа промишленост!Което е малко различно.Но и първа икономика ще стане-по-нататък.2.Русия и Китай може да изглеждат естествени съюзници,но загубят ли САЩ сегашната си мощ,ще се превърнат в естествени съперници(че и врагове).3.До ***:Що се нервиш толкова?Всички знаем че си турчин и си държиш на своето(нормално),така да е.Обаче трият и много други.За мен лично изтриването трябва да се прилага само за очевидни простотии,а не по ключови думи.

6

Анонимен

преди 8 години

До АнонименСтига лъга. ТОР генерира 1300 ИП адреса. Повечето от изданията са ги блокирали и от тях не може да се пращат съобщения. На това издание просто не му се занимава или не иска да си наеме програмист да блокира тези адреси.АКО ПОЛЗВАШ ТОР ,ПРОБЛЕМЪТ СИ Е ТВОЙ ! ОГЛЕДАЙ СЕ ЗА ДРУГ БРАУЗЪР ! АЗ ПОЛЗВАМ БРАУЗЪР КОЙТО МИ Е ДАДЕН ОТ МИТ / ТУРСКОТО РАЗУЗНАВАНЕ / !

5

ХХХ

преди 8 години

Само си представете Русия , Китай и Европа ! Каква икономика и каква сила ! (Без да споменавам държави като Казакстан , Северна Корея , Иран , Беларус и т.н.)

4

Анонимен

преди 8 години

Ами Европа къде я оставихте бе разбирачи.БВП на Европа е най-големия в света,а въоръжените и сили не отстъпват нито по качество,нито по количество на останалите така наречени Велики сили.Кой *** може да си помисли ,че САЩ искат да унищожат Русия и да подчиняват Китай.На умряло куче нож да вадиш.Русия я унищожават първобитния и народ и *** управници.Китай никой не ги *** за слива.Количеството не значи качество.Поне още 100 год. трябва да набиват ориз ,докато се доближат до САЩ.

3

ГУРБЕТЧИЯ

преди 8 години

До защоне забраните ай пита извън България така разни р.ез.няци няма да се завират из форума ?НА МОЯ КОМПЮТЪР МОГА ДА ГЕНЕРИРАМ СТОТИЦИ МИЛИОНИ АЙ ПИТА НА КОМПЮТРИ ОТ ЦЯЛ СВЯТ ВКЛЮЧИТЕЛНО И ОТ БЪЛГАРИЯ ! САМО НАСТРОЙВАМ БРАУЗЪРА ОТ КОЯ ДЪРЖАВА ИСКАМ ДА СА МИ АЙ ТИТАТА И ТОЛКОВА ! ЩЕ ИЗВИНЯВАТЕ НО ЧРЕЗ ТОЗИ СПАМ С ВЕРТИКАЛНИТЕ БУКВИ ИСКАМ ДА ВИ НАКАЖА И ДА ВИ ПОКАЖА ЧЕ НЕ Е ХУБАВО ДА ТРИЕТЕ КОМЕНТАРИ НЕЗАВИСИМО ,ЧЕ НЕ ВИ ХАРЕСВАТ ! БЪДЕТЕ ХОРА И ДАЙТЕ СВОБОДА НА СЛОВОТО ,А НЕ БЪДЕТЕ ДИВАЦИ

2

Румбо

преди 8 години

Отношенията в триъгълника САЩ-Русия-Китай са изключително сложни!САЩ разполагат с първа военна и икономическа сила,Русия само с втора военна,а Китай-с втора икономическа и трета военна сила.САЩ не могат да оцелеят,ако не унищожат Русия и подчинят Китай,Русия няма да оцелее, ако не си сътрудничи с Китай,а Китай няма как да остане независим без Русия.Отделно пък Китай не желае прекалено силна Русия,защото бърка собствените му планове,а също иска да поддържа американския си пазар.Изобщо-галимация!

1

икономическа блокада

преди 8 години

процъфтяващото "стратегическо партньорство"-руски виц.За Путин на всякъде по света вратите са затворени като на Волен вратите в Брюксел..ха..ха