24

аз

преди 8 години

До 28Хаби се те само такива индивиди като теб останаха в България, философи във форумите с 400лв заплата.

23

11

преди 8 години

До азМбуахххахахаха, между другото, ти си като неаднекватната снимка на леопарда, пусната от днеса към "статията". Отдавна не бях срещал по-неадекватен индивид. Лошото е, че не е от жегата и пиенето, май ... Кво ли се хабя.

22

аз

преди 8 години

Аз така и не разбрах какво общо има цените трафика на интернет и Win 10. Защото като гледам това се обсъжда тук.

21

11

преди 8 години

До азВ неграмотната статия горе става дума за плащане на едни пари за трафик ... Не си по зададената тема. Процесорите са в други форуми.

20

аз

преди 8 години

До 23А това какво общо има с операционната система?

19

11

преди 8 години

До азИзвинявай, ама изобщо не си рабрал за какво става дума - става дума, че интернетът е на ТРАФИК - ПЛАЩА СЕ ЗА КОЛИЧЕСТВО, А НЕ ЗА СКОРОСТ ИЛИ ЗА АБОНАМЕНТ! Колко пъти да ти го пиша?

18

11

преди 8 години

Десятката е тотален *** интерфейс, в който вече не могат да се различат опциите и местата за управление. Но по-важното е, че е предназначена за тотален мобилен и настолен автоматичен ШПИОНАЖ на всичко, което правите, както от компа, така и от телефона. Полезни функции ... дрън-дрън. Неслучайно нахалният безплатен ъпгрейд се дава "безплатно", което после ще ви излезе през носа. Равносметката за шпионажа (заради реклами) - windows чрез системата и Skype, фейсбук е ясен, а google чрез Android.

17

аз

преди 8 години

18 с просто ровене из гуугъл може да се намери евтин OEM ключ за win 10, като имаш платен лиценз кво те боли колко GB ъпдейти ще ти свали? За процесори мога да ти говоря много, но ти няма да ме рабереш.

16

Анонимен

преди 8 години

"Някой доброволно се снабдиха..."Абе, вашите служители минават ли на изпит по български преди да ги наемете? Или викаш то не остана грамотен народ в тая страна...

15

11

преди 8 години

До азабе галфoн, тука става дума за трафик на файловете, а не с колко стотинки можеш да си го купиш. Че тръгнал да разправя и за процесори чукчата.

14

аз

преди 8 години

Дрън, дрън аз си купих ключ за 34лв. за win 10pro. Не знам какво не ви харесва Windows-a, по-добър е от 8 и 7, разбира се на сравнително нов компютър. Само да вметна следващото поколение процесори на Intel, ще рапознават само Win 10, т.е. няма да може им се инсталира друга операционна система.

13

-10

преди 8 години

Оня долу, дето дава акъл, че не можело да се спре ъпдейта на не премиум версията (дявол знае каква е тази версия) да вземе да попрочете малко в интернет!

12

-10

преди 8 години

Дрън-дрън ярини. Добровелеца да се заеме с нещо което може да прави, а не да се пише IT, щом не се е сетил да спре автоматичните ъпдейти.

11

Анонимен

преди 8 години

И сега какво излезе. Хем им дават безплатна ос и хем са недоволни от това.

10

Анонимен

преди 8 години

"Някой доброволно се снабдиха"Типично за днес.бг. Не знаят разликата между "някой" и "някои". Неграмотна ***.

9

До 9

преди 8 години

Ако не знаете, на windows 10 ъпдейтите са автоматични, могат да се спират само при премиум версията. И тук става дума за самата надстройка от по-стар windows до версия 10

8

опетков

преди 8 години

И каква е вината на Майкрософт след като т.н. им ИТ "специалист" не се е сетил да забрани автоматичният ъпдейт в настройките на Уиндоус на компютрите им. Елементарно е Уотсън. И не е много гот да обвиняваш други за собствената си некадърност.

7

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 4В България е модерно да се хейтва Windows -"Тази десятка неизглежда, като версия 95 и е пълна боза"и да се боготвори Linux - "Много ми е яко да си пиша команди в терминала".10 е най-добрия Windows, защото е с най-много новости. Хубавото при Windows e, че във всяка нова версия има по нещо ново и полезно.

6

Анонимен

преди 8 години

Всичко докоснато от Бил Гейтс е неизбежна катастрофа. Последен пример Скайп.

5

gost

преди 8 години

И кабеларките да си оправят сигналите щото се чудехме що булсатком и виваком ги няма моля оправете си мрежите бре само *** ги поддържат