84

Коментатор

преди 8 години

Ако грациите паднат на Минко 47 г ерген ще ги напълни с менмилх фостенцата с хюдж кок 19 санта.Залагайте като Минко 47 г. ерген - победа за Украйна!

83

Анонимен

преди 8 години

По-добре напишете кой е баща й и на коя партия е активист.Или не е особено политкоректно, а ?

82

Анонимен

преди 8 години

Как не ви е срам да вините момичето ???????????????????

81

Анонимен

преди 8 години

Срам за Ангел Ангелов.

80

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 72Луд съм, не психиатър! Затова пиша защото имам мания за такъв и съм литнал от 4-ти километър. Чакай ме да кацна скоро!:)))))

79

Анонимен

преди 8 години

До Petar, NYМного точно казано! И ако всички осъзнаят причините за този егоцентризъм ще дръпнем страшно много напред!

78

Анонимен

преди 8 години

Защо съм 3 години резерва, ако баща ми има връзки? - защото си некъдърна и това пролича на турнира. не и прави чест на Илияна че се защитава чрез момичетата, нито че като разбраах че Цветги идва в съзнание, веднага я обградиха за да й казватг какво да говори, а преди я бяха изоставили.

77

Varnenec

преди 8 години

Такава ужасна трагедия, а вие хейтъри не спряхте! Гнусни сте. После защо политиците били прости! Дано Цвети се оправи бързо!

76

факт

преди 8 години

Хора,живейте ,това ви е авантата в днешния мутренски свят на чичко паричко .Свят в който ако знаеш истината и я кажеш си "психически нестабилен и комплексиран" ,а ако се самоубиеш си отказал да се "бориш" . Живейте ,те така или иначе винаги печелят .Медийте са техни хора ,политиката е тяхна ,а бизнеса два пъти .

75

Анонимен

преди 8 години

ПРИЛИЧА НА РОМСКИ СЕРИАЛ С ГЛАВНОТО УЧАСТИЕ НА РОБИНЯТА ИЗАУРА Е ЛЕОНСИО

74

Petar, NY

преди 8 години

Това е едно просто едно безмислено състезание, не разбирам за какво се надъхват толкова. Не лекуват хора, не измислят неща, прпсто си хранят егото. Няма никакво значение кой е победил, всичко е суета.

73

Анонимен

преди 8 години

До анонимен 80Писах за някои (не всички) като начин на мислене и поведение. Няма психични заболявания, има желязна воля, има Лорд Зину, желязната дисциплина в Морската Организация, Е метъра на чувствата и емоциите, нивата на посветеност срещу крупни суми, егоцентричната истина и поведение на Дейвид Мискавич и още много други извращения. Много от членовете им са вкарани още като деца в тази какафония и не знаят друга истина. Всичкото това има прилика и с хората израснали под комунизма у нас.

72

Христова

преди 8 години

До Алекс: Илияна Раева може да е всякаква и със сигурност си гони интереса, не го прави просто така, но нима само тя има вина че, едно момиче е посегнало на живота си. Ами, близките и? и После, проблемите могат да бъдат от всякакво естество - ДОБЪР ДЕН :). Просто смятам за излишно и за безполезно, да се хвърлят нападки - преди всичко да е изяснено. Цялата тази грубост, ругатни, злоба с какво ще помогнат?!

71

Анонимен

преди 8 години

До БългаринИлияна Раева е плод на българското управление отпреди 27 години. Тя самата може и да е потърпевша от тогавашната система (да кажем) и си носи нейните белези и привички. Колкото повече един човек е подвластен на суетата толкова повече *** куката на суетната илюзия. Къде е вината на Илияна в този случай щом тя самата е жертва? (да кажем) Колкото си по-необразован и *** толкова повече потъваш в сферата на илюзийте.

70

Анонимен

преди 8 години

За да може повече хора да си мерят приказките, това момиче има доста доказателства, няма как да отговаря за действията на други, сега е добре да почне дела, ще изкара пари, но идеята е не да спечели от това нещо, а този *** народ, да се научи, че трябва да имаш цедка на устата. Едни такива писания и стрес на това момиче, може да окаже влияние върху начина и на игра. За Цвети, мисля, че смъртта на майка й е в основата, имала е нужда отдавна от консултация със спец., а не Иилана да купува билки.

69

Алекс

преди 8 години

До HristovaО, добро утро. Не е ли очевидно, че момичето Е имало проблеми. И след като е имало проблеми, Илиана Раева и клакьорките й - треньорки, са я натискали до последно, докато са я смазали. Защоти на Раева й е важно да се играе на всяка цена, че иначе кой ще й плаща ботокса.

68

Алекс

преди 8 години

Значи, тази гад Илиана раева няма спирка, няма съвест, няма човек в нея. Сега е изтипосала на предна линия тия момичета, които и без това огромен товар понесоха, за да поемат ударите, защото на нея ще й се развали гримът. Никой не е нападал момичетата - освен някои психопати може би, но има полиция за тази работа. Всички са наясно, че натускът на Илианараевиците е еднакъв върху всички момичета. Пълен ***!

67

анонимен

преди 8 години

До анонимен 75. Какво те кара да смяташ че, народът е последовател на Л. Рон Хъбард - липсата на толерантност в обществото под всякаква форма и вид нима не е показателно точно за обратното?

66

Врачанец

преди 8 години

Бащата: "След като е с връзки и аз съм протеже на Илиана и плащам как може тя три години да е резерва и защо до сега не съм го направил това нещо?------------------------------------------------Защото е толкова некадърна, че и 3 г. не й стигат. А как ще я сложат веднага в отбора, нали трябва да плащаш по-дълго?

65

Българин

преди 8 години

Илияна Раева им разбива психиките,за да прибира паричките.