44

Анонимен

преди 7 години

Отличен урок по достойнство и сила! Браво! Медал за Цвети! Силна енергия за това мило дете. Дано се оправи. Цяла България мисли за него и му стиска палци. Дръж се, момиче! Дръж се шампионке. Боже, бъди с нея и с всички нас, за да променим този живот към по-добро. Децата ни, родителите ни и всички ние имаме нужда от повече вяра, че това ще се случи, ако продължим заедно да се борим за тази така жадувана промяна.

43

Калина до 66

преди 7 години

Няма да и позволят да каже истината. Играчите са по-силни от нея.Милото дете. Дано се оправи!

42

Анонимен

преди 7 години

много искам Цвети да се оправи и най вече да застане пред цяла България и д каже каква е истината, изгонили ли са я от отбора или тя е напуснала. Раева винаги ми е била изключително противна, но пък може и да казва истината в случая, знае ли човек. Но това ходене от телевизия в телевизия да обяснява какви бойци са и как момичето само се отказало, аман от нея. Сили на Цвети и на семейството й.

41

Анонимен

преди 7 години

Тази Раева нещо не ми харесва. За пари и за власт е готова на всичко.

40

90

преди 7 години

Vai...psiholojkata profesorka kaza che otbora e edin organizam s edno obsto sarce....i sega polovinata organizam leji v bulgaria, drugata polovina v izrael...ah, tesi psiholozi...

39

Анонимен

преди 7 години

колкото политик, толкова и треньор е Раева. Да върнат предния треньор, макар че и този спорт май го пращат на екскурзия до Япония.

38

не всеки

преди 7 години

може да бъде победител. Не съдете Илиана Раева - тя е научена да БЪДЕ победител. Победител не става от всеки. Цвети ще се оправи. Всеки човек има кризи в живота си, само дано да не са фатални.

37

Хейтър Тролев

преди 7 години

От малък съм го намразил този спорт. От времето на Нешка Робева е било само политика - нещо като тазгодишната ЕВРОВИЗИЯ

36

Пре

преди 7 години

Стига сте ни занимавали !

35

Анонимен

преди 7 години

Това което казват гимнастичките е абсолютно дублиране на това което каза Раева т.е всички са с еднакви мисли и еднаква версия а в света дори е еднояйчните близнаци не са толкова еднакви и това е смущаващото .Най-много обаче ме дразни ухилената психоложка .Пожелавам на момичето да се възстанови макар и трудно но поне да е с минимални поражения ,надявам се да може да се движи. За всички останали има и други спортове за трениране.лека вечер ще се моля за Цвети

34

Гладен редактор

преди 7 години

Раева, в анса,бъла няма конфликт, децата са задружни. Конфликта ви е в БФХГ. Вие сте гладни за пари а други са гладни за слава. Вие, предадохте Цвети, като я отстранихте на летището, за да приемете гладните за слава - дъщерята на един въпросен човек. Ако не беше Казанова и баща й, гладни за слава, ако не беше ти, гладна за пари, Цвети сега щеше да се радва заедно с ансамбъла на медалите. А тя сега, горката... се бори за живота си. Не ви е срам.... не ви е срам. Господ вижда всичко....

33

Анонимен

преди 7 години

Хора, пазете си децата от Раева, ако искате да не се самоубиват

32

Aнонимен

преди 7 години

ДО ХА-ХА-ХА Да не би момичето на тебе да каза защо се е хвърлило от балкона, че толкова убедено го твърдиш? На тебе ли каза, че е изключено от отбора. Като плюете по-силни и велики ли се чувствате, не си ли избихте вече комплексите?

31

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

До ехАко спорта е над здравето на хората - еви му мамата и спорт !Спортът е създаден за забавление на хората, а не за разрушаване на човешки съдби !И 1 000 олимпийски медала не струват, колкото здравето и живота на един млад човек !

30

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Илияна Раева е амбициозно болна жена. Тя винаги е с властта и винаги е права. Само че, когато се случва такава трагедия касаеща живота на едно младо момиче някой трябва да понесе отговорността. И този някой е онзи, който ръководи федерацията по художествена гимнастика.Опита за самоубийство на Цвети е пряко свързан с отхвърлянето и от отбора. Затова осакатеното за цял живот дете трябва да тежи на съвестта на Раева. Ако има изобщо такава !

29

Анонимен

преди 7 години

Раева е тумор, който трябва да бъде изрязан час по-скоро!

28

Фенка

преди 7 години

Илияна Раева се показа като ръководител без морал. Какво правеше в Израел, след като нейна основна състезателка бере душа в Пирогов. Трябваше веднага да се върне и да е до нея. Кой управлява отбора ,тя или треньора. И колко грозно се обърна по бТВ от екрана днеска към Цвети да се оправя. Беше направо грозно. Трябва веднага да си подаде оставката и да не припарва повече до залата. Опасна е за в бъдеще към други деца. Кой ще каже истината. Не чух и дума от МВР и прокуратурата. Оставка!

27

Happy Ending

преди 7 години

Колко ли ТИРаджии е ощастливила Славея със снимките си по европейските магистрали? Талантливо момиче!

26

Анонимен

преди 7 години

Раева да бъде съдена за склоняване към самоубийство!

25

Анонимен

преди 7 години

Ако самоубийцата беше грозничка , какво щяха да хейтят. Че така й се пада ли?Животът е с предимство.Това е.Няма друго.