31

Червен бунак

преди 8 години

Да не беше "флотилия", а "армада", даже "огромна армада" !

30

:)

преди 8 години

Да погледнем историята. Колко пъти ни е нападала "кръвожадната" Русия и колко пъти "приятелите" ни от Турция. Набиват се на очи едни 500 години кланета... ама не мога да си спомня "лошата" Русия ли ни беше поробила, или тя ни освободи...????

29

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен30Пълно с хибриди които ни убеждават че русия никой нямало да напада. Па посочи кого е нападнала бе шушон!

28

Трагедията е тотална

преди 8 години

Боко дрънка глупости, после се оправдават с румънеца като ученички... каква хибридна война. какви пет лева? Русия ли е виновна, че нашия *** не знае езици? Учение ли било, флотилия ли било, компоти ли били, компютри... герберска трагедия.

27

до 34

преди 8 години

Руски бойни кораби не циркулират по българската граница и още по малко акостират на Българска земя от много години насамНеобходими са специални разрешения Русия спазва международните спогодбиНато НЕ

26

Анонимен

преди 8 години

До ивчоабе и фоби и фили,що сте такива *** шсрани, ми това е хитър ход на ББОтдавна казвам , че Б.Б. ще изиграе в ролята на Орбан една рекламна кампания и , хоп магарето посочено от него, станало прецедентин!

25

Анонимен

преди 8 години

България се нуждае от гъвкави политициНе Родопски Дънери

24

Перко

преди 8 години

Завалията много се е подплашил да не го мобилизира бате Бойко. Не бой се бе, знаеш ли как ще ти вее перуката черноморският вятър :)

23

Bb

преди 8 години

Хибридна война !! Не просто анкета за да се види как ще реагира народа. ;)

22

Анонимен

преди 8 години

Пълно с хибриди които ни убеждават че русия никой нямало да напада. :)

21

до 26

преди 8 години

И кво ти пука на тебе нали сме съюзници-сътрудници Хич да не ти дреме Въпроса е ние да си кротуваме

20

Възмутеният

преди 8 години

Този секс маняк и мошеник, няма ли кой да го махне от там! Няма, няма, та те всички в управлението на страната нямат здрави семейства, кой разведен, кой пред развод, но всички те са с любовници /и то само по сметка/, защото моралът им е такъв! Гарван на гарван око на вади!! Така, че надежда всяка тука оставете! Свястните хора са като питомните растения, които бодилите и плевелите задушават още в началото! Така е било и за съжаление така ще си бъде, за радост на плевелите! Няма кой да ги изкорени

19

анонимен

преди 8 години

не искам никакви учения в черно море учения само в прерията

18

до 17

преди 8 години

Цялата работа е че в Нато си нямат доверие един на друг Боят се един от друг на някой да не му издържат нервите и да атакува първи РусияСлед което отговор на Русия ще последва от което и Третата Световна войнаЗа това въпреки сложната ситуация България преди всичко трябва да Пази неутралитет и да се Разграничи от Геостратегическите интереси на държавите който я заобикалят

17

OMG_Lucker

преди 8 години

Ненчев, разбра се, че ако някой от българска страна е говорил за участие на България в такъв флот и евентуално давал индикации/надежда за това, това си бил ти. Не Митов, дори не прецедента Плевн., а ти. И колкото и да се опитваш да го изкарваш иначе- ама било ставало въпрос за учения, ние си знаем, че си е ставало въпрос за флота, че Бойко ти е набил канчето в последствие и сега биеш отбой от "великата" идея.Мижитур, понеси си последствията от жалките деяния и не ни се обяснявай.

16

Анонимен

преди 8 години

Този съвсем ще се проскубе.

15

хайде стига

преди 8 години

Нато това, Нато онова - не искам никакво Нато. Не искам никой да решава вместо нас!

14

Анонимен

преди 8 години

До АнонименТЯ РУСИЯ И ДА СМЯТА, ТАЯ "ФЛОТИЛИЯ" НАЛИ СЕ СЕЩАШ КОЛКО ШЕ ИМ ПОМОГНЕ КАТО ПУСНАТ НЯКОЛКО НАЙ-НОВИ РАКЕТКИ ПО НЕЯ.

13

Анонимен

преди 8 години

Хм! И днес не нападнахме руснаците, чудна работа! Страхливци!

12

:)

преди 8 години

А истината е, че трябва да гласувате за политици, които поне английски знаят. Боко пак нещо не е разбрал от преводачката. И във Винету няма нищо по случая, та се объркал, завалията.