51

Анонимен

преди 8 години

Най-страшното нещо за ограничения човек е да не го помислят за ограничен.

50

Анонимен

преди 8 години

Всевишният всичко вижда, недейте да лъжете, че ще ходите по гробищата защото това е грах.

49

Анонимен

преди 8 години

В Южния парк, пред НДК и на къра също има кърлежи като тези в Южния са преносители на Лаймска болест.

48

Анонимен

преди 8 години

Покойниците на повечето софиянци са в провинцията и е хубаво поне на Черешова задушница да ги посетят.

47

предупреждение

преди 8 години

Искам да предупредя желаещите да посетят централните софийски гробища, че там е пълно с кърлежи

46

Анонимен

преди 8 години

В събота, на задушница, повечето софиянци няма да отидат да почетат своите починали роднини на задушница, защото в нашия пренаселен град няма условия за такова масово поклонение. Стига сте се правили на такива каквито не сте, толкова сте прозрачни

45

Човек

преди 8 години

Никога няма да приема тази реклама на пед.а,растията. Няма такова животно гей. Има ***.д.ар.аст. Спрете да рекламирате тази со.домия пред децата! Не е нормално. Няма да сме толерантни. Лигавите агресивни ***.д.ерасти са врдени.

44

Анонимен

преди 8 години

Всеки ден е някакъв църковен празник и вярващите трябва да се молят. В събота е задушница, да не би живота да спре и хората да не се женят и да правят деца. Противопоставянето на хората и празниците е патент на комунистически чеда.

43

Анонимен

преди 8 години

Това е натрапване и пропаганда на извратеност за да се Разруши нормалния начин на живот на хората, обществото да се разгневи , избухне или апатизира т.е.разграден двор, в който всеки може да влезе. Този парад в някои държави като Израел например се прави не по централните улици на столицата или Йерусалим, а в затънтени квартали или селища и им се оказва точно по кои улици имат право да минат.

42

Анонимен

преди 8 години

Задушница е за да идеш на гроба на предците си, да го почистиш от бурени и шума и да си спомниш за онези, които са те създали като човек.Също така да си припомниш, че всички сме смъртни."Приех.Придадах.Предадах." -това е смисълът.

41

Мина

преди 8 години

До ее 49Човек, който няма душа, няма как да разбере какво е Задушница. Във всеки случай, това е ден, в който се молим да бъдат простени греховете на нашите мъртви близки, а и нашите собствени, а не ден в който се слави грехопадението!

40

Анонимен

преди 8 години

Карлос ти българин ли си??? не мисля, а за какви ценности ще ми говориш пък ти.

39

Свобода

преди 8 години

Хората не се крият и не се притесняват да се заявят. Това е достойно за уважение и подкрепа. След като такова нещо като еднополови бракове и любов съществуват, трябва да се приеме. На мен ми омръзна постоянно да ми показват социологически резултати как всички щели да гласуват за водещата партия в момента. Омръзна ми да гледам и слушам *** хора които си дават задниците и *** чужди. Нима това не е еднополова любов? Дова *** трябва да се освирква, а не истинската любов пък и да е еднополова.

38

Анонимен

преди 8 години

До 47: много е трудно да се обича и мрази по Ботевски- трябва характер и гражданска позиция.Съвсем друго нещо е да можеш да контролираш емоциите си и гейовете не са пример за самоконтрол, да бяха стари моми, ама не са.

37

Анонимен

преди 8 години

Интересно ми е защо русофилите са срещу гейпарада. Да не би между руфовилите на няма обратни? А?

36

ее

преди 8 години

Черешова задушница, това пък какво е!? Гейовете са ми по-интересни :). А този черешов задушник ако не иска да внася непривични за българия обичай, що не е с потури и *** и да свири на гайда, вместо да се прави на интересен по форуми и предавания.

35

Анонимен

преди 8 години

София прайд е баш на Голяма задушница е пример за хибридна война срещу Православието.

34

Анонимен

преди 8 години

Много е лесно да се мрази, да мразим ромите, да мразим сирийците, да мразим различните, ... Трудно е да се обичаме и да се подкрепяме с тежки моменти като народ.

33

до Българин от 21

преди 8 години

век Лъжеш за семейството си и децата,и ти го знаеш много добре!НЯМА нормален човек с деца,който да подкрепя еднополови бракове и желанието на извратеняци да осиновяват деца!!!Кажи пиле шарено,защо точно на Задушница решихте да се правите на интересни?За да провокирате останалите хора и още повече да изострите напрежението?За да ви се обърне повече внимание?Хайде,дай някакъв отговор!

32

Анонимен

преди 8 години

Гейове е имало и ще има.