221

42

преди 8 години

Приятелю, нищо в историята не е затворено.Съюзи са се разпадали, а държави са ги напускали, а и държави са изчезвали, вечни лаври няма. Лошото е, че ние българите проспиваме много голяма част от важните събития.

220

Анонимен

преди 8 години

Иска им се Пак дават на своите читатели дезинформация

219

Аз Малдив

преди 8 години

Един път да ми хареса изказване на Борисов - дано не завърти "гърба" пак - а на който му харесват руснаците може спокойно да отиде да се пробва в Донбас, а не да иска всички да се наврем в блатото. На мен и така ми е добре - няма нужда да се доказвам на НАТО.

218

:=)

преди 8 години

кога Турция, която трепери от Израел ги смачка, бе :)))))) смени лепилото.. това ти е силно :))

217

до 274

преди 8 години

слабо, слабо.. не ставаш :)))

216

cia

преди 8 години

*** се е просълзил със сигурност!!!

215

:=)

преди 8 години

ердоган може да задържи 30 руски кораба с маратонки военните обаче много го плашат.. той до израелски вече не доближава, след като евреите го размазаха.. какво остава за руски

214

:=)

преди 8 години

правилно го написа - мюсюлманите наистина са аборигени ще се сетиш, ти :))

213

:=)

преди 8 години

о, боже Турция била по - силна от САЩ хахахахахахаха а, бе чудя се каква е тая османска обсада по стените на Вашингтон, а то какво било :)))))) значи за това след страхливото сваляне на руския самолет силната Турция молеше за закрила слабата Америка.. брей, не знаех :))

212

Брат Вурст

преди 8 години

Цитират се световноизвестните медии "Утро", "Евразия" и "Южен федерален". Защо не се цитират и "Колхозник" Челябинск и "Шлосер" Магадан.

211

:=)

преди 8 години

ами те са 30 млн. така, че.. :)) а турските военни и полицаи на парчета какво.. по-плитичко ли са заровени :)) защото наскоро гледахме как една турска Супер Кобра падна лошо.. убоде я кюрдски Шивач с руска Игла

210

:=)

преди 8 години

нещо не разбрах.. турците като са толкова силни.. защо им е съюзен флот срещу Русия с още 3-4 държави.. айде нали сте силни.. газ и към Москва.. какво се церемонят... само да не се окаже, че пътя до Москва е по-дълъг от тоя до Марс, защото.. на път за Москва точно там ще се озоват :))) после да няма "малка стъпка за мен.. голяма стъпка към Аллах"

209

:=)

преди 8 години

ще построи жалката Турция самолетоносачи някъде в съня си ако утре американците спрат финансовите и технически инжекции за Турция.. турската армия ще мине от самолетоносачи.. на камили.. пак :)))...то не бяха турски електромагнитни оръжия (които човечеството още не е изобретило) то не беше чудо . май само кюрдите нещо не се впечатляват от смешната турска армия и всяка седмица я правят на Супермен - директно във въздуха :))

208

:=)

преди 8 години

чувствал се заплашен от руснаците :))) айде намали малко драматизацията, че си слаб актьор :))).. банално

207

Членска карта №7

преди 8 години

/ Истината е в това, че тези хора подло и нахално пропагандират агресията си на българска територия.Например!!????

206

Анонимен

преди 8 години

до Членска карта. Войната е започнала далеч преди моето писане. И се чувствам българин , заплашен от руснаците. /преди ссср/ Истината е в това, че тези хора подло и нахално пропагандират агресията си на българска територия. За правописа не се притеснявам по професия не съм филолог

205

Членска карта №7

преди 8 години

До АнонименРусия е Империя и различните народности там не са особен проблем! Най вече тези извън Исляма! Русия за първи път се управлява от човек който твърди, че е руснак, но по-скоро е *** от северните народности. Това е Империя! Там интереса и жаждата да наследиш останалото от Ордата е много силен мотив!

204

Анонимен

преди 8 години

До 251 При една война, за каквато споменаваш . Няма бедни , няма богати. А тази война Русия в територията си вече е изгубила . В източната и част има цели градове от китайци. Москва от 80% атеисти е с 90% ислямисти. Това е друга култура. Да не говорим, че населението няма и семейства и е расло на котлова храна десетки години.Територията не можете да си управлявате от десетки години.

203

Ф.С.В

преди 8 години

Балканите са едиснтвената граница която е важна за Русия от икономически план и граница която спира емигрантите- Турция държи 5 милиона емигрантска бомба и Европа е храни като праща милиарди евро вместо да иска връщането на тези емигранти в родните им места- Балканите в момента са най важният ключ и никога не са били толкова важен фактор както в момента- Румъния е заразена от Османска агресия и иска да лапне Молдова и в същото време насажда румънски език в слаба България- Слабите всеки ги "цака"

202

Членска карта №7

преди 8 години

До Ф.С.ВБалканите не са сериозен проблем на Русия! Дори само заради факта, че с нас нямат сухопътна граница и трудно може да се постигне търсената провокация... Виж Полша и балтийските пудели не ги сдържа да заформят патакламата с идеята за нова Речпосполита!