35

ЦК на БКП

преди 8 години

Жените в тоя красив спорт са достойни за уважение ! Жалкото е ,че когато слязат от състезателният килим ,се превръщат в едни озлобени хиени жадни за власт ! Поне тези,които са в ръководните органи на Федерацията...Мария Гигова,Нешка Робева ,Раева !!!

34

Анонимен

преди 8 години

Не знам защо се опитват да ни преметнат, че специалист психолог е работил с момичетата систематично. Няма такова нещо. В нито една институция, професия или училище в България не се взима насериозно терапията при психолог. Самите пихолози са толкова жалки, че не могат въобще да си изпълняват функциите, а по-скоро се превръщат в досадна и плашеща практика....Затова доста хора в България са дълбоко сбъркани, а тези които наистина имат нужда от морална подкрепа не я намират.

33

Анонимен

преди 8 години

На всички е ясно, че уродът на снимката по-горе е виновен за цялата работа.

32

Анонимен

преди 8 години

Морално сте виновна Раева!а и всички ние също,много хора покрай нас имат нужда от малко внимание,загриженост,подкрепа,но така се е овълчил тоя народ,че нищо не го интересува.а колко малко е нужно на човек да се почувства обичан..

31

Златните момичета

преди 8 години

Няколко коментара за вчерашния ужасен инцидент се опитват да замесят в него и името на Нешка Робева. Другари милиционери, Нешка Робева не е треньорка на националния отбор от повече от 15 (петнадесет) години. Вярно е, че тя стана неудобна за мнозина, включително (както стана ясно неотдавна), за вашата министърка Румяна Бъчварова. Никой обаче не може да отнеме умението на някогашната треньорка Робева да открива талантливи момичета и да извайва от тях състезателки, способни на върхови постижения.

30

Анонимен

преди 8 години

Дано се оправи момичето! Не разбирам как може да се твърди, че хора, които са спокойни, но и затворени, не са склонни към самоубийство. Винаги съм смятала, ме е по-добре да изразяваш чувствата си, да си по-екстровертен, за да избегнеш именно такива депресивни състояния. Мъчно ми е за децата в днешно време. Във фейсбук и по скайп ли да изразиш истински себе си?! Жалко, че няма истинска комуникация и че стресът погубва все повече млади хора.

29

Анонимен

преди 8 години

Лъжете Раева...не ви вярвам!!!

28

Анонимен

преди 8 години

Дано се поправи момичето, а Раева и сие не ме интересуват.

27

експертно становище

преди 8 години

Горкото момиче пренавили са го като пружинка с амбиции и психологическо НЛП по спортна мотивация! Живота ще и даде много победи ако оцелее ...то е ясно ,че повечето гимнастички остават с психо травми до края на живота си !

26

Анонимен

преди 8 години

Най ме възмути коментара в които пише случват се такива неща

25

Анонимен

преди 8 години

Работата на треньора е да открие таланта и да му помогне да го покаже на всички обаче амбициите на треньорите преуморяват и разболяват а тогава ги сменят с друг.

24

Анонимен

преди 8 години

Раева чете коментарите и слага минуси хехехехе и ще пукнеш някой ден

23

Анонимен

преди 8 години

И на мен много пъти ми е идвало да скоча и винаги е било свързано с хората с които общувам така ,че виновни са всички които са били с нея и наи вече тази горе на снимката.

22

Анонимен

преди 8 години

Димитър Пенев как успя да стигне до 4 ти на световното в САЩ 2004 без да иска някои от футболистите да се самоубие .Всички знаем как той ги е оставял да правят каквото искат не ги е карал да му играят по свирката както става в художествената гимнастика от времето още на Нешка Робева.

21

Антисиракови

преди 8 години

Трагедията се нарича Илиана Раева,а не момичето в чиято душа не е вникнала великата ръководителка на отбора!Търсете и осъдете причините в нея,а не в детето!

20

Анонимен

преди 8 години

Можело е да я вземат с тях като резерва можело е обаче са ку.ки и ако не им изнася не те поглеждат.

19

Анонимен

преди 8 години

Дано се оправи момичето, но за т.нар. "спекулации" не съм съгласен. Г-жа Раева ще прощава, но това дете е публична фигура, национален капитал. Ако някой е допринесъл с нещо за нещастието - треньори, отговорни лица, настроения в отбора, интриги, грешни решения на ръководството, то това трябва да се знае и сега е момента да се изясни, а не като мине време и нещата се заметат.

18

Анонимен

преди 8 години

Не може да скочи точно в деня в които заминават без днея и да не е свързано с това ,че не заминава с групата.

17

Анонимен

преди 8 години

Истината е че я изоставиха в тежък момент.

16

Анонимен

преди 8 години

Не може просто така един човек да реши да скочи от 6 ти етаж ! Свързано е с хората с които общува .