64

HUAN

преди 8 години

CHADAR NQMA IMA CQL DAJDOBRAN VARHU TQH

63

EU

преди 8 години

Само Европейския Съд може да каже дали лъже , до тогава може да си манипулира както си пожелае

62

Анонимен

преди 8 години

Ей, съвсем скоро ще станем като Северна Корея. Ако някой каже нещо лошо срещу бога-слънце - разстрел.Може ли такава наглост? Такова безочие? И може ли такова оФчедушие от нас, че да търпим такива истински престъпници облечени във власт?Ежедневно ни стрижат, доят, а накрая ни убиват - с мизерия, храни, чрез "докторите" ни.. .А ние като овцете - търпим и вярваме, и ръкопляскаме като ги видим по телевизията, а като се появят на живо - ги прегръщаме и целуваме...Жалки сме, честно..

61

Анонимен

преди 8 години

Тези за мезе ли ни взимат?!? Аре да престанат вече с наглите си изказвания, дори децата разбраха че митьо Окорения е техен сив кардинал!

60

Анонимен

преди 8 години

Чудя се в Брюксел и Вашингтон нямат ли поне малко срам, та подкрепят такива хора да са на власт в България?

59

Анонимен

преди 8 години

Чух, случайно, че Цецо ходил чак до Китай /като че ли на Илиянци няма китайци ?/да купи нов китайски чадър за Митьо очите ? ГЕРБ нещо не харесвали "Българския чадър" ........ а и не бил подходящ за Митьо ????

58

Анонимен

преди 8 години

Нагъл, по-нагъл, най-нагъл... Цв.Цв.

57

бургазлия

преди 8 години

Ми що преди ден Бъчварова зави че нема чадър върху Очите че същото ръководство и служители от ОДП Бургас са тези които навремето са го вкарали в затвора.н О ЦВЕТАНОВ КАТО бивш МВРи настоящ председател на КВРС в 43 НС твърди че по времето на Овчев са уволнени вкл. и бившия директор на ОДП бургас които в момента води дела за неправомерното му УВОЛНЕНИЕ.Но интересно след като ги печели на първа и втора инстанция МВР Бъчварова ги обжалва.Както всички и той ще осъди МВР в СТРАСТБУРГ.

56

Анонимен

преди 8 години

Еййййй то бива наглост и безочие ама този не знае граница ...пак Орешарски и Йовчев виновни -при всичките глупости които сътвориха от ГЕРб не могат да им прехвърлят вината за всичко щото стават комични .Орешарски бе на власт година -а преди това три години и половина кой управляваше ,а преди това кой бе гл. секретар,а от две години кой пак е на власт? тоя Митьо само за една година ли е станал бизнесмен и бандит ?Преди това да не е бил чобанин или работник в автомивка?

55

Анонимен

преди 8 години

Да, Очите въобще е нямал чадър по времето на Боко. За това и си позволява да води 30 човека в заведение и стреля.

54

От Марс

преди 8 години

Докато има търпимост към такива като Бойко Борисов, Цветан Цветанов и т.н. Очите, бял ден за България няма да има. Никой не може да извади България от блатото, докато ключови играчи от мафията и политическия кръг не влязатв затвора завинаги. Просто и ясно.

53

anonimen

преди 8 години

Аз не съм виновен, виновна е вуйна ми от Долно ***!

52

светец

преди 8 години

Орешарски е светец, на фона на тези айдуци!

51

гарантирано

преди 8 години

Чадър над Очите? Да! Гарантирано от ГЕРБ!

50

ОФГ

преди 8 години

ОФегото Цветанов като Конфуций сътворява мъдрости .

49

Дедо Иван

преди 8 години

Осъденият ефективно на две инстанции, е председател на комисията по вътрешна сигурност в парламента. Това е достатъчно показателно за нашата държава и правосъдието. Кой му дава думата на този некадърник?!

48

Stefan

преди 8 години

Тоя *** от снимката да каже нещо за един антимафиот от Велико Търново?! и после да ми говори за чадъри...

47

Комшева

преди 8 години

Кой ще плати парите за спечелените дела от наши сънароднци в Страсбург бе идиотско изчадие.Ти си с шест апартамента,а бай Марин строил България,живее в къщичката си с 165-ет лв. пенсия.С какво се различаваш от Митю Очите,бе бай Цецо!?

46

Анонимен

преди 8 години

не си измивайте ръцете с хора били на власт по-малко от година,а може и затова да ги оставиха да са на власт,да могат да си изперат далаверите преди да са се усетили

45

Анонимен

преди 8 години

Повръща ми се от този. Искрено му желая всичко най-лошо!!!