32

Анонимен

преди 7 години

"Тарикати продават за левче продупчено билетче в София"Пълна измишльотина!!!!!!!Билетчетата се ДАВАТ!

31

77777

преди 7 години

Цитат"Продължава да расте броят на софиянци, които се снабдяват с годишна карта. До този момент над 3134 човека са броили накуп 365 лева за картата. Така постъпленията само от нея са 1143910 лева. С нея пътуването ще им излиза по левче на ден, независимо колко превозни средства и колко прекачвания ще направят." Е, не е вярно, ама изобщо не е вярно. Аз пътувам примерно 36 пъти в годината с градския транспорт и така всяко пътуването ще ми излезе около 10 лева.

30

Гражданин

преди 7 години

До Турчина Мехмед 11 - Съгласен съм с тебе, но проблемът е, че управляващите не се стремят да градят държава. Напротив, правят олигархична диктатура, без спазване на законите за "нашите" хора. Картели. Продажна съдебна система. Образование и пенсионно осигуряване. Медицинско обслужване. Национална сигурност. Армия. Екология. Покажи ми една сфера, в която нещо се гради.

29

до 20

преди 7 години

Само не ми давай за пример Холандия, защото там има прекрасни условия за велосипедисти за разлика от тук! А защо др. фандъкова не слезе от служебната кола, да яхне велосипед или продупчи билет и даде личен пример как се прави това? Сега вместо да дотират транспорта с по-евтино билетче, ще пренасочат милиони за замърсения въздух от засиления трафик, но ти няма как да разбереш това! За да рИвеш, че не било комунизъм..., който никога не се е случвал!

28

Анонимен

преди 7 години

А цената на труда кога ще стане адекватна а? Само цените на продуктите и услугите дигаме!!

27

депутатин

преди 7 години

Наглоста и безочието на някои наши продажници, пардон управници няма граница и поради тава се налага полз ването на всякакви хитрини и борба срещу гаврата с нас. Аз винаги преда-вам безплатно билетчето си. Какво ли ще се случи, ако тази система заработи дълък период? Какви ли нови шмеке-рии могат да измислят управниците и тези от градската дебилност срещу то-зи своеразен протест? Чух, че цивилни от дебилността оставят по седалките дупчени билети,а на следващите спир ки се качват униформените.

26

Анонимен

преди 7 години

Пазарна икономика. У нас само гяволии. Друго нема.

25

Мнение

преди 7 години

Сиромах човек - жив дявол!!! Хак да им е на управляващите!!!

24

Анонимен

преди 7 години

Тарикати, глупости. Някаква форма на взаимопощ се заформила между хората и това е добре. Тарикатка е Фъндъкова, не се лъжете по хрисимия и благ образ, който демонстрира. Защо наистина не слезе от служебната кола?!

23

извън темата

преди 7 години

До Ханко Брат - кварталПрегледай се на 4-ти километър

22

козина

преди 7 години

До АнонименКмета на Букурещ по-*** ли е ,та иска да прави градския транспорт безплатен?Кой ще го отнесе- бедняците от крайните квартали които сменят няколко превозни средства.

21

Анонимен

преди 7 години

А кметицата защо не слезе от служебната кола, защо не ползва градския транспорт или колело, както правят политиците на Запад? Апропо, служебната й кола пак е от нашите пари.

20

тити

преди 7 години

Фандъчето пионка на примиера.Бързат да усвояват да стане билета и 5 лева така е като сме рая.

19

Анонимен

преди 7 години

Нахалството на еврокомисарите заема застрашителни размери.Завчера някаква Магарице Вастеберг или нещо подобно иска да си продадем-подарим газопреносната мрежа?!!!Демек,да ни вземат и последното.А същата магарица вече 4 години не се произнася за законноста на договорите с мариците!!

18

Анонимен

преди 7 години

Ония времена където ти плащат без да работиш, където транспорта беше евтин, а софия само за софиянци свършиха. Комунизма фалира, видя се че тая система не работи. По белия свят за да получиш нещо си плащаш за него или работиш. В холандия много хора ходят с колелета на работа. В дъжда слага един дъждобран, отдолу е с костюма и кара към работа. Нашите тарикати се чудят как да прецакат фандъкова и да не платят билетче. Защото сме големи тарикати всички в БГ за това сме най-бедни..

17

Ханко Брат - квартал

преди 7 години

Република България не може да бъде повече Руска лаборатория за социялни експерименти. Жидиш ли руснак, хвърли камък по него. Смърт на Руският окупатор.

16

до 10

преди 7 години

Как си го представяш това да стане в България ?Когато осъзнаем че сме дребнави, подли, лицемерни и още и още ще спрем да търсим вината в другите. 2 пъти съм бил свидетел на случай в който пътници защитават нередовен пътник от контролата. Заради такива ще си плащаме. В някои държави качването става само от първата врата, ако се опиташ да се качиш от друга пътниците ще те изхвърлят, в България знаеш ли кога ще стане това НИКОГА. Сбъркан ни е целия манталитет и култура.

15

ВАЙ

преди 7 години

Общинският дълг на София и общинските гаранции към края на март възлизат на 1,251 млрд. лв., в т.ч 635,6 млн. лв. вътрешен (50,8%) и 616,2 млн. лв. външен дълг (дългът на Столична община формира 47,4% от общия размер на дълга).

14

Продажник

преди 7 години

Учителката по Руски език да си ходи в Сибир. Прокурор и затвор за нея. За шастие Тя е Тежко болна И руснаците не могат да намерят неин заместник.

13

Тотка пилотка

преди 7 години

До АнонименАбе те зи ги разправяйте на ранобудните протестна мрежа и другите неолиберални ентусиасти!Транспорта трябва да е евтин или безплатен за да може вие провинциалистите пришелци да се пречката по-малко на столичани!