13

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 20И като произвеждат, какво от това ? Нали ние ще имаме евтин и практически безкраен ток ?

12

Анонимен

преди 7 години

Така се прави. Започва се с една лампичка/часовник и се свършва с АЕЦ. Не като руснаците, една кола не могат да направят, но ще се мислят за велика технологична нация.

11

Анонимен

преди 7 години

То Черно море не е българска собственост и много други страни граничат с него и ако това за производство на ел.енергия е вярно дали другите ще стоят със скръстени ръце и няма и те да добиват ток. току виж тока свърши преди да е почнало производството.

10

Поп Грую

преди 7 години

Аха. А наш Бидоний ни обещаваше милиарди куб. метри газ, руснаците на колене, цяла Европа опасана с тръби... Сега този захранвал будилник с 1.5V, утре щял да захрани часовник с кукувичка - КУ-КУ-КУ-КУУУУУУ!!!

9

бря

преди 7 години

*** ние имаме учени?Не знаех.Мислих си че сме нация на борчета,простаци и бедняци.

8

Петър

преди 7 години

Много хубаво че се разработва и мисли за нещо по различно. Ама не разбирам - Китай и Корея разработвали и правели подобни експерименти, обаче били по малки от нашата инсталация . Хубаво , много хубаво дори . Тя нашата е толкова голяма че захранва часовник . Да ме поправят учените обаче един часовник не е ли с консумация от няколко миливата ? Една опитна инсталация за да докаже ефективност не трябва ли поне няколко крушки да захранва ?

7

Анонимен

преди 7 години

Престанете да оскъпявате електрическата енергия . Дастатъчни ни са подробните махленски сметки на кака Сийка от ЧЕЗ , ЕВН и т.н. Информационното поле бъка от но- вости , които и след 1000 год. няма да навлязат в бита на хората .

6

до 7

преди 7 години

Нещо май сте прекалил рано сутринта с дрогата.....

5

Анонимен

преди 7 години

Няма лошо и такива технологии да се развиват, но при положение, че затваряш готови реактори, за да те потупат по рамото от ЕС, то изпускаш питомното а гониш дивото. Дано да намери реализация и поне да се използва нещо тази идея, но практиката показва, че всичко се скапва от управляващите. Затова в България хората или емигрират или ходят на работа за да вегетират. Останалото е контролирано крадене.

4

Анонимен

преди 7 години

е, кой е казал, че е лесно

3

Анонимен

преди 7 години

Зарежда часовници.... Ха, браво бе.

2

Анонимен

преди 7 години

нови приказки

1

bolbov

преди 7 години

Това е истинска новина,на която трябва да се обърне внимание,а не тъпанарските истории за мутри ,с които ни заливат от всякъде.