178

реалито е такова

преди 7 години

Такива "статии" на платената"свободна" преса четем вече 5-6 години-и все чакаме Русия да фалира.А в същото време,нещата в САЩ и Европа отват на зле.Руснаците много пъти са били и в по-тежко положение-и са се оправяли....Ама глезените европейци как ли ще се оправят-нали виждате какви стачки и протести има по цяла Европа-и това е само началото.........

177

Анонимен

преди 7 години

Магистралата между Москва и Санкт Петербург ще бъде построена 2018г. За световното по футбол което ще се проведе в Русия.Ако нямаше световно нямаше да има и магистрала между двата най големи града в Русия.

176

ь

преди 7 години

Ами ще се задъхва разбира се. Срещу военния бюджет на НАТО какво да прави.И все пак глутницата няма да посмее да влезе в открит конфликт с Русия. Просто руснацте минават на нова военна технология-свръхзвукови ракети.За това няма да има реклама в мола.

175

Анонимен

преди 7 години

До амиПроизводството има расте ама с..........отрицателен знак от 4% :))))))))

174

Анонимен

преди 7 години

Тази статийка е поредната порнографска продукция на продажната журналистика.Пишат: "По всички показатели на мирното развитие, особено по качество на държавното управление, Русия силно изостава от сравнимите с нея страни."Един вид - целувайте американски ***, както правят някои други и ще цъфнете и ще вържете... Да ама не!Нашите управници тука по цял ден целуват тези неща на американците и Българийка отива бавно и полека по дяволите...Великия EU също, въпреки интензивното целуване.

173

Анонимен

преди 7 години

До брейАбе за какво и са на "велика" Русия френски стоки бре?!??! Тя си има всичко!! Ама ха!! Най-големия производител на жито, най, най,най..........

172

Анонимен

преди 7 години

До брейРуското Минфин предупреди че очаква ново падане на цената на нефта тия дни.Френския сенат може да приеме каквото си иска, но е с пожелателен характер. Франция не може да отмени санкциите на ЕС.

171

Анонимен

преди 7 години

А Путин е искрено изненадан, че неговата технология за корумпиране на политици не дава резултат. Тя работеше във времената на Герхард Шрьодер и Силвио Берлускони, но вече не е толкова ефективна. И Путин е не просто изненадан, той се чувства отхвърлен. Той ненавижда Европа и САЩ, чиито симпатии постоянно се стреми да получи.Затова Путин е опасен, но само като местен хулиган с ядрено оръжие, но не и като лидер с глобално влияние.

170

Анонимен

преди 7 години

Кримнаш - Пари няма ! Що е то ?

169

Дебил

преди 7 години

А обувки -кога ще носим руски обувки все пак?

168

Анонимен

преди 7 години

Направо са "безаналогови" тези руснаци. 50 г. назад и 5 г. в ляво.

167

Анонимен

преди 7 години

Преди за всички имаше по малко,а за политбюро-20,30 човека-много.Сега за около 40 000 платени от отворковските съобщества има бол,а за останалите-пълна мизерия.Ле мизерабъл!!Имат краварите,но им е по-евтино да плащат на малкото,за да дърпат юздите на многото.

166

Српски русолюб

преди 7 години

Паре нема - действайте!

165

Анонимен

преди 7 години

С много бързи темпове Русия върви назад, само за 2 години зачеркна цели десет години и в момента се намира на нивото от 2004 г. След още 2, а защо не и по-скоро, Русия ще се намира на нивото от 1998 година.

164

Анонимен

преди 7 години

До БЪЛГАРКАТАОтваме на краварите под опашката-не виждаш ли платените коментари отдоло....И ще приемаме всяко тяхно изхождане за благодат...........

163

Анонимен

преди 7 години

До БЪЛГАРКАТАГоворим за Русията, защо извърташ разговора? Говори за братушките си не говори за нас. Ние се знаем много по-добре от теб какви сме. Добре че се откачихме от Русия иначе сега щяхме да сме една Армения на балканите затънала до гуша в мизерия и бедност.

162

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 332Наслушал съм се на какви ли не руски чудесии, защото съм поживял доста повече от теб. Чел съм прес 60-те години за руски памук който е естествено оцветен във всички цветове на дъгата, руско изобретение което ще пренася електроенергия на десетки хиляди километри с нулева загуба и т.н. но всичко това се оказа най-елементарна пропаганда. Това че ти се поддаваш на тази пропаганда говори единствено че си много наивен.

161

БЪЛГАРКАТА

преди 7 години

Е В РУСИЯ НЯМА ПАРИ ИМА ХЪС. А БЪЛГАРИЯ ОТКАК СЕ ОТКАЧИ ОТ РУСИЯ И СЕ ЗАКАЧИ ЗА ЕВРОПА И АМЕРИКА НЕЕ САМО НЯМА ПАРИ АМИ ОГРОМНИ ЗАЕМИ КОИТО НЕ СЕ ЗНАЕ КАК ЩЕ ИЗПЛАТИ. А ЗА ХЪС ДА НЕ ГОВОРИМ. БЪЛГАРИНА СЕ ПРЕВЪРНА В УМРЯЛО КУЧЕ. ДА АМА ИМАТЕ ПЛАЗМИ, ТЕЛЕФОНЧЕТА, РЪЖДЯСАЛИ ЛАМАРИНИ ПРЕБОЯДИСАНИ ОТ ЗАПАДА, ДРОГА, ДА ИЗРЕЖДАМ ЛИ ДРУГИТЕ ПРЕИМУЩЕСТВА ОТ ЗАПАДА. А ПЪК ЗА ПОЛИТИЧЕСКИЯ ЕЛИТ ДА НЕ ГОВОРИМ И ПАК РУСИЯ ВИ Е ВИНОВНА. РУСИЯ ЩЕ СЕ ОПРАВИ А НАКЪДЕ ВЪРВИ БЪЛГАРИЯ СКЪПИ СЪНАРОДНИЦИ.

160

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 338Как да няма!В бегето бивш служител на пожарната е вече милиардер!

159

Анонимен

преди 7 години

до 333"Как Хуго Шмайсер създаде АК-47(Калашников) за Сталин"пишеш в търсачката и четеш. простичко е.