159

Анонимен

преди 7 години

Тука му късат снимката в Ефир ,няма се кандидатира за втори мандат защото няма да го изберът пак.А в ЕВРОПА му стискат ръката че Мъжки скочи срещо агесията на Русия. Лъжи че Бъларите се завръщат.Защото около мене през последните месеци доста хора се изнесаха извън България.

158

ннн

преди 7 години

Роско пак се изложи. Това което евро депотатите не смееха да кажат за Русия, нашия пършевец го каза. Тупат го по рамото и му се радват, защото на селския *** какво друго да му сториш. Или нашите дипломати изпълняват мокра поръчка за самоубийство или наистина са с акъла на селски ***. От такива изказвания се губят милиони, а подаваме ръце за трошички.

157

Анонимен

преди 7 години

Лъже като дърт окраинец . Шампион по лъжи. Поне по една запомнеща се лъжа на седмица пуска палячото и все по големи.

156

анонимен

преди 7 години

Хахаха ...ама то затова ли са задръстени пътищата, защото народа се е юрнал да се връща в нашата просперираща, социална и устроена държава?Този да му скъсат снимката е малко...

155

Анонимен

преди 7 години

Този човек с всяко изказване потвърждава мнението ми,че кандидатите за президент прябва да се освидетелстват от психиатри. Къде ги видя той тези завръщащи се българи, когато зопочнаха да бягат от страната и хора на 55-65г. Те отиват при децата си на запад с цел да не се върнат. Вече имам няколко такива познати.

154

Клоун

преди 7 години

СМЯХ, СМЯХ, СМЯХ.

153

Румбо

преди 7 години

"Българите започват да се връщат...."-Ще приемем,че това е вицът на деня.Всъщност-възможно е!Ако предстоят ядрени бомбардировки на западните държави(примерно),може и да се върнат хората,ха-ха!Това е единственият вариант,иначе не!Проблемът е,че цялото управление на държавата е от типа "Ликвидационен съвет на ТКЗС"!Няма никаква мисъл за бъдещето,а само за това,какво може да се извлачи в близките години и после-потоп.Иначе-големи приказки за евроатлантизъм и ценности,грешка няма.

152

Лицемери

преди 7 години

"Запитан в Европейския парламент в Страсбург дали може да даде гаранции, че българите няма да продължат да се стичат към Острова, Плевнелиев каза, че..."Значи правят на въпрос правото на българите да се придвижват свободно и то след 11 години членство в ЕС - стичали се към Острова, кой остров - Тимбукту? А какво щеше да стане при соца ако комунистите кажеха - пускаме всеки да излиза, не е наша грижа дали има виза за запада - дали запада щеше да приеме желаещите да пътуват?

151

Мишо

преди 7 години

До аааахахахКъде ги видя комунистите, ти въобще знаеш ли кои са. Отвори си очите, защото ще става все по-зле или всеки който е на власт понеже не те устройва по навик ще му викаш комунист?България затъва, защото за българина все някой друг му е виновен, я комшията, я на комшията кучето.А комунистите приятелю са утопия те не съществуват.Има само хора на, които им е изгодно да си мислиш така.

150

кк

преди 7 години

Бг заминават къде видяхте че се връщат

149

Домакиня

преди 7 години

Това е като срещнеш някой на улицата и те пита как си. Отвръщаш "добре", без значение как си в действителност. Това е нещо като добър ден. И Плевнелиев така отговаря. Прав е перничанина, няма какво друго да стори на този въпрос

148

Перник за цял свят

преди 7 години

Добре, бе, а какво да каже, че и куцо и сакато гледа навън и само депутатите се кефят на живота си и тези, които са сигурни за следващия си мандат. Той е държавен глава и не може да признае такъв срам пред света. Добре го е казал Плевнелиев

147

Връщат ли се?

преди 7 години

Че ние тука на острова всеки месец посрещаме по няколко нови бе,родния ми град се опразни,всеки трети ме пита има ли бачкане в Англия че да дойде.Може пък и да не съм разбрал,то сега нали е лято и всички се връщаме за по 3-4 седмици,може това да е имал предвид нашия ***.

146

DAMON

преди 7 години

Явно Плевнелиев си живее в негов собствен свят, и в неговия филм, и феновете му подир него, честито България е най-богатата страна в ЕС, България е най-здравно осигурена страна в ЕС, България е с най-високи пенсии. Ммммм че сладко

145

Анонимен

преди 7 години

Тоя по голям *** и от Гоце

144

тролгеносен

преди 7 години

И аз ще се върна.Като се изчисти БГ от русофилите.

143

Анонимен

преди 7 години

Ето така трябва да говори и бъдещия президент на България. Това е един истински достоен и независим човек

142

Да

преди 7 години

Ще,ще!!Ще се връщат,ама не сме уточнили коя година!

141

Анонимен

преди 7 години

"Българите започват да се връщат"Къде ги видяха тия българи да се връщат? Да не объркал емигрантите от Африка с българи?Щото май положението е двама се връщат а 80 отиват.

140

Анонимен

преди 7 години

Като студент Росен Плевнелиев става член на Българската комунистическа партия и е избран за член на ръководството на партийната организация във ВМЕИ ЛенинТОЛКОВА ЗА ТОЗИ "ДЕМОКРАТ" и "ЕВРОПЕЕЦ"