17

аз

преди 7 години

Отвратен съм то ***, ОТНОВО ГО ЗАЩИТАВАТ. Жертва бил. Ми преди 10 години пак беше жертва, тогава с малолетни *** беше скандала. Гнусни червени старци, развращават младите, изнасилват и накрая изкарват, че жертвите са *** . Как си го представяте това момиче да легне доброволно с тоя сбръчкан червен *** бе ?

16

Червени Боклуци

преди 7 години

От толкова дрънкане по медиите си правя само един извод - Евстатиев е невинен, просто явно го изнудват за пари или нещо друго материално. Малката сама му се е набутала в ръцете. Това е,2 никой не може да ме убеди че е виновен, твърде много се шуми, за да е истина.-------------------------------------КАЖИ МУ ЧЕРВЕН *** И НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ ПОВЕЧЕ

15

Червени Боклуци

преди 7 години

Някой искал Евстатиев да не оцелее физически----------------------------------То цяла България го иска.

14

Калоян

преди 7 години

От толкова дрънкане по медиите си правя само един извод - Евстатиев е невинен, просто явно го изнудват за пари или нещо друго материално. Малката сама му се е набутала в ръцете. Това е,2 никой не може да ме убеди че е виновен, твърде много се шуми, за да е истина.

13

Анонимен

преди 7 години

Русофилите яростно защитават председателя на русофилския клуб в Стрелча. БСП го изключи от редиците си, но русофилите се гордеят с ценният си кадър.

12

Анонимен

преди 7 години

Ххй

11

Анонимен

преди 7 години

И ТОЙ СИ ШАРИ НЯКЪДЕ И ТОЯ НА КОЙТО СИ ШАРИ ГО ИСКА МЪРТЪВ.

10

Анонимен

преди 7 години

Всичката България втасала, само тоя чичко ни е проблема. То всеки ден умират хора и стават бели, точно с тоз ли ще ни занимавате? Черните ни сънародници като трепят хора всеки ден, пък дали ги съдят, а? България загива, вие Евстатиев та Евстатиев.... Той ли е най-важния?

9

Анонимен

преди 7 години

Вижте коментарите на червените каскети . Защитават убийци , крадци и изнасилвачи . Това е морала на нашите доморасли комунисти-социалисти , а някои вече и капиталисти. Отврат .

8

Анонимен

преди 7 години

стига сте го разкарвали като мечка човека от саит в саит като е згрешил ще го накажат омръзна ми от биберони залъгалки пишете за за народа защо тотално обеднява защо имаме наи голямата смъртност защо не останаха млади хора в РОДИНАТА НИ ето тов трябва да се пише всеки ден и да се търси одговор

7

Анонимен

преди 7 години

Знам за случая. Евстатиев е виновен единствено за това, че се е поддал на малкото к.урве. Нейната майка е минала по същия път, през леглото на Евстатиев и целият град знаеше, но това са си лични работи. Сега решиха да изнудват Евстатиев, защото те са лакоми и искаха от него разни придобивки, които той им отказа. За да го натопят, пуснаха му малката съзнателно и той се полъга. Целия град знае какво става, познаваме семейството на "жертвата" колко са алчни и какви сметки си правят.

6

Анонимен

преди 7 години

Този наследник на мандраджии беше много велик , а сега се прави на луд . Гледах адвокатката му по телевизията . Същата физиономия на дърта мандраджийка като него . Този трябва да гние в затвора. Какъвто и да е случая, момичето е непълнолетно и това е достатъчно основание за затвор .

5

Иван

преди 7 години

Престанете с този Евстатиев вече всеки ден! Вие по малко за масовите убийства пишете отколкото за този Евстатиев!

4

Анонимен

преди 7 години

Аха, като не мина номера със самоубийството, сега се оказа невменяем. Но то и това е доказуемо, вече става интересно какъв ще е следващият "коз" на адвокатката...

3

монк

преди 7 години

съмнявам се че този изобщо е виновен за нещо , освен че не може да си държи ципът на панталона затворен. Нека прочетат първите показания на изнасилената, за да добият хората представа и тогава да го съдят. В тях тях, както стана ясно, тя си признава че актът е бил доброволен, че никой не я напивал насила... Изобщо все нещо за които после се обръща на 180 градуса, понеже явно са надушили далаверата.

2

Съвестин

преди 7 години

Много хора искат Евстатиев да не оцелее... половината общество например ;-)

1

помак

преди 7 години

Смъртно наказание!