28

бг

преди 7 години

Внасят ГМО пшеница , а българското жито се изнася. Борисов е за разстрел.

27

Анонимен

преди 7 години

Lidl заслужава си,........

26

gr island

преди 7 години

март и април пишех от един гръцки остров, и тогава ви написах, че ям хляб, сирене, домати с лук и зехтин! хляба беше "ръчен", неугледен, но с превъсходен вкус, и бял и ръжен, продава се на кило по 1 евро! преди десетина години работих един сезон в Кипър, и там хляба е страхотен, във влагата на острова издържа седмица и повече без да мухляше. Румъния, Чехия, Сърбия и къде ли не, хората ядат хляб, само нас ни морат с ***! то да беше само хляба ...

25

Анонимен

преди 7 години

Ами,при омразния ви текезесарски социализъм,ядяхте хляб от българско жито,а сега,при демократичния ви корпоративен арендаторизъм,яжте вносни *** и се "радвайте" на "здравословен" живот.Каквото повикахме,това получихме!!!Нали затова крякахме по площадите,че щяхме да се избием и помеждуси.Хак ни е!

24

Анонимен

преди 7 години

Сами сме си виновни!Нашите търгаши ни тровят!

23

Анонимен

преди 7 години

Демокрация майна. Евроатлантизъм. А за ромите няма работа... И за българите няма... Що така? Да не би щото някой с наложени от европа реформи да разби българското земеделие и консервната промишленост? Дето в нея работеха 80% роми и гладен ром нямаше? И ало измамите бяха за година колкото днес за един предиобяд? Евроатлантизъм майна. Различно е от европейска България, ми се струва. Нал тъй?

22

тт

преди 7 години

Българското жито се изнася за арабския свят, защото е с много добри качества и мутрите печелят милиони ! "Българският" хляб се прави от украинско фуражно жито, което е купено на безценица!

21

Анонимен

преди 7 години

при Виденон е най добре, като добавена стойност от селско стопанство. Тогава дребното селско стопанство просперира, а сега добавената стойност е по-малко от времето на НРБ. Но добавената стойност на зает е 60% от тази в Швейцария, и 400% от тази в Полша.

20

Анонимен

преди 7 години

Най големите зърнопроизводители са назначени капиталисти от БКП-БСП . Партията , която унищожи земеделието в България , като окраде земите от хората сега продължава в същия дух .

19

Анонимен

преди 7 години

"Естествено и радостно е, че има българско зърно за износ. При годишно потребление на БГ около 900 000 тона и производство около 3 500 000 тона какво да го правим??? Да си го врем в................ли?"Хлябът отпреди години няма абсолютно нищо общо с днешния. Онзи беше ароматен, с хрупкава коричка и мека вътрешност. Днешния е като гумен с мека *** и никакъв вкус. Зърното няма как да се скапе толкова, че хлябът да няма нищо общо, така че остава вариантът със заготовките.

18

Млад старец

преди 7 години

А някой помни ли вкуса на хляба?! Истинския хляб! С дебела, жилава коричка...

17

Един от Северозапада

преди 7 години

Другото, което не ви казват в тази статия, е, че хлябът отдавна не се прави от хлебна пшеница, защото е по-ситна и дава по-малко добив на декар, от фуражната....

16

До 13

преди 7 години

Ми норнално бе, България произвежда близо 5 млн тоба зърно, а потребява 1,5-2 млн тона, ти к'во искаш да седи по складовете ида гние

15

Анонимен

преди 7 години

Скандалното е , че статията е поръчана от кръга КОЙ.

14

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 13Естествено и радостно е, че има българско зърно за износ. При годишно потребление на БГ около 900 000 тона и производство около 3 500 000 тона какво да го правим??? Да си го врем в................ли?

13

Анонимен

преди 7 години

Най-скандалното е зърното, което ние произвеждаме в излишък и изнасяме, но нашият хляб се прави основно от хлебопекарни смеси и замразени заготовки.--------Скандално е че ти си доцент

12

Анонимен

преди 7 години

"95% от хляба си се прави от българско зърно, а доцента да вземе да се гръмне"Ти май не си виждал армията от ТИР-ове покрай варненското пристанище със зърно за износ.

11

Анонимен

преди 7 години

Абсолютно провокативна статия. Хляб от замразени заготовки се продава само на "топлите витрини" на големите вериги. В статията умишлено не е споменато какъв процент е от консумацията. според мен е под 0,1%. . И още нещо да попитам: корите за баница/100% български/ като са замразени, вредни ли са????

10

Анонимен

преди 7 години

95% от хляба си се прави от българско зърно, а доцента да вземе да се гръмне

9

Анонимен

преди 7 години

Целенасоченият геноцид срещу българския народ продължава. Новите ни господари са доволни, територията се обезлюдява, а оставащите *** от отрови.