63

ким сун

преди 8 години

Русия никога не е нападала държава членка на НАТО,както и НАТО не би нападнал държава от Евроазийския съюз.Поляците просто ще бъдат принудени да плащат за защита на американските рекитиори.Ако някой си мисли че САЩ те пазят безплатно и плащат разходите за това от своя си джоб,значи вярва и в дядо коледа.Живота в световен мащаб не по различен от живота в един голям град,където държавата обира големия пай да те пази,а за другите квото остане.САЩ благородно са решила да са тази световна държава.

62

Анонимен

преди 8 години

Руската мечка ще става панаирджийска. Ще танцува краковяк и мазурка за единът хляб.

61

Анонимен

преди 8 години

Русия че готвеше инвазия, готвеше.Само че в плановете и въобще не влизаше толкова организирана и сериозна съпротива! Те си представяха, че Европа е разединена, НАТО е деморализиран и че ще могат да ни превземат държава по държава (както едно време Хитлер).

60

Анонимен

преди 8 години

До Той еАми лудото жуже да ги нападне тигава, щом е така, както казваш. Ама нещо не му стиска. И изобщо много го е страх да си има работа а НАТО. Защото знае, че ще яде голямата тояга.

59

Анонимен

преди 8 години

нали си нямат наборна армия - големите деца си играят на войници :)то и тука натам вървят нещата...

58

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен и Историкте поляците са си яли попарата дето са си надробили от преди това, *** вас не ви е стигнало времето да четете историята отпреди 19 - та година, нали?Щото посееш ли вятър - ще пожънеш буря (и то червена)!:)

57

Анонимен

преди 8 години

76 Ти недей така , поляците са яли попарата на руснаците и знаят защо взимат от рано мерки.

56

Анонимен

преди 8 години

тия поляци са големи капии!никой не им обръща внимание, камо ли ги е нападнал - те опъчение правят!:)

55

Анонимен

преди 8 години

До Берлинха ха ! *** не се знае кой бесне повече ти или джуджето...

54

Анонимен

преди 8 години

Поляците отдавна спечелиха надпреварата с Русия. Изгониха руските войски, стъпиха си на краката и сега средната заплата в Полша е 938 евро, докато във "велика" Русия средната заплата е 364 евро. Съвременната война се води в областта на икономиката, където никакви ракети, арбалети и други подобни простотии няма да помогнат на Путин, който само за три години успя да срине руската икономика от седмо на 15 място в света.

53

Анонимен

преди 8 години

Ей, никой не ги обича пияните ватенки!

52

Анонимен

преди 8 години

Ние също можем да станем основна страна на Балкаите , но само ако скъсаме окончателно с Кремъл .

51

Анонимен

преди 8 години

Полша се отскубна от руската мъртва хватка преди 27 години и се развиДнес еманципирана проявява все повече характер . Тя вече е една от наистина големите страни в Европа

50

Анонимен

преди 8 години

Името на автора в подзаглавието!

49

Без майтап

преди 8 години

Пшеките са смели пичове, но съседите им през морето - финландците се изложиха яко. Младо, едногодишно, но вече заякнало мече влезе смело във военна база с 3 000 фински войници и предизвика страх, ужас и масова паника. Войните и командирите им се изпокриха и по телефона поискаха помощ от полицията. В безсилието си накрая просто го убиха и се почустваха мъже.

48

Да живей Русия

преди 8 години

Поляците уш европейски настроени и най много те са имигрирали из европа, а пьк си избраха расистка партия да ги управлява!

47

Анонимен

преди 8 години

Поляците в час ли са, каква е тая защитна формация на снимката бе, при един въздушен удар или граната, това ще се превърне в масов гроб. :D

46

What if...

преди 8 години

Да не подготвят снимачната площадка за нова версия на "Червена зора"(Red Down).В оригинала група тинейджъри победиха лошите руснаци, в римейка(remake) - лошите северно-корейци. Май ще снимат нов римейк или продължение(sequel) в Полша. :) :) :D :P

45

Анонимен

преди 8 години

Русия-глупости. Полша си иска от години западната част на Украйна с център Лвов, която до втората световна е била полска и това опълчение май затам го гласят.

44

DreamTheater

преди 8 години

Опълчението няма да е против Русия.Ще е против Монголия.