73

Маруся Кирякова

преди 8 години

Аз помня, как на Националния женски поход в Кърджали видях в Интернет снимка, на която госпожа Караянчева се беше самообявила за водач.

72

Ужаст,слушам и не ве

преди 8 години

Гербераците от малки са си такива.Преди 7 години Румето дето у главата мяза на Гордостта на Тара обърка и умеша океани и морета и на бързо прекрои Световното морско пространство.След туй Бойчо с неговия английски ни побръка.Лъчо мозъко и той не остана по-назаде,вече не помна кви глупости ръсиЦецо с неговите апартаменти,СРС-та и баби милионеркинекви от ГЕРБ кесиха на неква фалшива сбирки за безплатни мобифонекака Цеца стругаро,комунисткатаАло ВаньоЦецо-о-о-о-уИ още хиляди безбройни.....

71

Анонимен

преди 8 години

Ами не е лапсус, а липса на обща култура и образование!

70

Анонимен

преди 8 години

Не стига, че са ***, нагли и необразовани, не стига, че съсипаха държавата и с простотията си ни излагат по света, сега взеха и да се обиждат като им се каже истината в очите. Тая явно не съзнава това което е казла какво говори за нея и протестира.

69

Анонимен

преди 8 години

Толкова ли няма един от Герб да предложи за изгонване на неграмотната от парламента. Или всички сте на нейното мнение.

68

Берлин

преди 8 години

Вие вече не сте тук и не сте част от това. И да гласувате нямате право. Сега по-ясно ли е?!-----------------Напротив. Аз съм внасял 15 години пенсионни вноски в България и имам пълното право да гласувам. Надявам се, че сега е ясно.

67

Анонимен

преди 8 години

Мале мале....

66

Съжаление

преди 8 години

ГЕРБЕРЧЕ-ГЛУПАЧЕ.ОТ ТАКИВА НА БОЙКО МУ СЕ ПЛАЧЕ.ИСКАТ И НАС ДА НИ РАЗПЛАЧАТ.

65

Асенов

преди 8 години

Ние сме прости и вие сте прости и затова ви управляваме.

64

Анонимен

преди 8 години

"Ще покаже колко жалки и без силни са тези хора" Алоооооу! "Безсилни" е една дума и това се учи в трети клас.

63

Джедай Мастър

преди 8 години

Типично за прос.таците от ГЕРБ. Вместо да се засрами от невежеството си, тя агресивно го развява, сякаш се гордее с него. Имала отличен по география, не била черната Златка и т.н. Не е нужно да си Магелан, за да знаеш коя е столицата на най-голямата страна по население в света, освен това не помня черната Златка след подобни "лапсуси" да се е оправдавала колко умна е всъщност.

62

ГЕРБ Евронадежда

преди 8 години

Може да са некадърни, но за това пък са прости и нагли.

61

:) :) :)

преди 8 години

Толкова прости хора никога не са били на власт в България. Герберите чупят ***!А още по-прости са съществата, които поверяват съдбата си и бъдещето на децата си в техни ръце. Уникална държава !

60

Анонимен

преди 8 години

ГЕРБ друго може да не могат, но във фалшификациите по избори са за ГИНЕС.

59

Анонимен

преди 8 години

Още едно доказателство,че всички управляващи ни след 1989г са ментално модифицирани ном-енкл-атур-ни издънки,които,без привилегиите на родителите си ,не можеха -и не могат -да бъдат приети дори в гимназиите!Политиците и държавната ни администрация след 1989г са същества със скопени мозъци,чиято собствена "съзнателна и полезна за обществото" дейност е сведена до преработката на храни и напитки до естествен тор!С други думи- скъпоструващи на обществото преносими генератори на естествен тор!

58

Анонимен

преди 8 години

Дрънкайте каквото си искате народа на изборите и преди и сега си казва думата!Факт!По тъпата ви логика значи болшинството хора са ***?!Не тъпите сте вие!

57

Анонимен

преди 8 години

Калпъв ти е матеряла вожде, калпъв!!!То за това сме и на такова дередже.

56

Krom

преди 8 години

Разбира се, Госпожо Караянчева. Та на кой не се е случвало в момент на "афект" да обърка Индира Ганди с жена му? Тя Вашата история напомня онези две легендарни красавици, едната от които попитала другата "...Муцка, как е по правилно да се каже - Иран или Ирак?.." в момент на "афект" разбира се. Ние Ви разбираме напълно.

55

рвер

преди 8 години

е то ние си знаем че членовете на ГРОБ не са много интелектуалната част.Щанги, мачленца, кви науки кви пер леа? да живее сик!

54

Анонимен

преди 8 години

Ревете,ревете без родници!!!Само като ви гледам злобата и ми става добре!Значи ви разбиваме тотално!