9

Анонимен

преди 8 години

Нищо, ще станат полицаи.

8

гого

преди 8 години

Ами да... така ще е тя... учениците не уважават никого - нито учителите, нито по-възрастните... дори и себе си. Както сподели сина ми - половината час учителя усмирява класа и след това ако остане време - преподава, а пък който иска - слуша. Родителите са винновни (и отговорни) за децата си. Не може в къши да е най-глезеното дете и като отиде научилище да е добре възпитано, учтиво и вежливо. Мама, тати, баба и дядо трябва да ги глезят по - малко.

7

хмм

преди 8 години

За мен е странно:системата била лоша,учителите не ги научили...Всички ходят и в частни школи, на уроци..Питам се тогава защо дори и след заплащане и допълнителна подготовка тези деца не научават? Истината:1 - не се повтаря до 4-ти клас,всички преминават,2-не се чете литература нито задължителна,нито допълнителна.След това се очаква с една година уж учене,защото това, че ходиш на уроци някъде, не означава,че научаваш, да се заместят 6 години мързел. Защо никога не са виновни и самите ученици?

6

Анонимен

преди 8 години

Tази неграмотна държава е ИЗГУБЕНА заwинаги! RIP

5

Главната буква

преди 8 години

"Всички героини с главно Б са Баба Меца, Баба Яга и подобни, но такава точно нямаме в изпитното съдържание за 7-ми клас", допълни Георгиев. Главната буква, написана от ученика, не е голяма грешка и не е вярно, че само Баба Яга се пише така. Нека г-н Георгиев да види в последния правописен речник как се пише напр. Баба Тонка!

4

Анонимен

преди 8 години

Пълен рИзил! А най-зле са в Шумен, щото са от етноса който в шести клас се жени/омъжва вместо да учи.

3

Анонимен

преди 8 години

Айсиктир бе ! /мисля че правилно го написах ?/

2

Наблюдател

преди 8 години

Голямата 2-а е за Българската образователно с-*** и "гениите" от МОН!

1

Бай Иван

преди 8 години

Нищо не ме Очудва. затегнаха малко системата и тя гръмна. Още когато в техникум 2000-2005 г. образованието почна да се пропуква и на даскалите да им беше през оная работа, учениците почнаха да намаляват, а от там и парите. В България е важно да вземеш диплома, а дали ще научиш нещо не е важно, и това не могат да го разберат родителите. Повечето не прекарват и 30 мин. с тях да проверят какво са научили и дали изобщо са научили и е нормално да се скапва системата.Трябва и РЕСТАРТ.