190

Анонимен

преди 8 години

"Сега сядат хората климатик, отопление, интернет и като намерят автобус със счупена седалка, веднага това е новина. Това е новина вече!" каза премиерът.Защо не споменава лекарите и инжинерите които се возят в рейсовете как хубаво охаят

189

Анонимен

преди 8 години

Цена на градски автобус "Икарус" /втора употреба - за българия нов/ - 12 500 лв. Годишна субсидия за партия ГЕРБ - 1 125 000 лв.Пита се в задачата - колко автобуса може да закупи партия ГЕРБ за избирателите си и дали го е направила ? За другите партий също ?

188

Анонимен

преди 8 години

За тия пари искаме каляски-тикви. Като на Пепеляшка.

187

Анонимен

преди 8 години

Г-н Борисов, за една година от бюджета ще бъдат отделени за партиите - 35 611 920 лв., а за четири години - 142 447 677 лв. ????? Какво ще кажете за това ? За партия ГЕРБ годишната субсидия е 1 125 000 лв. които пари изработени от българина с пот и кръв отиват на вятъра ?Нещо по въпроса г-н Борисов ? Като ще броим, нека броим, но и да видим какво може да се направи полезно с тези пари а не да храним бездарници с тях !?

186

Анонимен

преди 8 години

Дотацията на държавата към София и на София към билетчетата е 90 милиона на година. С по 90 милиона на година за градския транспорт знаете ли колко булеварди, мостове и естакади ще се построят и т.н- - - - -А случайно г-н Борисов да знаете колко е годишната дотация на държавата за партия ГЕРБ ?Бихте ли обяснили какво е направено с тази дотация и за какво са разходвани парите ? Нека види българския народ какво е "направила" ГЕРБ с парите които народа и "отпуска" !Нека народа прецени !

185

6 стотинки

преди 8 години

Стари икаруси, но при 240 лева средна заплата билета беше 6 стотинки. Сега при лев и шейсет заплатата требе да е 7200. Не може да стигнем стандарта при соца, това е истината.После колко лошо било през соца.Баце покажи един автобус с климатик в София, един баце!

184

Бранник

преди 8 години

Икарусите работеха до 6 основни ремонта около 30 години. България произвеждаше собствени автобуси и трамвай. Всички досегашни общинари в т.ч. администрацията на самоковското чедо купуваха втора употреба и загробиха София и създаваха работни места извън България. Сега само се краде!!

183

Нед

преди 8 години

Тоя не го знам на какво е ама явно стоката е качествена.Къде намалява безработицата бе?То не останаха хора да работят.Къде се е развила икономиката , като заплати не са мърдали от години за разлика от цените.Къде се е увеличила покупателната способност , като хората купуват евтиното и най необходимото.Тоя балон дето го надувате ще се спука съвсем скоро , гледам доста хора са озверели вече!!

182

Анонимен

преди 8 години

Модерният капитализъм вдига цени , за да може ако случайно някоя падне , да каже : ПРОМОЦИЯ . Тогава , клиентите - като мухи на мед - свещенна капиталистическа радост .

181

светнат

преди 8 години

Боце, ако те чуе твоят приятел Орбан как се изказваш за икарусите рискуваш да те банне. Много са си хубави даже, но не и 30-годишни морги.

180

ЦК на БКП

преди 8 години

Нови автобуси !!! Глупости...Втора ръка германски...

179

Американ

преди 8 години

"Сега сядат хората климатик, отопление, интернет" -- дали? Миналото лято климатик в рейса беше цяло чудо, сега не знам още как е.

178

Гражданин

преди 8 години

До 206 Самонадеяно защото е само от простаци, които не знаят какво ги чака?!

177

А в Румъния 33 цента

преди 8 години

А в Румъния, където са по-високи заплатите билетчето е 33 цента.Четеш ли книга в обществен транспорт, не плащаш билет.Ех, кога ще ги стигнем румънците?

176

Анонимен

преди 8 години

*** ние и теб не те искаме ве,Боциланеееееее ***!!!1

175

Анонимен

преди 8 години

"А аз, тъй като ми обърнаха внимание, огледах сайтовете и видях чудовищно нещо България, Румъния и Унгария най-корумпираните, с най-много дела. И му казвам: Колега, това как си го допуснал? И той казва: "Аз чета и такова нещо не пише"."Подиграват се с нас. Или и Дончев, и Борисов са толкова прости, щом си въобразяват, че ще ни изпързалят с този цирк. От коментара на Боко трябваше да останем с впечатлението, че България е най-некорумпираната държава ли?

174

Анонимен

преди 8 години

"Борисов зад билета от 80 цента:"80 цента? Психологически трик ли използвате, за да ни изглежда цената по-малка? Много изтъркан трик...

173

Анонимен

преди 8 години

"Борисов зад билета от 80 цента: Нали не искате "Икарус"-и!"Във Варна Икаруси няма от години, преди 15 години ги смениха с нови Мерцедеси, наскоро смениха Мерцедесите със Соларис, а билета си е левче.

172

хИТЪР пЕТЪР

преди 8 години

Борисовадилета...а моето магаре зад НЕГА С НАДЪРВЕН К....УР. хАЛАЛ ДА МУ Е

171

Bus

преди 8 години

Mnogo e niska cenata na sofiiskia transport. Pod 3,60 evro ne biva da ima cena na bilet za metro, tram, bus...sofiiskite ulici sa visoka klasa patista - cenata da e visoka!:-)