16

Ген полк Гадорян

преди 8 години

Това са били дипломирани гинеколози, които са искали да извършат безплатни прегледи на германките. А те какво, оплакват се. Бива ли така бе момичета. Пакистанските лекари се славят като едни от най ерудираните и тясно специализирани. Като ви сгащят натясно ще разберете тънката ми мисъл ;)))

15

Анонимен

преди 8 години

Германия да благодари на мама Меркел за арап-чорап . Сами си го правите , а после олеле майко боли ме .

14

Анонимен

преди 8 години

пращайте те ги в лондон , там си имат кмет пакитата и да се размножават

13

върхът на айсберга

преди 8 години

Какво стана с пропагандната мантра, че лицата от Африка, които правят такива неща не са "бежанци", а са граждани на Европа? Кой знае каква разлика между поведението на тези с гражданство и онези търсещи убежище няма, но какво хубаво оправдание беше за пропагандната машина!

12

Анонимен

преди 8 години

Пакистанци, търсещи убежище?Доколкото зная, в Пакистан няма война.На лодките и обратно в морето.

11

Анонимен

преди 8 години

Бленуваната от хитлер чиста арийска раса отиде та се невиде!!

10

Анонимен

преди 8 години

Свиквайте Свиквайте това ви е бъдещето на вас и децата ви!!!!

9

Анонимен

преди 8 години

фec обарва на фест.

8

факт

преди 8 години

Оттук нататък германките ще бъдат опипвани и джасани от всякакви африканци, араби, пакистанци и други негодници и скоро ще започнат да раждат ***. Честито прецакване на Германия. Трябва да издигнат паметник на Меркел, която съсипва Германия и я мюсюлманизира.

7

Фрау Меркел

преди 8 години

Това вече преля чашата. Колкото и да съм толерантна към бежанците, колкото и ценя европейските ценности, заради обществения натиск съм принудена да взема крайни мерки за да защитя Германия- ще приема исляма и ще задължа германките да носят бурки!

6

краят е близко

преди 8 години

Ама имали още Германци в Германия,странно?

5

истината

преди 8 години

В цяла Европа има такива и по драстични случай,но политиците натискат медиите и хората да мълчат,месните хора определят положението с бежанците като ужасяващо!

4

от Брюксел

преди 8 години

Европейския парламент трябва да излезе с остра декларация, осъждаща съпротивата на германките, които са лишили бежанците от правото да ги обогатяват демографски. Нежеланието на германките да бъдат изнасилени противоречи на мултикултуразлизма и мултиетническия модел на Европа.

3

Анонимен

преди 8 години

"Полицията на Дармщат не изключва възможността да бъдат подадени и други оплаквания."Това значи, че немската полиция крие поне 2 пъти повече случаи и по всяка вероятност изнасилване.

2

Фрау Меркел

преди 8 години

Може ли такава нетолерантност и негостоприемност бе скъпи сънароднички? Не трябва да се оплаквате, трябва да се хвалите, че са ви опипвали амуджите и селфи трябва да си направите. Така гласят европейските ценности.

1

Анонимен

преди 8 години

Честито да им е "културното обогатяване" и "разнообразието" на германците и германките...