28

Чичката

преди 8 години

Но след години като бежанки германки дойдат в Българи поради факта, че техните мъже не могат да ги защитават и в Германия са застрашени.... Поне в България ще се развива "арийската раса"-Да,братята римляни са същи арийци и те са бъдещето на България

27

Анонимен

преди 8 години

GRUPATA BONI M SA KRATKO STANAHA S GERMANSKO GRAJDANSTVO.

26

До Швабиян

преди 8 години

На въпроса дали е кюрдин Месут Йозил отговаря така: " Аз съм турчин от Черноморието на Турция, но какво значение има това дали съм кюрдин или турчин. Аз не виждам разлика "След като избира да играе за националния отбор на Германия след консултации с Ердоган, който му казва, че желае турците да представляват Турция по света, Йозил заявява това:Нашето семейство сме турци и такива ще си останем, въпреки че съм роден в Германия и играя в националния отбор на Германия.

25

Даниел Ч

преди 8 години

Стана ми интересно и се зачетох. Играчите от "чужд" произход също допринасят най-много за френския национален отбор.Топ 10 гол-майсторите на Франция:Анри - 51 гола - от карибски произходПлатини - 41 - италианскиТрезеге - 34 - аржентинскиЗидан - 31 - алжирско-берберскиФонтейн - 30 - израстнал в МарокоПапен - 30Джоркаеф - 28 - полско-арменскиВилтор - 26 - карибскиБензема - 25 - алжирскиВенсан - 22За справка, Зидан току-що доведе Реал Мадрид до титла в Шампионската лига

24

Анонимен

преди 8 години

Da me petat men s sasedi- red chenge ,red mutre.

23

Даниел Ч

преди 8 години

До ШвабиянСемейството на Месут Йозил е от Деврек в северна Турция, като дядовците и бабите му са етнически турци. Той сам обяснява чувството към топката с турската искра у себе си, а дисциплината с немската искра.Той също е практикуващ мюсулманин и винаги се моли за успеха на германския национален отбор преди мач. Той обича Германия и, съдейки по реакцията на германците, те обичат него.

22

до Даниел Ч.

преди 8 години

Статистиката ти е пълна пародия и си отбрал само имигрантите.Къде е Герд Мюлер - 68 голаКъде е Руди Фьолер - 47Къде е Юрген Клинсман- 47Къде е Карл-Хайнц Румениге- 45Къде е Уве Зелер - 43Къде е Михаел Балак - 42Къде е Оливер Бирхов - 37Къде е Фриц Валтер - 34Къде Клаус Фишер - 32Къде е Томас Мюлер - 31Къде е Андреас Мьолер - 31Къде е Ернст Лехнер - 30...

21

ined

преди 8 години

Първо трябва да го изперат с китайски прах.

20

Швабиян

преди 8 години

До Даниел ЧМесут Юзил е от кюрдски произход.

19

Даниел Ч

преди 8 години

Малко факти за немски футбол.Най-големите гол-майстори на Германия за всички времена:1. Клозе - 71 гола - от полски произход3. Подолски - 48 гола - от полски произход15. Марио Гомез - 27 гола - от испански произход25. Кевин Курани - 19 гола - от бразилско-панамски поизход25. Месут Йозил - 19 гола - от турски поизходМежду другото, Подолски и Гомез играят в Турция ... гастарбайтери един вид.Германия си обича футболистите. Те всички веят и обичат един и също знаме.

18

Митака

преди 8 години

За съжаление моя рус и синеок ген замира и се чувствам много разстроен.... :dНо след години като бежанки германки дойдат в Българи поради факта, че техните мъже не могат да ги защитават и в Германия са застрашени.... Поне в България ще се развива "арийската раса" А Гюнтер и Саладин да се оправят помежду си.... :d

17

до 28

преди 8 години

Забравил си 3-ти пример специално като за теб: Боатенг е известен и му се четкам като кебапчийско коте, и го защитавам само заради това. Звучи същото толкова кофти нали?

16

Даниел Ч

преди 8 години

Понякога си мисля, че расисзъм е сериозна форма на мързел.Пример 1: защо да се замислям за таланта и човечността на Боатенг, когато вече си имам идея какви трябва да са *** или черните хора?Пример 2: защо да се запознавам с тоя българин, като съм виждала и преди българи в града ми (Лондон, Берлин или други). Огрничени простаци с руски имена!Пример 2 е точно толкова неприятен като Пример 1.

15

Анонимен

преди 8 години

"Жером, нанеси се при нас"""Горд съм, че съм германец""Адолфе, стани... :(

14

Жйк

преди 8 години

Каква е тази кафява раса!?Знам, че има две основни раси- бяла и черна. Този е за Курило.

13

до 14

преди 8 години

Българите са смесица между българи славяни траки и ромеи! Агент Брадли Хънт! ЦРУ!!!

12

Даниел Ч

преди 8 години

Боатенг е роден в Берлин. Той не е нито имигрант, нито бежанец, нито чужденец. Той е германец от германски и ганайски произход. За съжаление много германци се страхуват от 15% от населението си, което е родено в друга страна. И с право - много от имигрантите са нахъсани да работят здраво и бъдещето принадлежи на тях. И понеже е по-лесно, хрърлят и Боатенг в тази категория заради цвета на кожата му. А той е германец по рождение.Аз искам да съм като Боатенг.

11

Йк

преди 8 години

До тракиецАз да те светна, че българите са измежду най-старите бели европеидни народи.Това са го знаели дори наши възрожденци като Марин Дринов и дори германски историци още преди ВСВ.А това къде са живели българи в хилядолетната ни история, както и че сме имали различни имена като траки, мизи или славяни не означава, че сме други.

10

PD

преди 8 години

Държава, не е просто население от съседи, и това скоро болезнено ще се проумее от неумните европейски елити. Също така паспорта и гражданството не те правят родинолюбещ. А в тежките бъдни моменти. ще се наложи да се жертва повече отколкото си получил. Не си ли родолюбец и родинолюбещ, няма как да го направиш. За това ще има граждани и безсрочно пребиваващи, които ще сноват насам натам. Дърво без корен, казва мъдрия Български народ.

9

Анонимен

преди 8 години

Върпосът, всъщност, дори не е какво е казал той или някой другВърпосът е как бяла германка си е легнала с ганиец и ЗАЩО...Майката трябва да се държи отговорна, не синът...