29

Решили, отстреляли

преди 7 години

*** факт, който няма как да се промени. Но може би е редно финансово да се "отстрелят" и родителите, за да се научат по трудния начин, че всяко дете най-вече е възпитание и отговорност. Утре ще му скимне да търчи на отсрещния тротоар и ще трябва да гърмим по шофьорите ли?!! Ами след година...Преди година бях свидетел на обяснения между баща и син, който правеше всичко възможно да се промуши през парапетите около Палатинския хълм и на висок глас заявяваше как това не трябвало да му се забранява

28

Анонимен

преди 7 години

Баце ако беше там,голем бой щеше да яде маймуняко,ама немаше да го утепат и да си замине като офца без история!

27

бай Петко

преди 7 години

А когато на човек отварят шофьорската врата и го застрелват като куче, тогава не 2000, а 2 сигурно не се обаждат ? Краварска им работа !

26

Анонимен

преди 7 години

когато имаш 4-5000 горили в целия свят, които не правят на никой нищо лошо, и 7 милиарда човешки паразита, които унищожават планетата и всичките и видове, бих казал че живота на една горила струва неизмеримо повече от живота на един човеки за тия, неуспели да стигнат до 8-ми клас ще поясня, че човека е един от животинските видове, технически и практически човек е животно, за съжаление доста по-калпаво от всички останали

25

Анонимен

преди 7 години

Не се карайте колеги!Путин е виновен!

24

еколог

преди 7 години

Гледах клипа-горилата нито за момент не прояви агресия към детето-напротив,изправи го от водата .А стрелбата е идиотско решение,защото горилата можеше да помисли че тя идва от детето и да го нарани.Или да го затисне без да иска при агонията си.

23

честит

преди 7 години

. Живота на всички животни на света не струва колко един човешки живот - набийте си това *** зелени тикви!---зависи от човека.Такива кат тебе да ги вида се гърчат на земята ще ги подмина и ще извадя коте от водата.

22

Извод

преди 7 години

С други думи, горилата е проявила повече грижовност спрямо детето в сравнение със собствената му майка, която по това време е бляла някъде.

21

Анонимен

преди 7 години

Горилата е била от изчезващ вид, а детето си е обикновено човешко същество с *** родители...

20

СМЕХ

преди 7 години

"Зелените" навсякъде са еднаквожалки. Айде сега да оставим детето да го утрепе горилата, затова че майка му го изпуснала в клетката. Баси смешниците. Само изнудват инвеститорите а те самите карат коли и д.рискат в химически тоалетни, зареждат си таблетите с ток от ВЕИ, затваряха си очите за строежите на мутрите по Слънчев бряг, нали?

19

мую

преди 7 години

Трябваше да оставят детето на маймуняка да си го отгледа . След няколко години щяха да си имат Тарзан

18

Анонимен

преди 7 години

Докато горилата е влачила детето, охраната е могла да използва силно упойващо средство, с което ефектът щеше да е същият- да я обезвредят веднага. Но това е въпрос на умение бързо да вземеш решение. Хубаво е, че все пак детето е спасено, но мисля, че родителите трябва да платят мъртвата горила. Липсата на контрол върху децата често струва много, а понякога е и фатален.

17

Анонимен

преди 7 години

Трябваше само да я приспят, а като се събуди да и дадат тъ.пата майчица на детето за назидание. Да си поиграе малко горилата с нея на майка и баща и на чичо доктор. Но пък като се замисля то пък може и да и хареса. Не е наказателно някакси.

16

Анонимен

преди 7 години

Защото животът на детето е бил в опасност, ***! Не сме оскотяли дотам, надявам се, да смятаме, че животът и на най-милата горила е по-важен от рискът за живота на едно дете!

15

Анонимен

преди 7 години

Хората питат що е трябвало да бъде застреляна горилата Преди да питаха трябваше да идат в зоопарка и да влезат в клетката на мъжка горила .ай тъй да си поседят да си починат па ако преценят да и попеят Аман от хибридни *** Изборът е да умре човек или горилата очевидно е взет в превес на това да се даде шанс на поколението на едни слабоумни и умствено деградирали родители с отрочето им пред това на горилата.

14

до всички по-долу

преди 7 години

Моля, ама наистина много ви моля, прочетете "статията" още веднъж!!! Абсолютно неграмотен правопис, непълни двусмилслени изречения, направо нямам думи. Ами, че дъщеря ми в 4 клас ще напише нещо далеч по-сносно и правилно. Срам!!!

13

Анонимен

преди 7 години

Новина би било, ако американски град се вдигне на протест заради милионите избити през последните десетилетия в Близкия Изток, Либия, Ирак, Сирия, Югославия ХОРА, а не горили, в името на демокрацията.Ама е трудно да очакваш подобно нещо от затлъстели, оядени и алчни ***, които си мислят, че цветът на човечеството и целия свят им е длъжен.

12

Ghost

преди 7 години

Има едни такива приспивателни стрелички...Жалко за горилата , опасно е наистина особено щом е била мъжка но ...чак да я застрелят.Сигурно безотговорната майка познава някоя важна клечка и е заплашила да уволни целия зоопарк.

11

Шоп

преди 7 години

Нали се сещате, че ако някой не подеме специална кампания и не раздухва случая, на обикновените хора им е през оная работа за няква си горила. И нали се сещате кой в света е толкова изпаднал, че да плаща за черен ПР срещу "пиндостанците" в Интернет. За по една баничка ще налазят сайта на зоопарка и ще напраскат 1000 "възмутени" коментара от "будни граждани".

10

ined

преди 7 години

Душичка миличка, застреляли я заради някакво американско келешче.Ама те и нашите не са по-добри - нали застреляха Алонсо а той никого не е нападал.