21

до Бивш абитуриент

преди 8 години

Обичаш да правиш фелацио на Хюсейн Обама, нали, и да те онождаИзодзадзе черен ***!!!

20

Анонимен

преди 8 години

Да обобщим мненията на американофилите:- САЩ може да използва ядрено оръжие срещу цивилни, може да бомби когото и когато си поиска и всеки, който не е съгласен или изпитва съчувствие към японските жертви е руски лакей...Точно вие сте лакеите, г-да.Утре ако САЩ се окаже в положението на Япония и ги нападнат с атомно оръжие изобщо няма да разправяте, че е оправдано или редно.

19

Анонимен

преди 8 години

Не виждам защо го приемат, вместо да му теглят едно калайче. Куршума не подбира той просто си лети и ако му теглят калайчето ще посмеят ли отново да хвърлят Ядрени бомби над Япония, едва ли. Но щом гордите японци са решили да приемат тая *** поне да му измият краката в знак на добра дружба.

18

Анонимен

преди 8 години

САЩ, жалка дължава, опряла до това, че една 70 годишна склеротична бабичка, злобна войнолюбка, създателка на Ислямска Държава в комбина със Саудитска Арабия (както се изказа бившият кмет на Ню Йорк), ходеща с памперси, ще им става президент! СРАМ, СРАМ, СРАМ, ПОЗОР, ПОЗОР, ПОЗОР!!! ТРЪМП ПРЕЗИДЕНТ! ТРЪМП И ПУТИН - ПРИЯТЕЛИ!!!

17

Анонимен

преди 8 години

САЩ (Сатанински Афро-американски щати), НАЙ-МРАЗЕНАТА ДЪРЖАВА В СВЕТА, С ПРЕЗИДЕНТ КЕНИЙСКИ МЮСЮЛМАНИН, ЖАЛКА ДЪРЖАВА ПОСМЕШИЩЕ, ГРОЗНА РАБОТА, КРАЯТ ИМ НАБЛИЖАВА!!!

16

до един българин

преди 8 години

"Върти сучи, твоята песен трябва да звучи, на това ли ви учат в школата в Санкт Петербург?"Аха, тоест щом се възмущавам от използването на ядрено оръжие срещу стотици хиляди цивилни, значи съм минал през школата на Санкт Петербург. Само това ли успя да измислиш като защитна реакция?И смееш да ме питаш дали аз имам мозък, след като оправдаваш избиването на цивилни, даже си позволяваш да ги определяш като въоръжени терористи...

15

Анонимен

преди 8 години

Когато една армия нападне чужда армия, това е война, това направи Япония. Когато една армия нападне цивилно население, това е военно престъпление, това е което извърши САЩ-----ама си ми умен бе, то във войните цивилни няма ка са пострадат

14

Анонимен

преди 8 години

До 17Искаш да кажеш, че Червената армия е армия от военнопрестъпници?

13

до Един българин

преди 8 години

Аха, тоест според теб малките деца с тухла в раниците са огромна опасност за САЩ и затова е оправдано да им пуснат две атомни бомби...

12

до 8

преди 8 години

Когато една армия нападне чужда армия, това е война, това направи Япония. Когато една армия нападне цивилно население, това е военно престъпление, това е което извърши САЩ.

11

Анонимен

преди 8 години

Знаете ли защо Обама е в Япония руски лакеи? На среща наГ-7. И взеха решение за продължаване на санкциите срещу ***.

10

Анонимен

преди 8 години

"Бомбите над Хирошима са в резултат на нападението на Япония над Пърл Харбър. Това е все едно Япония да се извини на САЩ за нападението"Японците нападат само военните обекти на САЩ в Пърл Харбър. САЩ напада цивилното население на Япония с атомно оръжие. Как точно ги поставяш на кантар двете неща?

9

Анонимен

преди 8 години

Malko mu ostava na 4ernia musulmanin idva po nekadaren klintan dartofelsta

8

Анонимен

преди 8 години

Ядрени бомбардировки на беззащитно цивилно население е ВОЕННО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.

7

Даола

преди 8 години

Ако военната промишленост на САЩ, зад която винаги стои правителството,не бълваше оръжия, може би светът щеше да намери мирен път на решаване на конфликтите. Цялата нова история след Втората световна война доказва, че САЩ са най-големият агресор !

6

Анонимен

преди 8 години

Бомбите над Хирошима са в резултат на нападението на Япония над Пърл Харбър. Това е все едно Япония да се извини на САЩ за нападението и Обама след това да се извини на тях за атомните бомби. Било е по време на война. Трябва да се гледа напред и всички включително и Щатите да намалят и в последствие да ликвидират ядрения си арсенал.

5

Анонимен

преди 8 години

Престъпникът се върна на местопрестъплението.

4

Анонимен

преди 8 години

Убиецът им казва: Извинявайте че ви убихме 500000 души! Отврат!

3

Анонимен

преди 8 години

Наглост е Обама да отиде в Хирошима, да не се извини за стотиците хиляди невинни жертви и да им говори за унищожаването на ядрените оръжия, след като САЩ няма да го направи. Въздух под налягане.

2

Анонимен

преди 8 години

Какъв цинизъм, отива в Хирошима без да се извини за жертвите и то при положение, че САЩ е единствената държава, използвала ядрено оръжие срещу друга държава, и призовава за съкращаване на ядрените оръжия, предвид, че САЩ разполага с хиляди бойни глави, от които никога няма да се откаже.